Blogger Etkinliğimiz Sponsorlar 1 | Güzellerle Yeni Yıla Merhaba

Bir önceki yazımda da bahsettiğim, Güzellerle yeni yıla merhaba blogger etkinliğimizde bir çok firma bizlerleydi.
Etkinliğimize renk ve neşe katan sponsorlarımıza geçiyorum o halde hemen :)
Afişimiz
Etkinliğimiz için kocaman bir afişi, el pankartlarını, instagram isimlerimizin yazılı olduğu kartvizitlerimizi delgecdunyasi hazırladı.Bize özel bu tasarımları çok sevdim, çok teşekkürler.

Kartvizitlerimiz

El pankartlarımız

Nefis Demet, Etkinlik yerimize kocaman sepetleriyle geldiklerinde gözlerime inanamadım, hepsi gerçekten nefis görünüyordu, tatları da bir o kadar nefisti.
Sade ya da çikolata kaplı birbirinden nefis meyveler ve yine çikolata kaplı kekler bulunuyor sepetler içerisinde.
Taze olmaları da harika bir unsur.
Ayrıca sadece bizi düşünmemişler, sizlere özel indirim kodumuz da var, İndirim kodu: NFS15BR.
Gufo Home, mis kokulu taşlarıyla etkinliğimize hoş bir görünüm ve hoş bir koku kattı.
Bir taş nasıl kokabilir ki?derseniz, bu kokulu taşları alın ve koklayın diyorum, miss.
Revox'tan Gamze Hanım'a her açıdan ne kadar teşekkür etsem az kalır.Etkinliğimize erkenden gelip çok yardımcı oldu.Ayrıca eli de boş gelmedi, Revox Saç Dökülmesini Engelleyen At Kuyruğu Şampuanını da bizler için getirdi.
Saç dökülmelerine karşı ve yeni saç çıkarımında da oldukça etkili olduğu iddia edilen bir şampuan.Bende epey merak ediyordum, kullanıp, yeterince gözlemleyince yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.
Mia Organic'den Gülperi Hanım da, birbirinden güzel ürünlerle birlikte bizlerleydi.
Organik sertifikalı bir çok çeşitli ürünleri bulunan bir marka.Paketlemenin sade, şıklığı da ayrı bir güzel.Özellikle Saf Argan yağlarını çok merak ediyordum, harika oldu benim için, yine bu ürünleri de kullandıkça, yeterince gözlemledikçe yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.
Kolay Randevu'dan Candaş Bey'de bizlerleydi.Kolay Randevu Kuaför gibi bir çok güzellik işlemlerini yapmak için internetten randevu alarak kolayca işlerimizi yapmamızı sağlayan bir sistem.
Mesela Ali Gür kuaför'e gideceksiniz, Kolay Randevu internet sitesinden randevu alıyorsunuz ve randevu günü-saatiniz geldiğinde gidiyorsunuz, sıra beklemeden, işlemlerinizi kolaylıkla yaptırabiliyorsunuz.
En kısa zamanda bende deneyip, deneyimimi sizlerle paylaşacağım.
Note markası en yeni çıkan ürünlerini gönderdiği için çok teşekkür ederim.Sevdiğim renkli kozmetik markalarından birisi olan Note'un etkinliğimizin sponsorlarından olması beni çok mutlu etti.
BB Krem, BB concealer, BB lip corrector'dan oluşan set ve deri çantasını gönderdi bizlere.BB concealer'ını ve BB lip corrector'unu kullanmaya başladım bile, ilerleyen günlerde detaylı yorumlarımı anlattığım yazımı da paylaşırım sizlerle.
Naya Concept bizlere mis kokulu lavanta keselerinden yolladı.Her birinin üzerinde isimlerimizin yazılı olması da ayrı inceliğiydi.

Bu tarz etkinliklerde, lavanta keseler, yukarıda da bahsettiğim kokulu taşlar, en güzel hatıraları bence.
Siyah nokta maskesi'de bize yeni yıla siyah noktalardan arınmış bir cilt ile girmemiz için siyah nokta maskelerinden yolladı.Maske adı gibi simsiyah, kullandıktan sonra, en yakın zamanda yazısı gelecek.
Natra Care, %100 organik pamuktan üretilen pedlerini daha önce hiç denememiştim, bu etkinlikte sponsorumuz olduğu için Natra Care ürünlerini deneme fırsatı yakaladım.
Ekoz kozmetik, en sevdiğim koku olan Vanilya kokusu oda spreylerini evlerimize mis havalar katmak için yolladı.Kumaş, koltuk, yastık, dolap, ayakkabı gibi her türlü ortamda kullanmaya uygun bu spreylere bayıldım, çünkü vanilya kokusunu çok seviyorum.
Boom Design'de taptatlı, görüntüsü de bir o kadar tatlı şekerler ve minnoş bir oje yolladı.

Bu güzel ürünler ve etkinliğimize verdikleri destek için tüm sponsorlarımıza çok teşekkür ederim.

Sponsorlarımız bitmek bilmiyordu :) Devamını şuradan okuyabilirsiniz *tıktık
Not:Ürünlerin hepsini yeterince(en az yarılayana kadar) kullandıktan sonra, tamamen şahsi ve gerçek yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.Öncelikle kullanıp, yorumumu yapmamı istediğiniz ürün varsa, yorum olarak yazmanız yeterli. :)

Yorumlar

  1. Güle güle kullan note ürünleri hakkında yorum bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler güzel yorumlarınız için. Her şey harika görünüyor. Siyah nokta maskesini merak ettim. Ya da komple siyah noktayı geçirmeye yönelik çözümleri içeren bir post olursa çok güzel olur��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim, destekleriniz için, bu yazı önerinizi not alıyorum yazmaya çalışacağım :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar