H&M Makyaj ürünlerini inceleme

Merhabalar!!
Bugün başlıktan da anlayabileceğiniz üzere H&M'e ait bir kaç makyaj ürünü ve makyaj süngerini inceleyeceğiz...
H&M aslında bir giyim markasıyken son yıllarda renkli kozmetik, cilt bakımı, saç bakımı ürünlerine de el attı.İlk başta tercih etmeyi düşünmüyordum hatta biraz ön yargılıydım fakat ürünleri oldukça ilgimi çekince denemekten zarar gelmez diyerek bir kaç makyaj ürününü kullanmaya başladım.Beni pişman etmeyen aksine çok memnun kaldığım ürünler oldu.Bu nedenle de denk geldikçe ihtiyacım olan veya hoşuma giden ürün buldukça satın almaktan çekinmiyorum artık...
Lafı fazla uzattım biliyorum fakat biraz bu konuya açıklık getirmek istedim, çünkü kullandığımız çoğu makyaj markalarıyla hemen hemen aynı içeriğe sahip ürünler.
O zaman geçelim ürünleri incelemeye...

-Pure Radiance, pudra allık;Ürün 5 gram, tasarımı altıgen şeklinde, siyah ve altın renklerinden oluşuyor.Bendeki allığın rengi "hot pink".Tam anlamıyla pembe renk olmakla beraber koyu pembe/fuşyaya da dönük.Yanaklara çok tatlı, canlı bir görünüm veriyor.İçerisinde herhangi bir ışıltı, sim bulunmuyor, mat yapıda.Tozutma problemi yok.Pigmentasyonu oldukça başarılı.Kalıcılığı çok yüksek değil, tek eksi yanı bu sanırım.Fakat zaten minnoş bir ürün olduğu için yanınıza alıp, gerektiğinde hemen tazeleyebilirsiniz.Bu nedenle benim için çok da problem olmadı.
Fiyatı 20 TL
Ben indirimden 7 TL'e satın aldım.
-Pure Velvet, krem allık;Ürün 4 gram, tasarımı üstteki allıkla aynı, altıgen şekilde fakat rengi farklı, beyaz ve altın renklerinden oluşuyor.Bu allığın rengi de "hot pink".Evet, aynı isimdeler fakat renkleri aynı değil, hatta öyle ki isimlerinin aynı olduğunu eve geldikten sonra fark ettim.Bu allık da diğeri gibi pembe renk fakat oldukça koyu bir pembe, yüksek oranda fuşya tonu da barındırıyor.İçerisinde herhangi bir sim ya da parıltı bulunmuyor, mat.Yapısı kremsi olduğu için yumuşacık, ürünü almakta hiç zorluk çekmiyorum, kolaylıkla da uygulanıp, dağıtılabiliyor.Pigmentasyonu oldukça başarılı hatta fazla bile kaçırabilirsiniz, dikkatli uygulamakta fayda var.Kalıcılığı da oldukça başarılı, cilde çok güzel oturuyor ve çok fazla dokunmadıkça bozulmuyor.Ek olarak; bu ürün allık olsa da, ben dudaklarımda yani ruj olarak da kullanıyorum.Nasıl mı?Çok basit...Parmaklarımla veya ruj fırçasıyla dudaklarıma uyguluyorum.Yapısı kremsi ve mat olduğu için dudakta ayrı bir güzel hatta harika duruyor.
Fiyatı 25 TL
Ben indirimden 10 TL'e satın aldım.

Ten üzerinde renklerin duruşu bu şekilde
Üstteki;Pure Velvet, krem allık "Hot Pink"
Alttaki;Pure Radiance, pudra allık "Hot Pink"
-Ruj;Kutusunu attığım için serisinin ismini bulamadım fakat yapısı mat değil, normal ruj serisinden.İlk olarak en beğendiğim özelliğinden başlamak istiyorum, pigmentasyonu efsane.Hiç bu kadar renk vereceğini düşünmüyordum, testerına da bakmadan almıştım.Sürdüğümde tüm rengi dudağa verince epey şaşırdım.Kalıcılığı çok yüksek diyemem, bir şeyler yiyip içildiğinde kolayca çıkıyor.

Bendeki rujun adı "Sakura".Çok tatlı, açık pembe tonunda, barbie pembesi de denilebilir :)İçerisinde sim, parıltı veya ışıltı bulunmuyor fakat mat bitişli de değil.Rujun ambalajı da son derece şık bahsetmeden geçemeyeceğim, altın ve beyaz renklerden oluşuyor.
Fiyatı 25 TL civarında.
Ben indirimden 10 TL'e satın aldım.
-Makyaj süngeri;Ben pembe renkte olanı aldım, aslında beyaz renk olanını arıyordum fakat bulamayınca çok da fark olacağını düşünmediğim için buna şans vermek istedim.Neden özellikle beyaz rengi istediğimi soracak olursanız eğer, bir çok kişi beyaz renk süngeri çok çok sevip, tavsiye ettiğini gördüğümden dolayı.Lakin bu pembe sünger de çok güzel iş çıkartıyor!Kuruyken sert yapısı var, bu nedenle kuru kullanmıyorum.Islattıktan sonra ise koskocaman ve yumuşacık oluyor.İşte o zaman kullanmaya doyamıyorum diyebilirim.1 aydır kullanıyorum herhangi bir değişim, küflenme gibi olumsuz sorunlar yaratmadı hala sapasağlam.Fakat ıslandığında yumuşadığı için yıkarken dikkat etmek gerekiyor, benim gibi tırnaklarınızı geçirmeyin sonra! :D Velhasılıkelam gerek fondöten sürmek için, gerek krem allık sürmek için, gerekse göz altlarına kapatıcı sürmek için çok başarılı bulduğum bir sünger.Denk geldikçe alıp stoklayacağım, çünkü H&M'in makyaj süngerlerini bulmak çok zor :(
Fiyatı 7 TL
Benim H&M'den en son aldığım kozmetik alışverişi bu şekildeydi.Zannediyorum ki hala indirimler devam ediyor, devam etmese bile normal fiyatları da bir çok markaya göre çok uygun.
Okuduğunuz için çok teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur.Siz H&M'in makyaj ürünlerini kullanıyor musunuz?Tavsiye ettiğiniz varsa yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim :)
Sevgiler...

H&M makyaj ürünlerine ait diğer yazılarımı okumak isterseniz;

Yorumlar

  1. H&M çok popüler gerçekten ben de bakacağım bir ara, süngerin fiyatı da çok uygunmuş hepsini güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, bakmanı tavsiye ederim mutlaka :)

      Sil
  2. Genel olarak bu değişen makyaj ürünlerini sevdim fiyatlar biraz daha uygun olsaymış iyiymiş ama :)

    YanıtlaSil
  3. yenilenmeden önceki haline göre .çok çok başarılılar cidden. harika seçimler yapmışsın allıklar çok şirin görünüyor. ben de uğrayacağım üşenmesem artık :d sevgiler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel, cici yorumun için teşekkür ederim kuzum :) Beğenmene sevindim, uğra mutlaka indirim bitmeden :)

      Sil
  4. H&Myi gerek kıyafet gerek makyaj malzemelerinde çok seviyorum hepsi birbirinden başarılı. Beyaz süngeri ben bulduğumda 2 tane aldım yedekledim ^^ Güzel bir yazı olmus teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim, benimde en sevdiğim marka hem giyim hem de kozmetik alanında :)

      Sil
  5. H&M'nin makyaj süngerlerini bulmak zor değil, imkansız :))) mesela göz altı için olan minnaklar Ankara'da hiçbir H&M'de yok yok yok...
    Bu arada, H&M'in ilk makyaj serisi Çin üretimiyde ve hiç başarılı değildi. Bu senenin başında çıkarmış oldukları ikinci nesille üretimi AB Ülkelerine aldılar ve içeriği de epey temizlediler. Kaliteyi de arttırmışlar ki fiyatlarına biraz yansımakla birlikte, bence o kalitedeki ürünler için epey uygun bir fiyat satıyorlar.
    Pembelerin çok güzelmiş, güle güle kullan! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, bende bulamadım bir türlü :( Üretim yerinin değiştiğine dikkat etmemiştim, belki de o yüzden kalite artmış olabilir :) Beğenmene sevindim !

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar