Termalife peloid yüz maskesi

Merhabalar!!
Cildime günlük sabah ve akşam bakımını yapmak dışında haftada 1-2 kere maske uygulamaları yapmayı çok seviyorum.Çoğu kadının da benim gibi maske yapmaktan keyif duyduğunu düşünüyorum.Maske uygulaması yapacağım zaman cildimin durumuna, ihtiyacına uygun maske tercih ediyorum.Bu yazımda Termalife markasına ait Peloid yüz maskesini ve deneyimlerimi anlatacağım sizlere...
Termalife peloid yüz maskesi, termal su karışımlı zengin mineralli doğal peloid olarak da geçiyor.
Maskenin en etkin olan iki ana maddelerini biraz tanımlayacak olursam;
Peloid Nedir?
Peloidler jeolojik ve jeobiyolojik olaylar sonucu oluşan organik veya inorganik maddelerdir.Mineral sularla karıştırılıp çamur kıvamına getirilerek tıbbi tedavilerde kullanılırlar.
Humik Asit Nedir?
Vücut üzerinde olumlu etkilere sahip doğal molekül Humik asit..."Doğanın sütü" de denilen humik maddeler; küçücük bir sivilceden ameliyat yarasına, yanık yarasından kıl dönmesine kadar her türlü cilt probleminde tedavi edici etkileri olan ve yüzyıllardır cilt problemlerinin tedavisinde kullanılan eşsiz maddelerdir.Humik asidin tedavi edici özelliklerinden bazıları: antibakteriyel, antiviral, antitoksik, yara tedavi edici, antiromatizmal, antialerjik, bağışıklık sistemi düzenleyici ve ağrı giderici özellikleridir.Avrupa Birliği kozmetik içerikleri listesinde yer alan humik maddeler "cilt onarıcı" olarak tarif edilmiştir.
Maskenin içerisinde bulunan diğer maddeler;
Magnezyum, cildin su tutma kapasitesini arttıran doğal bir nemlendiricidir.Özellikle sedef hastalığı tedavisinde faydalıdır.
Potasyum, cilt sıkılaştırıcı ve antibakteriyel özellik gösteren doğal bir nemlendiricidir.
Sodyum, su tutma kapasitesiyle cildin elastikiyetini arttırır.
Çinko, protein ve kollejen sentezi için gereklidir, aynı zamanda antiinflamatuvar etkileri bulunur ve akne tedavisinde kullanılır.
Kalsiyum, cilt temizleyici olarak etki gösterir.
Termalife Peloid maskesinin özelliklerini, vaat ettiklerini de inceleyelim...
Akneleri temizler ve siyah noktaları giderir.
Hamilelikte oluşan ya da güneşten kaynaklanan lekeleri giderme özelliğine sahiptir.
Cilde peeling etkisi yaparak, ölü deriyi temizler ve cildin pürüzsüzleşmesini sağlar.
Sedef hastalığı, egzama gibi hastalıklara yararı kanıtlanmıştır.
Antioksidan özelliğiyle kırışıklıklarla mücadele eden, yaşlanmayı önleyici etkiye sahiptir.
Ciltteki toksinlerin ve zararlı maddelerin emilerek vücuttan dışarı atılmasını sağlayarak detoks yapar.
Selülite karşı etkilidir.
Vücudu dinlendirerek yorgunluğu alır.
İltihapları giderir.
Diğer kullanım alanları;Peloid uygulamaları dermatoloji ve dermokozmetik başta olmak üzere romatizma tedavisi, astım, bronşit, grip, mide rahatsızlıkları, böbrek taşı, hemoroid, deri kanseri, kansızlık, aşırı uyku, iştahsızlık gibi tıpta oldukça yaygın karşılaşan sorunların çözümünde önemli bir yer tutmaktadır.
Geçelim benim incelememe...
Maskeler tek kullanımlık paketlerde bulunuyor.Temizlediğim, buhar ile yumuşattığım cildime uyguluyorum.Maskenin belirli bir bekletme süresi yok, kuruduktan sonra temizlenmesi gerekiyor.Benim cildimde 15-20 dakika sonra kuruyor ve ılık su ile duruluyorum.Temizleme konusunda ben zorlanmadım fakat zorlanan arkadaşlarım olmuş, ılık su ile ve yavaş hareketlerle hiç zorlanmadan kolayca temizleyebilirsiniz.Maskeyi uygulayıp duruladıktan sonra benim cildimde herhangi bir gerginlik, kaşıntı, tahriş vs olmadı.Cildimin karma/yağlı olduğunu da hatırlatmak istiyorum.Maske ilk kullanımdan itibaren etkisini gösteriyor!Cildimdeki sivilceler azaldı, minik yağ bezesi gibi oluşumlar da yok oldu!Ve bu benim için kesinlikle harika bir sonuç oldu.Sivilce izlerine de oldukça etkili, neredeyse yok oldular diyebilirim.Cildi resmen derinlemesine temizliyor ve bunu yaparken kurutma, tahriş gibi problemler yaratmıyor.
Cildinizi derinlemesine temizlemek, adeta nefes almasını sağlamak, sivilce ve sivilce izlerinden de kurtulmak istiyorsanız bu maskeye bakmanızı tavsiye ederim.

Fiyatı tek paket 4,50 TL / 10'lu paket 39,90 TL

Ürünü incelemek veya satın almak isterseniz
veya
bakabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım faydalı bir yazı olmuştur.Uzun uzadıya anlattım çünkü bu maskeden aldığım sonuç beni çok etkiledi, sizlere de detaylı olarak anlatmak istedim.
Peki siz maske yapmayı seviyor musunuz?Termalife peloid yüz maskesini daha önce kullanmış mıydınız?Yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim :)
Sevgiler...

Yorumlar

  1. Cilt tipimiz aynı :) Daha önce Pelloid içeren ürün deneyip memnun kalmıştım. Bu da ilgimi çektim =))

    YanıtlaSil
  2. Benim de cildim yagli-karma oldugundan yorumlarin cok önemli tesekkürler paylasim icin :)

    YanıtlaSil
  3. kullandım ve çok memnun kaldım canım gayet başarılı :)

    YanıtlaSil
  4. Maskeleri senden okuyoruz hep :) Bu da aklımda olsun, güzelmiş! Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar