Timeless Truth kömür detoks parlatıcı yüz maskesi

Merhabalar!!
Yine ben, yine yeni bir maske!
Timeless Truth markasının daha önce hiç bir ürününü kullanmamıştım fakat marka hakkında bilgi sahibiydim.Sizlere de öncelikle marka hakkında bilgi verip daha sonra kullandığım maskeyi ve etkilerini anlatacağım...
Timeless Truth'un uzmanlık alanı yüz maskeleri ve diğer cilt bakım ürünleri.TT Mask ilk olarak 1988'de Fransa'da tescil etti.Şu anda dünya üzerinde 20'yi aşkın ülkede faaliyet gösteriyor.Ürün yelpazeleri oldukça geniş, maskeleri siyah kömür, göz altı, fonksiyonalite, elastik, soft-touch gibi kategorilere ayrılmış, tabi bu kategoriler de cilt tiplerine ve cilt ihtiyacına göre çeşitlere ayrılıyor.Maskeler dışında yine cilt tipi ve ihtiyaçlarına göre çeşitli serumları da bulunuyor.

Benim kullandığım maske fonksiyonalite serisine ait.Peki nedir bu fonksiyonalite serisi?
"Zengin İçerik, Üstün Etki!
TT Mask’ın Fonksiyonalite serisi maske bezi çok özel ve işlevsel bir yapıya sahiptir. Cilde yararlı özler pudra haline getirilir ve bezin içine emdirilir. Maske yüze uygulandığında yararlı özler bezdeki renkli noktalardan cilde nüfuz etmeye başlar. Fonksiyonalite beziyle yararlı serum özlerinin mükemmel bileşimi cilt emiliminde maksimum etkinlik sağlar."
Bu fotoğraf TTMask'in resmi internet sitesinden alınmıştır.
Geçelim maskemizi incelemeye, Kömür detoks parlatıcı maske!
Öncelikle vaat ettiklerine/özelliklerine bakalım...
"Yüzünüzde daha açık renk ve parlak bir görünüm istiyorsanız Kömür Detoks Parlatıcı Maskemizi denemelisiniz.Bu parlatıcı etkili maskede bulunan bambu kömürü özünün yüksek emici ve derin temizleyici özelliği vardır.Akne ve siyah noktaları giderilmesine, ciltteki kirin ve yağın çıkarılmasına yardımcı olur.
Bambu Kömür özütü, yaklaşık 800 derecede işlem görerek hazırlanmıştır ve ciltteki kirin emilerek temizlenmesinde son derece etkilidir. Aynı zamanda doğal bir antioksidan olan kömür özütü, akne ve siyah noktaların giderilmesinde de etkilidir."

Maskenin uygulanışı oldukça pratik.Maskenin yüzünde bulunan koruyucu filmi çıkartıp, temizlenen yüze (cilt ile iyice temas edecek şekilde) yerleştiriyorsunuz.15-20 dakika beklettikten sonra çıkartıyorsunuz.Yüzde kalan serum fazlasını hafifçe dağıtarak, cildin emmesini sağlıyorsunuz.İşte bu kadar pratik.Sonrasında durulama gerektirmiyor, öyle yapış yapış, yağlı veya kötü herhangi bir his bırakmıyor.
Maskenin benim cildimdeki etki ve izlenimlerime gelecek olursak;
Paketin içerisinden çıkan maske siyah-beyaz kareli desende, normal beyaz maskelerden yapı olarak bir hayli farklı yani. Kokusu siyah çay gibi, biraz değişik bir kokuya sahip.Kötü bir koku olmamakla beraber çok güzel bir koku da değil.Maskeyi 15 dakika uygulayıp daha sonra kalan solüsyonu da masaj yaparak cildime yedirdim.Gözeneklerimin ve alın bölgemdeki çizgilenmelerin dolduğunu, cildimin pürüzsüz, dümdüz bir zemin haline geldiğini gördüğüm anda küçük çaplı bir şoka girdim!Cildim resmen tertemiz bir nefes almış gibiydi.Sivilceler, pütürler bir anda sönmüştü.Tabi sivilcelerim yok olmadı lakin sönüp, cildim rahatlamıştı.Bu etki isterdim ki sonsuza kadar sürsün fakat maalesef çok uzun sürmemekle beraber 2-3 gün civarında etkisini korudu.
Cilde daha açık renk verme özelliğini şu anlamda gözlemledim, sivilcelerden dolayı oluşan kızarıklıkları yok etti.Onun haricinde leke açma gibi özelliği yok.

Cildinizde gözenek, hafif kırışıklık, sivilce ve kızarıklık gibi problemler varsa, maske yapmayı da seviyorsanız bu maskeye bakabilirsiniz.Cilt tipi olarak benim cildim karma/yağlı olsa da bu maskenin tüm cilt tiplerine uygun olacağını düşünüyorum çünkü verdiği nem oldukça başarılı.

Fiyatı 19 TL
İncelemek veya satın almak isterseniz
veya
bakabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur.Hepimize maskeli, bol bakımlı günler :)
Sevgiler...

Yorumlar

  1. harika yorumlamışsın canım ben de bu markanın yeşil çaylı maskesinde benzer gözle görülür etkileri yaşamıştım ve şok olmuştum nasıl yani diye. şimdiye kadar kullandığım hiç bir maske tek seferde böylesine etki yaratmadı. aynı şekilde etkisi 2-3 gün sürdü ki bu bile harika :D eline sağlık canım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim kuzum, güzel yorumun için ben teşekkür ederim :) Aynı etkileri görmüş olmamız ne hooşş :) Maske cidden etkiliyse demekkii :)

      Sil
  2. bu maskeyi ilk defa duydum bakarım nasılmış..

    YanıtlaSil
  3. Sivilce söndüren maskeler kalp ben! Genelde bu yüze yapıştırmalı maskelerden hiç hazetmiyor ve hiç verim alamıyorum; ama, bu aklımda olsun :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde ilk başta hiç beklentim yoktu fakat kullandıktan sonra baya şaşırdım!Bakmalısın mutlaka :)

      Sil
  4. Maskeleri cok seviyorum teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, o zaman mutlaka Timeless Truth'un maskelerine bakmalısın! :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar