Note ürünlerini inceleme | BB krem BB kapatıcı BB dudak düzeltici

Merhabalar!!
Güzellerle yeni yıla merhaba blogger etkinliğimizin sponsorlarından birisi olan Note Kozmetik, en yeni ürünlerini kullanmamız için bizlere gönderdi.
Bende çok merak ettiğim için kullanmaya başladım, yeterince bilgi sahibi olduğum için sizlere deneyimlerimi anlatmak istedim.





Öncelikle BB Kremden başlıyorum...
BB Kremin tonu 02 numara.Maalesef tenime uyum sağlamadı, epey koyu oldu.Dışarda kullanmam mümkün değil ama yine de evde denediğim kadarıyla yapısından bahsedebilirim.Kapatıcılığı gayet yerinde, yapısı sürdükten sonra pudralaşıyor, kadifemsi hal alıyor.BB kremlerim bittikten sonra bu BB kremin kendi tonuma uygun olanını almayı düşünüyorum, yapısı hoşuma gitti.




BB Kapatıcısı en sevdiğim ürünü oldu.Bendeki 02 numarası, uymaz diye korksam da tenime uyum sağladı, kapatırken aydınlık görünüm de verdi.Çizgilere dolma yapmadı, pürüzsüz görünüm sağladı.Yapısı aynı BB kreminki gibi sürdükten sonra kadifemsi bir hal alıyor.Ayrıca metal başlıklı olması, sürerken serinlik hissi veriyor, gözaltı şişliklerine bir nebze de olsa iyi geldiğini düşünüyorum.Tasarımını da ürünü de çok sevdim.

BB Natural Color Lip Corrector yani doğal renkte dudak düzeltici...İsmi epeey uzun.Dudak parlatıcı ya da balmı da denilebilir aslında.Özellikleri dudağı nemlendirip, beslemek ve bunları yaparken de dolgunlaştırmak.Açıkcası dolgunlaştırma adına hiç bir şey göremedim.Lipgloss havasında parlak bir görünüm olduğu için sürdüğünüzde öyle bir hava yaratıyor ama kalıcı bir dolgunlaştırma özelliği yok.Tasarımı biraz değişik, sürme yeri süngerimsi yapıda, sürümünü daha kolaylaştırıyor.Günlük, severek kullanıyorum.Lipbalm+lipgloss karışımında ürün olmuş.
Note'un yeni serisi hakkında yorumlarım bunlardı.Umarım yardımcı olabilmiştir.Ayrıca bu ürünler paraben de içermiyor :)

Yorumlar

  1. Ürünlerin paraben icermemesi en güzel yanı. Sürünce çizgilere dolmamasi ve kadifemsi olması da çok iyi. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Valla güzel bu bilgilendirme oldu açıkçası çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy canım, rica ederim faydalı olmasına çok sevindim :)

      Sil
  3. Güzel ürünlermiş canım, note ürünlerini araştırıyordum çok iyi geldi yazın :)

    YanıtlaSil
  4. Kapatıcıyı indirimde aldım bugün ilk kullandım iyi gibi ama o dudak bazının yapısına gidip gelip bakıyorum çok yapış yapış geldi bana dudakta da öyle mi oluyor??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk başta evet ama bir süre sonra emiliyor, hafifliyor yapısı :)

      Sil
  5. Fondötenin aynısını ben de aldım buğday tenli olduğum icin cok koyu geldi değiştirme şansım da olmadığı icin kullanamıyorum :( bu ara da bende yeni açtığım bloğuma beklerim :) caglagormenoglu.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. Tonunu doğru seçtiğimde çok severek kullandığım içeriği güzel olan nadir bb kremlerden

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar