Sephora efsane makyaj temizleme seti gerçekten de efsane mi?

Merhabalar!!
Uzuun bir başlıkla birlikte sizlerleyim!Başlıktan da anlaşılacağı gibi Sephora'nın efsane makyaj temizleme setinden bahsedip, seti inceleyeceğiz bugün...
Ortadaki ürün setin içerisinden çıkan boyda değil fakat aynı ürün.Setin içerisinden çıkan ürün bittiği için elimde olan tam boyuna yer verdim.
Bu seti tam 1 yıl önce aldım fakat şuanda da satıldığını gördüm ve daha da gecikmeden belki almak isteyen olur diyerek düşüncelemerimi paylaşmak istedim...
Efsane makyaj temizleyicilerinden oluşan setin içerisinde;Suya dayanıklı göz makyaj temizleyicisi, rahatlatıcı makyaj temizleme sütü ve anında rahatlatıcı tonik bulunuyor.Bu ürünler aslında Sephora'nın kendi markası olup, en çok satan ürünlerinin minik boyları.3 ürün de 50 ml.Ambalajları oldukça dayanıklı, uzun silindir şeklinde ve siyah kapaklılar.Tasarımları bence çok hoş.Minnoş boy olanlarda büyük boy olan da seyahat sırasında vs. bir zorluk çıkartmadan taşınmaya müsaitler.

Ürünleri tek tek incelemeye geçelim hadi...
Suya Dayanıklı Göz Makyaj Temizleyicisi;
Paraben ve parfüm içermiyor.Ürün çift fazlı, kullanmadan önce iyice çalkalamak gerekiyor.Ürünü fazla fazla almaya gerek yok, şayet öyle fazlaca alırsanız gözlerde yağlı yağlı his bırakabilir.Az ürünle oldukça güzel işler çıkartıyor.Suya dayanıklı olmak üzere tüm makyajı temizliyor.Az önce de söylediğim gibi gözlerimde yağlı yağlı his bırakmaması en sevdiğim özelliği oldu.Zaten bu seti satın alırken görevli bayan bana Sephora'nın en iyi ürünü olduğunu söylemişti bende büyük boyunu da satın almıştım, iyi ki satın almışım dedim.
Flavonoid ve zeytin ağacı özleri içeren formülü ile kirpikleri güçlendiren yapısı olduğu da özelliklerinin arasında.
Ben bu konuda tam bir şey söyleyemiyorum çünkü kirpiklerim için Eeose Forte kaş ve kirpik serumu kullanıyorum.Göz makyajını gerçek anlamda, azıcık ürünle ama kolayca çıkartan bir temizleyici.Eğer iyi bir göz makyaj temizleyici ürün arıyorsanız Sephora'nın bu ürününe bakmanızı tavsiye ediyorum.

Rahatlatıcı Makyaj Temizleme Sütü;
Kullandığımda cildimi yumuşacık yapan bir ürün.Bu özelliğini içerisindeki Macadamia yağına borçlu olduğunu düşünüyorum.Cildi yumuşatması, nemlendirip, beslemesi oldukça güzel fakat bence makyaj temizlemek için yetersiz kalıyor.Zaten süt yapıda bir ürün olduğu için o temizlik hissini alamıyorum, sanki cildim temizlenmemiş gibi oluyor ve pamukla defalarca silsem de cildimden hala makyaj çıkabiliyor.Bence daha çok tüm makyaj başka bir ürün ile çıkartıldıktan sonra cildin rahatlayıp, nemlenmesi kalan hafif kalıntıların gitmesi için kullanılabilecek bir süt.Çok mu gerekli derseniz benim için gerekli değil, zaten makyajımı çıkarttıktan sonra kendi nemlendiricimi uyguluyorum.Bittikten sonra büyük boyunu satın almayacağım.Fakat siz rahatlatıcı cilt sütü seviyorsanız bakabilirsiniz.

Anında Rahatlatıcı Tonik;
İçerisinde alkol ve paraben bulunmuyor.Makyajımı temizledikten sonra son kat olarak tonikle geçmeyi seviyorum, cildim karma/yağlı olduğu için de bu adımı atlamamam gerekiyor.Bu ürün de makyajımı temizledikten sonraki o tonik adımı için güzel bir ürün oldu.Cildimi yakmadan, çok güzel ferahlattı.Gerginlik yaratmaması da cabası.Genellikle tonikler cildimi cayır cayır yakıp, geriyorlar ama bu tonikte öyle bir sorunla karşılaşmadım.Tonik kullanmayı seviyorsanız, cildi yakmayan, germeyen, hassas ciltlere uygun bu toniğe bakabilirsiniz.



Efsane makyaj temizleme setinin fiyatı benim satın aldığımda 42 TL'den 20 TL'e düşmüştü, şuan zannediyorum ki 25 TL civarında.
Bence sadece göz makyaj temizleme ürünü arıyorsanız ilk başta bahsettiğim ürünün tam boyunu satın almanız daha mantıklı olabilir.Tabii hepsini denemek istiyorum derseniz orası ayrı :) Tanışma paketi olarak fırsat verebilirsiniz :)

Evet, minnoş ürünler ve benim izlenimlerim bu şekildeydi, umarım faydalı bir yazı olmuştur.Tabii başlığın cevabını da vermeyi unutmayayım, bu efsane makyaj temizleme seti bence efsane değil, efsane olması için 3 ürünün 3'üne de bayılmış olmam lazımdı, sadece 1 tanesi gerçekten efsane, diğeri normal, diğeri ise gereksiz :)
Okuduğunuz için teşekkürler.Siz Sephora'nın makyaj temizleme ürünlerini kullandınız mı?Sevip, sevmedikleriniz varsa yorum olarak bekliyorum :)
Sevgiler...

Yorumlar

  1. Göz makyajı temizleyicisini ben de fena bulmamıştım ama kalıcı eyelinerımı çıkartmakta biraz zorlanmıştım. Tıniğini ise herkes beğeniyor, benim de aklımda. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. göz makyaj temizleyicisi bende hiç sorun çıkartmamıştı ama olabilir tabii :) Evet toniği de oldukça güzel :)

      Sil
  2. ben de almıştım ama daha kullanamadım bile ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende de sıra biraz geç geldi bu ürünlere ama sonunda kullandım :)

      Sil
  3. Göz makyaj temizleyicisi efsane, ben bayılarak kullandım bloguma da yazdım gecen hafta bitirdim suana kadar kullandıklarımdan en iyisi ^^

    YanıtlaSil
  4. küçük boylarının setini bende almıştım. Toniğini sevdim ama diğerlerini kullanma fırsatım olmadı. Toniğin kokusunun keskin olmaması ve yüzümü yakmamasını sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle cildi yakmaması ve keskin kokmamasını çok sevdim bende :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar