Loreal Paris Casting Creme Gloss Amonyaksız & Besleyici Saç Boyası

Merhabalar!!
Loreal Paris'in yenilikleri gün geçmiyor ki bitsin!Amonyaksız & Besleyici özellikli, sadece 28 şampuanlamaya kadar kalıcı saç boyası benim ilgimi oldukça çekti!Hadi hemen incelemeye geçelim...
Ben daha önce saçlarımı hiç boyamadım, ara-sıra renk açıcı spreyler kullanarak halimden memnun bir şekilde devam ediyordum.Saçlarım zaten açık kumral-sarı olduğu için yaz mevsiminde güneş ve denizin etkisiyle sapsarı oluyor.Bu nedenle boyaya hiç ihtiyaç duymuyordum, tabii ara-sıra değişiklik yapmak istediğim de olmuyor değildi.Fakat cesaret edemiyordum.Artık Loreal Paris'in Casting Creme Gloss Amonyaksız & Besleyici saç boyası sayesinde cesaret edemediğim işlemleri korkmadan gerçekleştirebilirim!Çünkü 28 şampuanlamadan sonra boya saçlarda kalmıyor ve saçları boyamamış gibi oluyor.
Ürünün özelliklerini inceleyecek olursak;
Saçlarını boyamak istiyorsun ama...
-Yıpranır diye mi çekiniyorsun?
-Doğal görünmez mi diyorsun?
-Saç boyasına bağlanmaktan mı korkuyorsun?
Casting Creme Gloss ile artık seni hiçbir şey durduramaz!
Arı sütü içeren ilk amonyaksız saç boyası ile doğal tonlarda süper parlak saç rengi ve yumuşacık saçlar seni bekliyor!Üstelik sadece 28 şampuanlamaya kadar kalıcı teknolojisi ile diplerim çıktı derdi olmadan saçlarını tekrar ne zaman boyayacağının kararı senin elinde!
-Süper parlak saç rengi, Süper çekici renkler!Hem de doğal tonlarda!Casting Creme Gloss'un süper çekici ve doğal tonlardaki renkleriyle saç rengin yepyeni!Ama bir o kadar da hep seninmiş gibi!
-Kullanımı çok kolay.İnce uçlu aplikatörü sayesinde, ilk kez kullananlar için bile hızlı ve kolay bir uygulama sağlar.Hoş kokusu sayesinde boyama işlemi çok keyifli geçer.
-Casting Creme Gloss, boyama sonrasında krem formülü ile saçı sararak güçlendirir.
-Amonyaksız formülü ve besleyici arı sütü içeriği ile 4 kat daha fazla parlak ve yumuşacık saçlara sahip olursun.Yoğun beslenen yumuşacık saçlar.
-İlk beyazlarda optimum kapama.
Kutu İçeriği;
1 adet Krem Saç Boyası
1 adet Oksidan Krem
1 adet Arı Sütü İçerikli Parlaklık Koruyucu Bakım Kremi
1 çift eldiven
1 adet kullanma talimatı
Özel geliştirilmiş parlaklık koruyucu bakım kremi; Boya sonrasında beslenen ve 4 kat daha fazla parlayan saçlarının parlaklığı ve yumuşaklığı her şampuanlama sonrasında kullanılabilen parlaklık koruyucu bakım kremi ile haftalarca devam etsin!

Ben henüz bu saç boyasını uygulamadım, deneyimlemedim, ilk uygun ve müsait olduğum zamanda uygulamak için sabırsızlanıyorum fakat içeriği ve özelliklerini sizlerle paylaşmak, bilmeyenleri bilgilendirmek istedim!Belki böyle bir ürün ihtiyacınız vardır, bakmak istersiniz...
Uyguladıktan sonra ayrı bir yazıda ve bol fotoğraflarla hem uygulama öncesi hem de sonrası halini sizlerle paylaşacağım, takipte kalın! :)
Uygulayacağım renk, fotoğraflarda da gördüğünüz üzere 700-Parlak Kumral, biraz doğal ve koyu bir ton nasıl olur kendimde hep merak etmişimdir, bazen sarışınlık da sıkıcı olabiliyor! :D

Fiyatı 17 TL
Watsons, Gratis, Rossmann gibi çeşitli kozmetik mağazalarından bulabilirsiniz.
Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur.Siz bu boyayı daha önce duymuş muydunuz veya kullandınız mı?Düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum...
Sevgiler :)
Beni sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın!! :)
Instagram: *tıktık
Tiktok: *tıktık
Youtube: *tıktık

Yorumlar

  1. Daha önce de kullananların deneyimlerini okumuştum, ilginç bir ürün. Saçımda zaten boya olmasa denerdim kesin :) Güle güle kullan, senin deneyimini merakla bekliyor olacağım. Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Lorealın saç boyalarını seviyorum özellikle boyadan sonra kurutmuyor saçım yumuşak kalıyor :)

    YanıtlaSil
  3. Canım keşif etkinliğinden geliyorum bloguna bende seni bloguma beklerim <3 sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar