MAC Vamplify Lipgloss Peer Pressure


Merhabalar!!

MAC'in vampirlerden ilham alan koleksiyonda, lip glosslar ve dudak kalemleri var. Tamamen dudaklara yoğunlaşan koleksiyonda 17 lip gloss rengi, 12 dudak kalemi var.İnce, uzun sade tasarımları var.

MAC'in internet sitesindeki bu koleksiyonla ilgili tanımı;

"Gelmiş geçmiş en dramatik Lipglass koleksiyonu Vamplify ile kendinizi şımartın. Yeni canlı renk teknolojisine sahip formülü güçlü renk pigmentleri içererek dudaklarda lezzetli bir parlaklık yaratıyor. Dudağınıza sadece bir hamle ile sürdüğünüzde bile dudağınızı dolgunlaştırır ve doğal yağlar-hindistan cevizi, tatlı badem, avakado ve susam yağı- sayesinde nemlendirir. Parlak rengi saatlerce rahatsız etmeden kalır, güçlü ve çıkmayan bir görünüm sağlar."


Benim tercih ettiğim renk: Peer Pressure.
Vişne çürüğü rengi!

MAC'in bu lip glossları sanki ruju eritip, likit hale getirmiş kıvamda.Renk verme açısından son derece başarılı.Çok yoğun sürmediğiniz taktirde yapış yapışlık hissi de olmuyor, ki benim en sevmediğim şeydir.Özellikle saçlarımın yapışması durumu çok sinir bozucu oluyor.

Hatta lip glossu uyguladıktan sonra parmağınızla dağıtırsanız kısmen mat bir görünüm elde edebilirsiniz ya da peçeteyle fazlalığını alırsanız.
Kalıcılığı da başarılı olduğundan çok sevdim bu lip glossu.
Bu koleksiyona göz atmanızı tavsiye ederim, renk skalası çok geniş olduğu için mutlaka kendinize uyanı bulursunuz.

Fiyatı 69 TRY.

Vişne çürüğü tonunda çekici günler! :)

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yazılar