Dr. Clinic | Cilt Bakım Seti İnceleme

Herkese selaamm✨ Her cilt ihtiyacına yönelik, geniş skalada ürün çeşitliliğine sahip olan @dr.clinic.tr markasıyla tanışalı 2-3 hafta oldu!🐥
Benim kullandığım ürünleri; cilt ve lekeleri onarma üzerinde etkili olanlar🛍 Hadi hep beraber inceleyelim 🎉
•Collagen Intense Serum: İçeriğinde vegan hyaluronik asit ve ekstra kollajen bulunmakta. Bu sayede cildi canlandırıp, dokusuna nemlilik kazandırarak ekstra sıkılaştırma sağlıyor. Sabah ve akşam temiz cildime uyguluyorum. Vermiş olduğu aydınlık görünüm de şahane👌🏻Fiyatı:150₺ (Şuan indirimle 90₺)
•Collagen, Intense Krem: Serum ile aynı içeriğe sahip. Ekstra nemlendirme özelliği bulunmakta. Özellikle serumu uyguladıktan sonra uyguluyorum ve böylelikle serumun cildimle daha iyi temas etmesini sağlıyor ve etkisini de arttırıyor, destekleyici niteliğinde kullanıyorum. Fiyatı:140₺ (Şuan indirimle 80₺)
•Cilt Kusursuzlaştırıcı Leke Kremi: içerisinde özel aktif kollajenler, vegan hyaluronik asit, vitamin c, salisilik asit bulunuyor. Doğuştan olmayan her türlü lekede, tendeki renk uyuşmazlıklarının giderilmesinde, leke oluşumunu önlemede, cildin nem dengesini desteklemede, sivilce-akne tedavisinde ve siyah noktaların oluşumunu engellemede etkili olan, mucizevi bir krem. Cildimi yumuşacık ve pürüzsüz yapması da cabası👌🏻 Fiyatı:140₺ (Şuan indirimle 75₺)

Ürünler karma/hassas cildimde herhangi bir iritasyon ya da yağlanma yapmadı. Anında cilt tarafından emilen ürünlerden çok memnun kaldım. Cilt bakımımın olmazsa olmazları arasına yerleştiler. Vegan ve paraben içermeyen bu cilt bakım ürünlerini tavsiye ediyoruumm🥰👌🏻Aynı zamanda ürünleri tek tek almak yerine set halinde alırsanız çok çok daha uyguna geliyor. Hali hazırda güzel indirimler varken de kaçırmamalısınız🛍

Yorumlar

Popüler Yazılar