Blogger Etkinliği ve Sponsorlar 1 | 2017 Blogger Buluşması

Herkese Merhabalar!!
Oldukça uzun bir zaman öncesinde yazmam gereken yazıyı şuan sizlerle paylaşacağım...Bu gecikmenin sebebi malum hayat şartları, hastalık, okul, koşuşturma derken araya epey zaman girdi...Paylaşmazsam da içimde dert kalacaktı, hiçbir şey için geç değildir diyerek, yazımı paylaşmaya karar verdim...Lafı yeterince uzattığıma göre, konuya geçebiliriz :)
17 Ocak'da İstanbul-Bostancı, Cordon Cafe'de Sevgili Tuğçe ve Sinem'in düzenlediği harika bir blogger etkinliğine davetliydim!
Etkinlikte toplam 10 blogger bir aradaydık.Tanıdıklarım haricinde yeni blogger dostlarım ile tanışıp, kaynaşıp hoş ve eğlenceli vakit geçirdik.
Masa görüldüğü üzre enfes güzellikte hazırlanmıştı.Hepimizin oturacağı yerler belirlenmiş, kişisel kurabiyelerimiz tabaklarımızda ve diğer kişisel hediyelerimiz ile birlikte masanın üzerinde yerlerini almıştı.
Etkinliğe tat katan sponsorlarımız;
Nefis donutları ile @krispykremeturkiye
Tatlış lokumları ile @seker.lokum 

Kişiye özel kurabiyeleri ile @butikkurabiye_

Kişiye özel servisimiz ise @designedbygogo 'a ait.

Hepsi birbirinden güzel ve bize kendimizi özel hissettirdiler! :)
Etkinlik için özel tasarlanmış "Kiss Board"da @designedbygogo 'a ait!Mükemmel düşünülmüş bir tasarım bu!

Kişiye özel ürünlere ayrı bir zaafım var.Çok daha hoşuma gidiyor ve bana kendimi özel hissettiriyor..Siz de paketlemelere dikkat ediyor musunuz bilmiyorum ama ben böyle özenle hazırlanmış paketlere bayılıyorum.@porkypumpkin ismimin yazılı olduğu ağaç dilimi bardak altlığıma bayıldım.Emeklerine sağlık, çok teşekkürler.Birbirinden güzel, farklı diğer tasarım ürünler için sayfalarına göz atabilirsiniz..

Kişisel ürünlerden devam edecek olursam...

Alışverişlerde vs poşet torba kullanmayı pek sevmiyorum, tercih etmiyorum.Hem sağlam olmuyorlar beni yarı yolda bırakıyorlar, hem de doğada çözünmüyorlar, atık oldukları için. @Hambezçantafotoğrafımın basılı olduğu, %100 doğal ve pamuk, ham bez çanta ile etkinlik sponsorlarındandı.Siz de dilediğiniz desende veya kendi fotoğrafınızla ham bez çantanızın olmasını isterseniz sayfalarına uğrayabilirsiniz.
Bir selfie çubuğu düşünün ama süslü mü süslü olsun!Özellikle özel gün veya gecelere renk, eğlence katmak için bence çok iyi bir fikir.Güzel mi güzel, özenle hazırlanmış selfie çubuğum için @bysaevents e çok teşekkür ederim, mutlaka sayfalarına göz atmalısınız, birbirinden güzel şeyler var.

Burcu Hanım, @buclutch 'un sahibi, etkinliğe bizzat katılarak neşe kattı. Clutchlarını kendisi, el emeğiyle yapıyor, önündeki örgülü kısıma kadar herşey kendisinin emeği.
"mattemakeup" temalı makyaj çantama bayıldım!Işıltılı makyajın güzel olduğu kadar mat makyaj da efsanedir sonuçta değil mi?El emeği olmasının yanında, içi-dışı, paketlenmesi gerçekten son derece özenle hazırlanmış.Siz de kendinize veya arkadaşlarınıza istediğiniz renk ve modelde makyaj çantası veya clutch yaptırabilirsiniz.

Bir 'TIK' ile makyajınızı temizleyebileceksiniz! Denilse inanır mısınız? Aklınızda bir soru işareti oluşur, "o nasıl olacak?" dersiniz, eminim...Lakin Pepclean ile hiçbir soru sormanıza, aklınızda şüphe oluşmasına gerek yok!Bu minik kapsüllere bastırın, bekleyin ve hazırlanan mendil ile tüm makyajınızı temizleyin!
Artık yorgunluktan makyaj temizlemeye halimiz kalmasa bile, makyajımızı vakit harcamadan kolayca temizleyip uyuyabileceğiz! O kadar pratik bir ürün ki bayıldım!Gün içerisinde de çantada kolaylıkla taşınabilir.Tüm makyajı kolaylıkla temizliyor, resmen makyajı söküp atıyor.Organik cilt ve makyaj temizleme mendili, alkol ve paraben de içermiyor.Ürün hakkında detaylar için @pepcleancom sayfasını ziyaret edebilirsiniz..

Clutchum; @biclutch 
Telefon kabım; @popstore.cases 
Ruj & Maskara; @essence_cosmetics 
Teraryum; @greenmalltr
Popstorecases'in sponsor olduğu telefon kabımı hiç çıkartmıyorum, resmen telefonumla bütünleşti.Hem şık, hem de çok kaliteli.
Çantama da bayıldım, iç astarına kadar son derece özenli ve kaliteli yapılmış.
Ürünlerin diğer model ve desenler için sayfaları inceleyebilirsiniz..

Uygun fiyatlı, en sevdiğim markalardan ilk sıralarda yer alan Essence etkinlikte birbirinden güzel ve yeni ürünleriyle bizlerleydi!Buradaki ürünleri daha önce kullanmamıştım, kullandıktan sonra objektif yorumlarımı sizlerle paylaşacağım...Teşekkürler @Essence !

@belitakozmetik etkinlikte saç tipimize ve ihtiyaçlarımıza yönelik saç bakım ürünlerini bizlerle buluşturdu.Benim ihtiyaçlarıma yönelik, tavsiye ettikleri ürünler de bunlar;
•nuNaat, Brazilian Keratin, Yoğun Nemlendiricili Şampuan
•Organics, Damage Control, Thermal Radiance Isıya Karşı Koruyucu Saç Bakım Kremi
•nuNaat, Naat Cream, Yoğun Nemlendiricili Saç Maskesi
Merakla denemeye başlıyorum...Ürünleri daha detaylı inceleyip, kendiniz de araştırmak isterseniz sayfalarına göz atabilirsiniz..Teşekkürler @belitakozmetik.

Doğadan'ın yeni çıkarttığı Yeşil Çay-Yasemin Karışımı bitki çayının içimi yumuşacık, kokusu da çiçeksi, çok hoş.Severek tüketiyorum, hatta bu gidişle bağımlısı olacağım!Benim gibi bitki çayı severseniz, bir bakmanızı tavsiye ederim..Etkinlik sayesinde bu leziz çay ile tanıştım, teşekkürler @dogadan_cay !
Etkinliğe misler gibi koku katan, hoş ve naif bir ortam yaratan lavanta keselerimiz için @durance.turkiye 'e de teşekkür ederim!

@tarko.kozmetik, Lionesse'nin "Tangle Eraser Brush" olarak adlandırdığı "Mucizevi Saç Fırçası" ve Unicorn'u andıran rengarenk saplı ve kıllı fondöten fırçası ile etkinlik sponsorumuzdu.Bu tarz yassı fırçalar ile fondöten uygulamak yerine maske uygulamayı tercih ediyorum ben :) Saç fırçası ise favorim oldu! Zaten normalde de bu tarz saç fırçalarını kullanıyordum, bu yeni saç fırçası ile saçlarımı yolmadan, kopartmadan, dökmeden, yıpratmadan kolayca tarayabiliyorum.Teşekkürler Tarko Kozmetik.

Etkinlikte gördüğüme en sevindiğim markalardan birisi oldu diyebilirim! Daha önceden Acnecinamide'nin jel kremini kullanmıştım lakin pek etkili bir sonuç alamamıştım, set olarak kullanmadığım için iyi bir sonuç alamadığımı düşünüyordum...Şimdi tüm seti düzenli olarak kullanınca bakalım sonuç ne olacak?:) Bu güzel cilt bakımı seti için teşekkürler @acnecinamide.

Biota, 59 Elements; ürünlerinden çok memnunum.Göz farı, göz kalemi, ruj, likit mat ruj, dudak kalemi, ojeleri, duş jeli, vücut kremi... bir çok ürününü çok memnun kalarak kullanıyorum!Hatta göz kalemiyle aşk yaşıyorum diyebilirim o kadar memnunum, bir damla akma, bozulma yaşamadan ben silene kadar gözümden milim oynamayan bir formüle, yapıya sahip.
Etkinlikte de bizlerleydi.Çift fazlı makyaj temizleme suyunu daha önce kullanmamıştım, yeni deneyimleyeceğim ürünleri arasında, fakat memnun kalacağımı tahmin ediyorum, her ürününden memnun kaldığım gibi.Biota markasını sizlere gözüm kapalı tavsiye edebilirim, o denli seviyorum, doğallığı da güvenirliği artırıyor.
Teşekkürler @biota59elements.


Bu güzel ürünler için tüm sponsorlara teşekkür ederim, lakin sponsorlar bitmedi devamını da diğer yazımda anlatayım :)

Not:Ürünlerin hepsini yeterince (en az yarılayana kadar) kullandıktan sonra, tamamen şahsi ve gerçek yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.Öncelikle kullanıp, yorumumu yapmamı istediğiniz ürün varsa, yorum olarak yazmanız yeterli. :)

Yorumlar

  1. güle güle kullan ürünlerini canım yorumları da bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  2. Amerikan servise bayıldım!! Hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. benim evimin çok yakınına gelmişsiniz cordon cafe'ye ben de arada giderim .-)) harika bir etkinlik olmuş clutchlara bayıldım güle güle kullan .-))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar