Küçük bir giysi alışverişi | Jvesticae

Merhabalar!!
Yaz mevsimi geldi çattı!Elbiseler, etekler, şortlar ortaya çıktı!Malum bayram da yaklaşıyorken yeni keşfettiğim giyim sayfasından yaptığım ufak alışverişi sizlerle paylaşmak, giysi ve sayfadan bahsetmek istiyorum sizlere...
Jvesticae'de ödeme sisteminde kapıda ödeme seçeneğinin olması en sevdiğim özelliklerinden birisi oldu.Kredi kartı kullanmadığım için kapıda ödeme seçeneğiyle alışveriş yapmak oldukça rahat.Ürünler faturalı ve eğer olmazsa beden değişimi yapılıyor.Birbirinden şık parçalar bulunuyor ve sürekli de giysiler güncellenip, yenileri ekleniyor.
Elbisenin orjinal hali/kollarının çıkartılmamış hali :D
Elbise giymeyi çok sevdiğim için burada da beyaz üzerinde siyah motif desenli çok şık elbiseyi görür görmez benim olmalı dedim!Siparişimin ertesi günü elbisemin elimde olması da cabası!Kargo sistemleri oldukça hızlı.Kıyafet geldiğinde hem paketlenmiş hem de o paket keçe çantaya konulmuştu.Paketleme sistemi de oldukça hoşuma gitti.
Gelen elbise fotoğrafta görüp, beğendiğimin aynısı, hiç bir fark yok.Kumaşı da oldukça kaliteli, öyle ince penye kumaşlardan değil, iç de göstermiyor.
Sadece tek bir sıkıntı yaşadım bedeni tam oldu fakat kolları dar geldi.Tabii bu elbisenin suçu değil, benim kollarımdan dolayı oldu.Fitness ve yüzme yaptığım için kol kaslarım mevcut ve kollarım biraz kalın.Velhasılıkelam bende büyük bedeni ile değiştirmek istemediğim için kollarını küçük bir tadilat ile çıkarttırdım böyle de çok güzel oldu.

Bundan sonra güvenle tercih edeceğim giysi sayfasından birisi oldu ve bu deneyimimi de sizlerle paylaşmak istedim.

Elbiseye ulaşmak veya diğer giysileri incelemek isterseniz
bakabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur.Elbisemi nasıl buldunuz?Siz bayramlık veya yazlık alışverişinizi yaptınız mı?Yorumlarınızı bekliyorum :)
Sevgiler...

Yorumlar

  1. çok güzel bir elbise seçmişsin, bu tarz desenler ve ikili renkler sana .çok yakışır, saç renginden mi bilemeedim şimdi ama ben hayal edince üzerinde çok yakıştırdım. güle güle giy canım, bu arada iyileştin mi tamamen nasıl oldun?
    hayırlı kandiller & bayramlar şimdiden...

    YanıtlaSil
  2. Elbiseye bayıldım resmen! Güle güle giy... hemen bakıyorum sayfaya, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. harika bir elbise çok beğendim güle güle giy :-)) iyi bayramlar..

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir yazı güzel bir elbise seçimi. Gerçi şu sıralar mevsim itibari ile kış olsada yazı hatırrlattı :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar