Peluşların yumuşacık dünyası | Minnie Mouse - Karakter Dükkanı

Merhabalar!!
Oyuncak dünyasında önemli bir yere sahip olan peluş oyuncaklar yılların eskitemediği oyuncaklardan birisidir.Büyük, küçük fark etmeksizin herkesin ilgisini çeker peluş oyuncaklar.Benimde evimde ufaktan peluş oyuncak koleksiyonu oluşmak üzere... :)

Peluş oyuncakların yumuşaklığı herkesin ilgisini çekiyor.Kendimize yakın ve sıcak hissediyoruz...Mesela çocuklar peluş oyuncaklar sayesinde duygularını göstermeyi öğreniyorlar, sarılarak, sıkarak duygularını ifade ediyorlar...
Minnie Mouse; Minnie fare, tüm minik kız çocuklarının, bebeklerin ve de annelerinin, kısacası bir çok kesime hitap eden bir gözde halindedir. Şirinliğin sembolü olmuştur.Minnie Mouse, Walt Disney karakteri olan Mickey Mouse(Miki fare)'nin kız arkadaşıdır.Minnie Mouse aynı zamanda bir moda ikonu da olmuştur.Minnie Mouse pembe ya da kırmızı renkli puantiyeli elbiseler giyer. Fiyonklu topuklu ayakkabıları ve saçındaki kurdelası da çok ünlüdür. Minnie Mouse kıyafetleri çok popülerdir.

Bende bir Minnie Mouse hayranı olarak, artık dükkan dükkan gezmeme gerek kalmadı!Karakter Dükkanı'nda yüzlerce Minnie Mouse Oyuncak ürünü bir arada, tek sayfada toplu halde bulunuyor!
Sadece Minnie Mouse peluşları değil, hemen hemen tüm karakterlerin peluş oyuncakları, farklı ebat seçenekleri ile birlikte bulunuyor.
Karakter Dükkanı;
%100 lisanslı orijinal ürünler satıyor.
Kargo 1-3 gün arasında teslim, hızlı kargo sistemiyle çalışıyor.
Değişim & iade kolaylığı bulunuyor.
Kapıda ödeme sistemi bulunuyor.(Kredi/Nakit)
Telefon ile sipariş kolaylığı bulunuyor.

Hem kendim için hem de minik sevdiklerim için alışverişlerimi gözüm kapalı, güvenle bu siteden yapmaya devam edeceğim. Gerek büyüklerin, gerekse küçüklerin sağlıklarını tehlikeye atmayan, sadece kaliteli ürün satan bir internet sitesi bulmak çok zorken, böyle bir site keşfettiğim için çok mutluyum!!

Karakter Dükkanı 'nı incelemek isterseniz, *tıktık
Minnie Mouse Peluş Oyuncağı incelemek veya satın almak isterseniz, *tıktık

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, okuduğunuz için teşekkürler...Sizin oyuncaklarla, peluşlarla aranız nasıl?En sevdiğiniz karakter nedir?Yorum olarak bırakırsanız çok sevinirimm...
Sevgiler :)

Yorumlar

Popüler Yazılar