XO Woman Parfüm Deodorant

Heeyyoo❣️💃🏼 @xoparfumkadin ile trend kokunu sen seç❣️ Ee ne demişler, #seninkokun#senianlatır 😌💋 XO Women, parfüm deodorantlar, alüminyum içermiyor, pudrasız olduğu için iz de bırakmıyorlar. Kokuları enfestoo 😻 Her biri birbirinden güzel, seçmekte inanılmaz zorlansam da benim favorim, Sweet Tropical oldu, hemen ardından da Ocean Fresh.. Meyveli, hafif, baymayan ve ferah, bu tarzda kokular en sevdiklerim her zaman🍍💙 Bi deodorant olarak kalıcılıkları gayet başarılı 👌🏻💕
"Feminen ve cazibeli kadının kokusu XO women #PinkParadise 🌺deodorant ile tropikal sahillerin ferah esintisini gün boyu üzerinizde taşıyın!
Sıcak yaz günlerinde, serin suların ferahlığını hissetmek isteyen fresh koku severlere müjde📢 Yeni XO women #OceanFresh 🌊 ile masmavi okyanusların serinliğini, #AquaJoy 🍀 ile yağmur damlalarının ferahlık hissini gün boyu üzerinizde taşıyabilirsiniz.
Tatlı ve bol lezzetli bir yaz meyveleri tabağı gibi kokan yeni XO women #SweetTropical 🍍 deodorantta ananas 🍍, mango, nektarin, ahududu, çilek 🍓 ve hindistan cevizi 🥥 meyvelerinin şekerli kokuları; misk kokusu ile dengelendi.
Farklı ve sıradanlıktan uzak kadının kokusu. XO women #Olivia 🧡, kokusundaki tazeliğini beyaz çiçeklerden alıyor ve tatlı vanilya kokusu ile dengeliyor. Efsane dokunuşu katan tuzlu koku, amber ve odunsu sandal ağacı kokusu ile tamamlanınca; benzersiz bir koku ortaya çıkıyor."
Gratis, Watsons, Rossmann vb. kişisel bakım marketlerden bulabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yazılar