Nib+Fab Glycolic Fix Yüz Peelingi

Nib+Fab Glycolic Fix yüz peelingi bir zamanların eeenn sevilen ürünüydü ancak bu aralar pek görmesem de bence hâlâ en başarılı peelinglerden👌🏻

✨İçeriğinde %3 glikolik asit ve salisilik asit bulunuyor. Glikolik asit bir çeşit meyve asitidir ve kimyasal peelingin etkin maddesi olarak bilinir. Kimyasal peelinglerle cildin en üst tabakası soyularak, ölü hücrelerden en etkili şekilde kurtulma ve arınma sağlanır. Ürünün tanecikleri biraz iri ve sert. Dikkatli kullanıp, cilde nazik uygulamakta fayda var. Kokusu benim hoşuma çok gidiyor. Ellerimle cildime nazikçe masaj yapıp ardından ılık suyla durulayarak uyguluyorum. Bu noktada cilde çok bastırmamak önemlidir. İlk uygulamadan itibaren cildin resmen nefes almasını sağlayan, parlak, capcanlı ve arınmış bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Düzenli kullanımda siyah nokta oluşumunu en aza indiriyor. Cilt soyucu etkisi sayesinde cildin hızlı bir şekilde yenilenmesini ve pürüzsüzleşmesini sağlıyor. Gerçekten etkisi inanılmaz başarılı olan bir peeling💘 Oldukça da bereketli. Zira parmağınıza fındık tanesi kadar sıkmanız tüm yüze yeterli oluyor.
Bu ürüne mutlaka bakmanızı tavsiye ederim. @watsonsturkiye ‘den rahatlıkla ulaşabilirsiniz🛍 Fiyatı;100₺💸 (şuan indirimde 70₺)

Yorumlar

Popüler Yazılar