Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem

Merhabalaarr!!
Yaz bitti, sonbahar hatta kış geldi diyebilirim!İstanbul'da havalar oldukça soğudu!Yaz mevsimi her ne kadar güzel olsa da (yani benim için, bana göre) saçlarımızı inanılmaz da yıpratıyor, deniz ve güneş!Kuruyan, yıpranan saçlarımıza bir el atıp, canlandırmak, kışa hazırlamak lazım!Malum kış soğuğu da saçlara pek iyi geldiği söylenemez.Velhasılıkelam efendim girişi bu kadar uzattıktan sonra bugünün konuğu Loreal Paris markasına ait, Elseve mucizevi yağ serisinden saç güzelleştirici krem!
150 ml'lik, bakır-altın rengi karışımından oluşan çok canlı bir renkte ambalajda.Kapaklı ambalajda olmasını pek sevdiğimi söyleyemem, ürünün yapısı biraz sıvı olduğu için fazla fazla akabiliyor.Dış tasarım ve ambalajdan sonra içine yani ürüne geçecek olursam...Öncelikle o kokusu!!Gerçekten çok hoş.Misler gibi çiçek kokusundan oluşuyor, parfümü olsa kullanılabilir bence!Krem olarak geçse de yapısı çok yoğun değil, biraz sıvı ve akışkan.Rengi sarımsı, şampanya tonu karışımında.
Banyodan sonra ıslak saçınıza veya kuru saçlarınıza uygulayabilirsiniz.Fındık boyutunda uygulanmalıdır yazsa da benim saçlarım biraz uzun ve gür olduğu için 2 fındık boyutunda uyguluyorum :D

Önce ürünün özelliklerinden, vaat ettiklerinden bahsettikten sonra benim gözlemlerime geçmek istiyorum...
"6 değerli çiçek özü yağı ile zenginleştirilmiş formülü, hafif ve ince dokusu ile saçı besler.Saç Güzelleştirici Krem'in yağlı his bırakmayan dokusu, saçı ağırlaştırmaz.Saça yumuşaklık ve parlaklık kazandırırken, şekillendirmeyi kolaylaştırır.
Saç Güzelleştirici Krem;
-Islak saçın tamamına uygulanarak, saçı yoğun bir şekilde besler.
-Kurutmadan önce, saç boy ve uçlarına uygulanarak, saçı 230 derece ısıya kadar korur.
-Son dokunuşta, saç boy ve uçlarına uygulanarak, saça parlaklık ve yumuşaklık kazandırırken şekillendirmeyi kolaylaştırır."
Peki benim gözlemlerim neler?Benim saçıma etkileri neler oldu?
Saçlarımı yağlandırmadan, ağırlaştırmadan harika görünmesine neden oldu!Verdiği parlaklık ve yumuşaklık gerçekten oldukça güzel.
Islak uyguladığımda da kuru uyguladığımda da memnun kaldım fakat kuru uygulamadaki etkileri daha çok beğendim.Kuru saça uygulandığında saçı direkt parlatıyor ve daha yumuşak olmasını sağlıyor.Ayrıca benim en büyük derdim saçlarımın kabarması, elektriklenmesi...Özellikle spor yaptığım(yüzme) için duştan sonra saçlarımı kurutup, salondan çıktığım anda saçlarımın kabarıklığından direkt eve gitmek istiyorum, inanılmaz kabarıyorlardı bunun için bir yöntem veya bir ürün arıyordum, aradığımı da buldum!Artık saçlarımı kuruttuktan sonra bu kremi uyguluyorum ve o kabarıklıktan, elektriklenmeden eser kalmıyor.Ayrıca şip-şak uğraşmadan şekil almasını da sağlıyor.
Isı işlemleri uygulamadan önce de bu kremi saçlarıma sürüyorum ve sonra maşa veya düzleştirici uygulaması yapıyorum.Saçlarım hem yumuşaklığını, parlaklığını koruyor hem de yıpranmıyor.Zaten 230 dereceye kadar koruma özelliği var, gerçekten de işe yarıyor ama tabii yine de sürekli saçlara ısı işlemleri uygulamak iyi değil, aklınızdan çıkartmayın :)
Saçları besleyip, beslemediği konusunda bir gözlemim olmadı maalesef kırıklarınız varsa ve onarması için alacaksanız, o konuda etkili olacağını düşünmüyorum, çünkü yukarıda anlattıklarım bu kremi uyguladığımda geçerli, uygulamadığımda maalesef bunlar olmuyor.

Duştan sonra durulanmayan saç kremi arıyorsanız, bu kreme bakmanızı tavsiye ederim.Saçları parlatıyor, yumuşatıyor, elektriklenmesini/kabarmasını önlüyor, ısıdan koruyor, miss gibi kokmasını sağlıyor, kolayca şekil almasını sağlıyor yani tek taşla bir çok kuş diyebilirim!!

Fiyatı 15 TL civarında.
Watsons, Gratis, Rossmann gibi bir çok yerde bulmak mümkün.

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur :)
Siz daha önce bu ürünü kullanmış mıydınız veya kullandığınız durulanmayan krem var mı?Yorumlarınızı bekliyorum...
Sevgiler :)

Yorumlar

  1. Her daim sıvı hâlini kullandım bu hâlini de deneyecegim mutlaka eline sağlık canım

    YanıtlaSil
  2. şu an yağını kullanıyorum ama bunu da deneyebilirim sanırım..

    YanıtlaSil
  3. Benim yağlı kalın telli saçlarım için çok ters bir ürün olduğunu düşünüyorum. Ağırlaştırma konusunda hemde. Ama bende yüzmeden sonra nefret ediyorum o saçımın halinden. -.-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yüzmeden sonra çok kötü oluyor saçlar, ama bu krem bana oldukça iyi geldi :)

      Sil
  4. Bu krem ilk cıktıgında satın almıstım vaatlerini yerine getiriyor ama kokusu.. Beni benden alıyodu asla kullanamadım arkadasıma vermistim :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa, beni de en çok etkileyen kokusu...Çok beğendim :)

      Sil
  5. Çekiliş için yorum atıyorum ve ürünlerden birini merak ettiğim için de diyebilirim. Hoşça kalın... �� xoxo

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel anlatmışsın Hülya'cım bende severek kullanıyorum. Genelde banyo sonrası nemli saçlarıma sürüyorum. Ayrıca kokusuna da bayılıyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar