Revigen (Dökülmelere Karşı Canlandırıcı) Şampuan

Merhabalar!!
Revigen, For Woman (Kadınlar için) şampuan; saç kaybının giderilmesine, sağlıklı, canlı, ışıltılı ve sağlam saç tellerinin oluşumuna yardımcı kozmofarmasötik, dökülme karşıtı bir şampuan olarak geçiyor.

Ürün tanıtım bilgilerini aktarmak istiyorum sizlere öncelikle...
"Revigen kadınlarda sağlıklı saç gelişiminin sağlanabilmesi için saç ve saçlı deri bakımı yapar, saç köklerinin fonksiyonel kapasitelerini güçlendirmeye yardımcı olur.
İçinde bulunan T-flavanone, Adenozin, L-carnitine-L-tartrate hem laboratuvar araştırmalarında, hem klinik çalışmalarda kadınlarda sağlıklı saç gelişimini uyardığı ve dökülme karşıtı etkileri olduğu belirlenmiş doğal ve güçlü moleküllerdir.
İçinde bulunan Pantenol (Vitamin B5), Niasinamid (Vitamin B3), Soya yağı ve biotin sağlıklı saç derisi ve saç teli oluşumunda etkili doğal maddelerdir. Saç tellerinin güçlenmesine yardımcı olan ve saç köklerini serbest oksijen radikallerinin dejeneratif etkilerine karşı koruyan yeşil çay; Epigallocatechin gallate ekstresi ile Vitamin E, şampuanın dökülme karşıtı etkilerini güçlendirmektedir. Anti kepek özelliği de bulunan şampuan sağlıklı saç tellerinin gelişimine yardımcı olur."

Peki kimler Revigen For Woman Şampuan kullanabilir?
1-Saç dökülme sorunu olanlar,
2-İnce ve cansız saç teline sahip olanlar,
3-Saç tellerinde görünüm kusuru olanlar (saç kırıkları, çatallanma)
4-Boya, perma gibi saçta stres oluşturan uygulamaları sık yaptıranlar,
5-Saçlı deri sağlığı iyi olmayanlar tarafından kullanılmasını öneriyorlar.

Revigen For Woman şampuan kadınların saç sağlığı için geliştirilmiş olmakla birlikte erkekler tarafından da kullanılmasında bir sakınca yoktur.

Benim izlenimlerime, kişisel, objektif yorum ve incelememe geçecek olursak...
Şampuan, 300 ml'lik, tüp ambalaja sahip. Yapısı oldukça yoğun, güzel köpürüyor ve saçları güzel temizleyip, arındırıyor. Kokusu Dalin'in aynısı diyebilirim, çok tatlı, hoş ve misler gibi... Şampuanı tamamen kullanıp bitirdiğim için etkilerini yeterince gözlemlediğimi düşünüyorum, bunu da belirtmek isterim :) 
Aşırı saç dökülmesi yaşayan birisi değilim, saç dökülmesi yaşıyorum fakat uzmanlar az miktar (günde 50-100 tel) saç dökülmesinin normal olduğunu söylediği için fazla ciddiye almıyorum, bu konuda şikayetim yok açıkçası... Fakat bu şampuan saç dökülmelerine karşı olduğu halde o günlük az da olsa dökülen saçlarımdaki dökülmeyi bile kesmedi... Bu sebeple ciddi saç dökülmesi yaşayanlarda da etkili olabilir mi bilemiyorum... Tabii saçtan saça, ciltten cilde fark olduğunu da söylemeliyim. Saçlarımı onarması, nemlendirmesi, hacim verip, ışıldatması ise en en sevdiğim etkileri oldu. Saçlarımdaki dolgunluk gerçekten gözle görülür şekilde fark edilirdi...

Gerçekten canlı ve sağlıklı saçlar için kullanılabilecek bir şampuan. Saçlarınızla başınız dertteyse, elde ettiğim etkilere sahip bir şampuan arıyorsanız göz atmanızı tavsiye ederim.
Eczanelerden veyahut online sitesinden ulaşabilirsiniz.

Fiyatı; 34 TL
Online sitesinden ulaşmak için, *tıktık

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur.
Sevgiler :)

Yorumlar

  1. Amacına uygun sonuç vermemesi kötü olmuş; ama, saçı dolgunlaştırmasıyla dikkatimi çekmedi değil :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet amacına uygun olsa tam başarılı olurdu biraz eksik kaldı ama verdiği dolgunluğa değer ! :)

      Sil
  2. dökülmeyi azaltmıyor bende de ama yumuşatıp havalandırıyor :-))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar