Essence Pureskin anti-spot Compact Pudra

Essence'in sivilce karşıtı sıkıştırılmış pudrasını denediniz mi?Ben biraz geç keşfettim...O zaman incelemeye geçelim...
Alt kısmı turkuaz mavisi üst kısım şeffaf plastik kapaklı klasik pudra ambalajına sahip.Ama dandik olduğunu söyleyemem, uzun süredir kullanıyorum, kırılma/çatlama gibi bir sorun yaşamadım.Bir de turkuaz, mavinin en sevdiğim tonu, baktıkça içim açılıyor...

Arkasında yazanlar;
Clearderm complex içeriği sayesinde sivilcelerle ve siyah noktalarla mücadele eder, gözenekleri kapatmadan kusurları örter, matlaştırıcı, yatıştırıcı ve iltihaplanma önleyicidir.

Bendeki tonu 01 Beige. 
Yoğun kapatıcılığı yok.Göz altlarımı ve makyajımı sabitlemek için kullanıyorum.Gün içerisinde cildimde parlama gibi bir sorun yaratmıyor.
Kullandığım süre içerisinde sivilcelenme gibi herhangi bir etki de yapmadı.
Ama şöyle bir şey farkediyorum son zamanlarda pudrayı almakta zorlanıyorum, yani ben genellikle pudra fırçası ile kullanıyorum ama ürün çok az gelmeye başladı, nedenini anlamadım, pudra süngeriyle kullanmaya devam edeceğim onun haricinde güvenle kullandığım bir pudra.

Fiyatı da çok uygun, sadece 6 TL, Gratislerden bulabilirsiniz...

Okuduğunuz için teşekkürler :)

Yorumlar

  1. bende çok severek kullanıyorum hatta yazısını da yazmıştım almakta zorlanırsan üzerini biraz kazı beli taşlaşmaya başlar üzeri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sanırım öyle oldu :) bakalım yapıcam birşeyler, diğeri de yedekte onun haricinde seviyorum bu pudrayı :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Denenebilir açıkcası fiyat olarak da uygun olduğu için :)

      Sil
  3. Ben de denemedim. Pudra Lara alışamadım ben yahu. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak pudra kullanmayı bende pek sevmiyorum ama cildim yağlı olduğu için mecbur :)

      Sil
  4. Bende okuyunca yağlı yapısının donmaya başladığını bu nedenle belirli parlakliklar oluşturduğunu dolayisiyla da ürünü kullanmayı zorlastirdigini o kismi tirnagin tersi yada benzer bir ürünle kazidiginizda düzeleceğini söylemeye geldim ama benden once mona soylemis :) bende denemedim ustelik denkte gelmedim acikcasi. Pudram var baya ama kullanan yok :) eskiden fondöten kullanmaz sadece pudra kullanırdım nasil degisti bilmiyorum simdi tam tersi bazen transparan kullanıyorum ama kullanmak lazım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım açıklama için :) bende bi kere denk geldim son 1 tane kalmıştı aldım, daha sonra memnun kalınca tekrar gittim gratise bi baktım stok yenilenmiş bir tane daha kaptım, dediklerinizi uyguluyacğım mutlaka :))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar