Blogger Etkinliği ve Sponsorlar 2 | Güzellerle Bahar

#guzellerlebahar etkinliğinin sponsorlarından devam ediyorum anlatmaya... :)
Genellikle açık parfüm kullanmaktan çekinirim, kullanacağım zamanda tercih ettiğim 1 marka vardı, şimdi Nobren'de eklendi.Bendeki "V11" kodlu parfüm, "Victor&Rolf" markasına ait "Bon Bon" isimli parfümün kokusu.Koku tarif etmekte pek iyi değilimdir fakat vanilya ve karamelli, meyvemsi biraz da çiçeksi tarzda kokular hoşunuza gidiyorsa bu kokuya bakın derim, bayıcı da değil ve oldukça kalıcı.Diğer kokularına da mutlaka bakacağım.
Catherine Arley makyaj malzemelerini çoğumuz annelerimizden tanıyoruz, o zamanlarda en meşhur markaydı sanırım.Etkinlikte bu markanın ürünlerini görünce adeta çocukluğuma indim ve hemen merakla karıştırdım!Özellikle likit mat rujuna bayıldım!Ben böyle güzel yapı, matlık ve kalıcılık başka likit mat rujda görmedim!Ürünler;
Significant Volume Lashes maskara
Long Wear suya karşı dayanıklı kaş maskarası
5 renkte far paleti, no1
Madamoiselle Day N Night Matt likit mat ruj no4
Compact pudra, ışıltılı
Elite, Dipliner
Etkinliğin serinletici sponsoru Selin Kolonya oldu.Pembe greyfurt & nar, Satsuma & nane ve lavanta çeşitleri var.Ben en çok Pembe greyfurt & nar olana bayıldım, tabi diğerlerinin kokuları da harika.Kokusu da oldukça kalıcı, uzun süre ellerde kalıyor.Bir diğer fark ettiğim özelliği de ellerimi yumuşacık yaptığı!Çok ilginç ama sanki krem sürmüş gibi yumuşacık yapıyor.
Deina Kozmetik ürünlerini görünce gözlerimden kalpler çıktığı doğrudur!Nasıl güzel görünüyorlar!Bu firmayı da daha önce internette görüyordum fakat kullanma fırsatım olmamıştı, bu etkinlik sayesinde tanıştım.Eve gelir gelmez de ürünleri kurcaladım!Ve yapılarına şimdiden ba-yıl-dım.Mutlaka detaylı inceleme yazılarını sizlerle de paylaşacağım.
Cecile Beauty 'de bizlere çok sevdiğim likit mat rujlarından ve 2 adet ojelerinden göndermiş.Cecile likit mat ruj koleksiyonum yavaş yavaş oluşuyor sanırım :)Ürünler;
Long kisses, likit mat ruj, no24
Ojeler:Kırmızı;53 Siyah;16
Ekoz kozmetik vanilyalı oda ve kumaş, çeşitli alanlarda kullanılabilen spreyleriyle sponsordu.Daha önceden de kullanmıştım, bitmek üzereyken çok iyi oldu.
Vissmate bizim evin en etkili temizleyicisi uzun zamandır!Geçen gün de detaylı yazısını paylaşmıştım, annemle birlikte oldukça severek kullanıyoruz.Hem temizleme açısından performansı çok güzel hem de fiyatı oldukça uygun.Hâlâ kullanmayan varsa kullanın derim güzellikler, kendimize baktığımız gibi evimize de bakalım.Etkinlikte görünce özellikle annem için sevindim, dediğim gibi bizim evde çok seviliyor.
Elite New York markasıyla ilk kez bu etkinlikte tanışma fırsatım oldu.Maskaranın görüntüsü ve rujun rengi çok hoşuma gitti, bakalım performansları nasıl olacak, kullandıktan sonra detaylı yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.Ürünler;
Touch Me, Curve and Volume/kıvıran ve dolgunlaştıran maskara
Touch Me, Nude ruj, no:N107
Lesoleil güneş görmeyen saçlar için şampuanı daha önce hiç kullanmadım, yüzdüğüm için bone kullandığımdan saçlarım ister istemez havasız kalıyor ve saç derimde kuruma oluyor, bu yüzden bu şampuanı oldukça merak ediyorum, kullanıp göreceğim bakalım.
The Nail Job Güzellik Merkezi de çeşitli uygulamalarıyla etkinliğe sponsordu.Benim şansıma manikür-pedikür işlemi hediye çıktı.Yeri bana uzak olsa da gitmek istiyorum, bakalım...

Amway firmasından Büşra ve Dilek Hanım bizlere Amway ürünlerini tanıttılar.Çoğu Amway ürününü görmüş, bilgi sahibi olmuş oldum.

Ayşegülcüm, düzenlediği etkinlik, onca emek yetmezmiş gibi bir de kendisi hediyeler almış hepimize, benim paketimden çıkan hediyelerim bunlardı...
Wet N Wild ruj, Sand Storm
Essence, The Velvets far, 08 coral me maybe...

Veee...Etkinliğe renk & tat katan pastamız :)

Bu güzel mi güzel etkinliği düzenlediği, bizler için emek verdiği için Ayşegül'e tekrardan çok teşekkür ederim.
Tüm sponsor firmalara da çok teşekkür ederim.Ürünleri kullandıkça sizlerle detaylı yazılarını paylaşacağım...
2 yazımı da okuduysanız sizlere de çok teşekkür ederim, bu yazılardaki ürünlerden kullandığınız ürünler var mı?Varsa yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim :)
Sevgiler...

Yorumlar

  1. Catherine Arley paletin renklerine bayıldım! Şu Deina Kozmetik kapatıcı ve düzeltici paleti de İrem'de okuyup beğenmiştim. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, paletin renklerine bende bayıldımm :)

      Sil
  2. güzel bir etkinlik olmuş ürünlerini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun :)

      Sil
  3. harika hepsi güle güle kullan :-)) deina kontur palete bayılıyorum ben bugün Filiz'de yazmış onun hakkında.. allık paletini ise yeni gördüm ve çok beğendim yorumlarını bekliyorum artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, yorumlarımı mutlaka paylaşacağım :)

      Sil
  4. Eline sağlım cnm çok güzel olmuş :) Ne kadar eğlendiğimizi hatırladım bi anda :)mucxx...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim kuzum, asıl senin ellerine sağlık :)

      Sil
  5. Catherine arley matt likit ruj swatch resmini atabilir misiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii, yakın zamanda instagramımda ve blogumda detaylı olarak yorumlarımı paylaştığımda renk swatchını da göstereceğim, takipte kalın :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar