Benefit They're Real! koleksiyonu inceleme

Merhabalar!!
Benefit'in ürün tasarımlarını, ambalajlarını sevmeyen, beğenmeyen kadın zannediyorum ki yoktur! Ürün tasarımlarından sonra ürünlerinin kalitesiyle de oldukça söz ettiriyorlar. Bugünki yazımda Benefit'in They're real koleksiyonunu inceleyeceğiz; bu koleksiyonun dış tasarımı çok süslü olmak yerine daha sade tutulmuş fakat ürünlerin performansları yüksek tutulmuş diyebilirim...
They're real!Mascara; Hacim ve uzunluk veren maskara
Gri, sade, klasik bir görünüme sahip. Uzun ve plastik fırçası var. Fırçanın kılları uzunlu kısalı ve uç kısmında kubbe şeklinde, topu da andıran değişik baş yapısı mevcut. Özel tasarımlı bu fırçası sayesinde tüm kirpiklere ulaşmak mümkün oluyor.
Yapısı çok yoğun olmamakla birlikte sıvı da değil, tam kıvamında denilebilir. Simsiyah görünümlü kirpikler elde etmeyi sağlıyor. Kat kat uygulansa dahi topaklanma yapmıyor. Kirpikleri tek tek ayırıyor ve uzun gösteriyor. Verdiği dolgunluk harikulade! Kirpikleri kıvırıyor ve gün/gece boyu kalkık, yukarıda kalmasını sağlıyor. Kalıcılığı ise çok çok başarılı. Öyle ki çift fazlı makyaj temizleme suyu ile bile zor çıkartılıyor. Kısaca özetlemek gerekirse, takma kirpik etkisini veren, bu zamana kadar kullandığım en iyi maskara kendisidir diyebilirim! Fiyatı biraz yüksek olsa da, hakkını veren bir ürün! Artık mini boyu da satışta olduğu için öncelikle küçük boyunu deneyebilirsiniz, böylelikle ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Bu rimeli gözüm kapalı herkese tavsiye ederim!
Fiyatı 150 TL
They're real!Duo shadow blender; Kolay ötesi tek aşamalı far ikilisi
Gri, sade fakat sekizgen yapıda, içerisinde aynası ve tombul, yuvarlak sünger aplikatörü bulunan değişik formda ambalaja sahip. Tombul sünger aplikatörü ve 2 renk farın üst üste dizayn edilmesi sayesinde, 1 seferde 2 renk uygulaması kolaylıkla yapılabiliyor. Çeşit çeşit göz makyaj fırçalarına hiç ama hiç gerek kalmıyor. Aplikatörü farı güzel, yumuşak geçişi de olacak bir şekilde göz üzerine uyguluyor. Göz şekline kolaylıkla uyum sağlıyor. Farların pigmentasyonu/renk vermesi çok başarılı, tek sürüşte tüm renk transfer oluyor.
Bendeki renk; "Provocative Plum"
Üst, açık ton; krem, şampanya, inci tonlarında. Kaş altlarını, göz içlerini aydınlık göstermek için çok hoş ton.
Alt, koyu ton; kahverengi fakat içerisinde koyu morluk, kızıllık gibi karışık tonlar da barındırıyor.
İki rengin de yapısı yumuşacık, uygulaması ve dağıtması oldukça kolay. Saten, aydınlık, soft bitişli yapıları var. Gün/gece içerisinde çizgilenme yapmıyor, makyajı silene kadar yapısını, kalıcılığını koruyor. Pratik, tek hareketle güzel göz makyajları için bu ürüne bakabilirsiniz. Özellikle göz kapağımda far durmuyor, akıyor, çizgilere doluyor diyenler bu farların yapılarından memnun kalabilir!
Fiyatı 145 TL
They're real!Double the lip; Çekici ötesi ikisi bir arada ruj ve dudak kalemi
Gri, sade, klasik hatta maskara/rimeli ile aynı görünüme sahip ambalajda. Tek aşamada daha dolgun görünen dudaklar yaratmayı vaat eden bu ruj da yine fardaki gibi 2 renk bulunduran tasarımda. Üst kısmı daha koyu, alt kısmı daha açık tonda. Üst kısmındaki koyu ton ile dudak çerçevesini belirginleştirirken, alt kısımdaki tamamlayıcı renk ile ruj uygulaması tamamlanıyor. Rujun yapısı yumuşacık, sürümü çok kolay, dudağın üzerinde kayıp gidiyor resmen. Dudakları kurutmuyor aksine nemli bir his bırakıyor, nemlendiriyor diyebilirim. Pigmentasyonu/renk vermesi oldukça başarılı, tek sürüşte tüm renk dudağa uygulanıyor. Yarı-mat bitişe sahip. Renklerin içerisinde parıltı vs bulunmuyor. 8 saate kadar kalıcı olarak geçse de bence o kadar kalıcı değil. Bir şeyler yiyip içince dudaktan kolaylıkla siliniyor. Fakat eğer ruju sürdükten sonra peçete ile fazlalığını alır, tam mat hale getirirseniz o zaman daha kalıcı oluyor.
Bendeki renk "Revved-up red"
Üst, koyu ton; tam bir kırmızı tonda.
Alt, açık ton; fuşyalık da barındıran tatlı bir pembe tonda.
Yine biraz pratik bir ürün fakat ben far kadar pratikliğini göremedim, uyguladıktan sonra renkler zaten harmanlanıyor, normal bir ruj görünümünden pek de farkı kalmıyor. Renginin güzelliği, rujun yapısı vs güzel fakat fiyatına oranla çok daha başarılı olabilirdi.
Fiyatı 125 TL

Benim Benefit, They're real koleksiyonuna ait kullandığım, kullanmakta olduğum ürünler bunlardı. Genel olarak yüksek fiyatlı-yüksek performanslı, beğendiğim ürünler.
Benefit ürünlerini Sephora mağazalarından bulabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur. Peki sizin kullandığınız Benefit, They're real! koleksiyonundan ürün var mı? Benefit markasını seviyor musunuz? Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın...
Sevgiler :)

Yorumlar

  1. maalesef maskara bende hiç iyi durmuyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maskara konusu biraz riskli oluyor genellikle, çoğu kişinin kirpik yapısı birbirinden farklı olduğu için :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar