Sephora tekli farlar ve far kabı

Merhabalar!!
Bugün sizlere Sephora'nın tekli farlarından 2 renk ve 3'lü far kabından bahsedeceğim...
Sephora'nın tekli çeşit çeşit farlarını hepimiz biliyoruz artık...İster mat, ister simli çeşitli yapıda ve renkte birbirinden güzel farlar...
Bendekiler bol simli, "Diamonds are forever No60" ve "Queen for a day No56" isimli farlar.
-Bu ürünlerin Sephora etkinliğinde hediye olarak verildiğini fakat tamamen kendi, objektif görüşlerim olduğunu önceden belirtmek isterim-
Öncelikle ortak özelliklerini anlatıp daha sonra renklerinden bahsetmek istiyorum...Sürümleri oldukça kolay.Tozutma problemi ve uygularken dökülme biraz yapıyorlar, sanırım simli oldukları için.Fakat önce göz makyajınızı sonra ten makyajınızı yaparsanız sorun olmayacaktır.Gün içerisinde akma, dökülme gibi sorunlar söz konusu değil.Renk vermeleri oldukça başarılı.Renkleri siz kendi kararınıza göre ayarlayıp, renk yoğunluğunu isterseniz fazla, isterseniz hafif uygulayabilirsiniz.Kalıcılığı da yine gayet başarılı.Fakat küçük bir kusurları var 5-6 saat sonra katlanma bölgesinde biraz birikme yapıyor.Ama ufak bir müdahale ile o birikmeyi kurtarmak mümkün oluyor.

Gelelim bendeki renklere...
Üstteki renk; Diamonds are forever No60
Alttaki renk; Queen for a day No56
Diamonds are forever No60:Tam olarak kendisi de gri, yansımaları-simleri de gri olan renk.

Queen for a day No56:Siyah/koyu füme tonu, bol gri simler-yansımalar içeren renk.Gri yansımalarından dolayı çok sert siyah durmuyor, daha yumuşak ve farklı bir hal almış bir ton.Özellikle özel gün ve gece makyajlarının kurtarıcı rengi.
Soldaki; Queen for a day No56
Sağdaki; Diamonds are forever No60
Genel olarak oldukça beğendim, özellikle indirim zamanlarında kesinlikle mat renklerine de şans vereceğim, hatta tavsiye ettiğiniz renkler varsa yorum olarak yazarsanız çok iyi olur :)
Fiyatlarını tam bilmiyorum fakat araştırdığıma göre 25-30 TL civarında.İndirim zamanı fiyatlarının 10 TL'e kadar indiğini de söylemeliyim.
Geçelim far kabına... Kesinlikle çok beğendim, hatta yurt dışındaki Sephora'larda 6'lısı da mevcut, umarım o da ülkemize gelir.Böylelikle Sephora'nın tekli farlarını tek bir palet altında birleştirip, kendi far paletimizi oluşturabiliyoruz.
Öncelikle içerisinde koccaman bir aynası var.Dışarıda makyaj yapmak için oldukça kullanışlı bir kap olmuş, aynasından dolayı!
Mıknatıslı yapısından dolayı farları kolaylıkla içerisine yerleştirebiliyorum.Çıkartmak istersem de yanında bulunan minik anahtarı ile çıkartabiliyorum.Sizin de Sephora tekli farlarınız varsa bu kap sayesinde bir palette toplayabilirsiniz.
Yine fiyatını bilmiyorum fakat Sephora'nın yabancı online satış sitesinde 14$ olarak geçiyor, TL'e çevirince 40 TL oluyor.Fakat vergi vs... ülkemizde satış fiyatı ne kadardır bilemiyorum.
Yine de 40 TL bile olsa 3'lü far kabı için bana biraz pahalı geldi fakat indirim zamanı bir şans verilebilir.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım faydalı bir yazı olmuştur.Sephora farlarla ilgili renk tavsiyeniz varsa ve far kabı hakkında düşüncelerinizi bekliyorum mutlaka :)
Sevgiler...

Yorumlar

  1. seçtiğiniz renk tonları çok güzel özellikle gümüş rengi:) ben tekli seviyorum onları kullanmak daha pratik geliyor hagisini sürersem o gün çantama onu alıyorum iyi günlerde kullanın
    http://sadecenilgun.blogspot.com.tr/ blogger yorum kulubü sayesinde görmüştüm sizide bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Renkler şahaneymiş gerçekten indirim zamanı bakıcam :)

    YanıtlaSil
  3. Sephora farları ben de seviyorum, palet çıkarmaları da çok iyi oldu cidden! Sevgileer :)

    YanıtlaSil
  4. Tam gece makyajina uygun cok güzel. Cwydanin yorum kardesligi grubundan geldim :) sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,

    hoş farlar ama fiyat konusunda sizin ile hemfikirim. Daha uygun olan aynı kalitede farları piyasada bulabilirsiniz. Gece makyajının olmazsa olmazı renkleri her kadın koleksiyonunda bulundurması şart.

    Sevgilerimle <3

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar