Daniel Wellington ile zaman aksın | DW

Tick Tock, on the clock
But the party don't stop no...

Hellooo!! Merhabalaarr!!
Daniel Wellington, minimalist tarzı sebebiyle beğenimi kazanan ve ilgimi çeken bir saat markası. Bir DW saat, şüphesiz her ortam için uyumlu bir saattir. İster smokinli bir etkinliğe katılıyor, ister bir tenis maçı yapıyor veya bir sahil kulübünde güneşin tadını çıkarıyor olun; Daniel Wellington sizin için güzel bir eştir. Saat ve saat kordonlarının yanı sıra kadınlara özel kelepçe bileklikleri de bulunmakta. 

Çeşitli koleksiyonlardan oluşmakta olan saatlerinden benim tercihim, Classic Petite Melrose, zaman ötesi bir klasik. Yumurta kabuğu beyazı kadrana ve zarif rose gold hasır kordon özelliklerine sahip. Bu saat günlük tarzınızı, keyfinizi ve ruh halinizi yükselten kilit parçanız olacak. 3 atm basınca, yağmura-suya dayanıklı. Kordon değiştirilebilir. Kalınlığı ise 32 MM. Dilerseniz 28 MM'de mevcut. Kutunun içerisinden çıkan küçük aparat sayesinde saati bileğinize göre kolaylıkla ayarlayabilirsiniz ya da kordonu dilediğiniz gibi çıkartabilirsiniz.

Kargom tam 2 günde bana ulaştı. Son derece hızlı olmalarını da çook sevdim. Kargo ücretsiz. İade de ücretsiz.

En güzel habere geçiyorum şimdi! Sizlere harika bir sürprizim var!
https://www.danielwellington.com 'da yapacağınız tüm alışverişlerde kullanabileceğiniz %15 indirim kupon kodu: HulyaDW
Gereksiz ağırlık yapmayan, hafif, son derece şık, her kombin ve tarza uyum sağlayan bu saati kesinlikle çok beğendim ve mutlaka göz atmanızı, hatta bir şans vermenizi tavsiye ederim. Eminim ki siz de çok seveceksiniz!



Siteye ulaşmak için: https://www.danielwellington.com

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştuurr! Sizin Daniel Wellington'da en beğendiğiniz model hangisi? Benim tercihimi beğendiniz mi? Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirimm, sevgiler! :)

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yazılar