Blogger Etkinliği ve Sponsorlar 1 | Güzellerle Bahar

Merhabalar!!
Bugün sizlere 7 Mayıs günü katıldığım #guzellerlebahar etkinliği ve sponsorlardan bahsetmek istiyorum...İnstagramdan takip ediyorsanız az çok bilirsiniz fakat ben burada detayları da bahsetmek istiyorum :)Yazı biraz uzun ve bol fotoğraflı olacak, benden söylemesi :)
Bu güzel etkinliği Sevgili Ayşegül yani @makyajdeneyimlerim düzenledi!Birbirinden güzel fıstıklarla tanışma imkanım olduğu için de ayrı sevindirik olduğum bir etkinlik oldu.
Yer Kadıköy-Moda'da Brunelle restoranttı.Saat 13:00-17:00 arasındaydı.Oldukça nezih ve kaliteli bir mekan.Evime yakın olsa sık sık tercih edeceğim, rahatça kafamı dinleyebileceğim bir mekan.Club Quarterın içerisinde, havuzlu ve tenis kortlu bir yer.Bu güzel mekanı tercih ettiği için öncelikle ayrı bir teşekkür ediyorum Ayşegülcüğüme ve mekan sahibi de bizi güzel ağırladığı için çok teşekkürler :)
Etkinlik masasının düzenlenmesine bayıldım, kırmızı taşlar, teraryumlar, isimlerimizin yazılı olduğu kartlar...Her şey özenle hazırlanmıştı.
Etkinlikte bir çok sponsor da vardı;
Bayer firmasından Derya Hanım bizlere Bepanthol ve Priorin ürünleri hakkında bilgiler verdi.Bepanthol cilt bakım ürünleri zaten benim yıllardır vazgeçilmezim.Benim cildime en iyi gelen, en iyi nemlendiren ürünler olduğu için bizim evin demirbaşı diyebilirim!Dudak bakım kremini daha önce kullanmamıştım, zaten yeni çıkmış, oldukça merak ediyorum.Dudakları onarırken dolgunluk verme özelliği de varmış.

Priorin intense kapsül ve şampuandan da bahsetti.Saçlarımızı uzatmak ve güçlendirmek istiyorsak bunun dış takviyelerle sadece %20 etkili olacağını, vücudu içeriden de beslemek gerektiğini anlattı.Ve bu Priorin kapsüller de içerisindeki keratin sayesinde vücudu içeriden de besleyerek hem saç hem de tırnak uzamasında etkili olduğundan bahsetti.Kapsüllerin dışı da çikolata kaplamalı.Benim saçlarım düzenli uzuyor fakat saç dökülmeleri için kullanmayı düşünüyorum...
Şanlı ilaç ailesinden Mediwell'in en yeni çıkan ürünlerini tanıma fırsatı bulduk.Ben zaten daha önceden minnoş, 4 farklı çeşitli dudak bakım kremleri ile tanıştım, oldukça da severek kullanıyorum.Etkinlikte de yeni çıkan el, ayak, topuk ve dudak bakım kremleri ile tanıştım.Bakalım etkileri nasıl olacak.Koruyucu ve paraben içermeyen bu güzel ürünleri de merakla kullanacağım.
Bu güzel mi güzel, şirin mi şirin pasta kutusunun içerisinden ne çıkacak sizce?
Evet, yanlış görmüyorsunuz..."Activia İçecek"...
Activia bizlere çok değişik ve hoş bir sürpriz yaptı.Hepimiz kutuları görünce içerisinde pasta olduğunu düşündük fakat içerisini açınca içeceklerle karşılaştık!Tatları da en az pasta kadar güzeldi ama!O zamaann..."Bir dilimden bir şey olmaz" diyen iç sesini dinleme, Activia İçecek 'i dene!Sağlıklı atıştırmalık olarak ara öğünlerde oldukça idealler.
Yoko markasına ait Tofu BB krem, içerisinde SPF yani güneş koruma faktörü 30 var!Yaz için oldukça ideal bir ürün gibi gözüküyor.Ürünün vaat ettiklerine/özelliklerine bakacak olursak; Cildi güneş ışınlarından korurken gözeneklerin sıkılaşmasına, cildin tazelenmesine ve renk farklılıklarının giderilmesine yardımcı olmak.Kore kozmetiğine oldukça ilgiliyim, merakla kullanacağım.İncelemek isterseniz, @yokociltbakimurunleri veya angkozmetik sayfalarına bakabilirsiniz.
Termalife, termal su karışımlı, zengin mineralli, doğal peloid yüz maskesini daha önce de kullanma fırsatım oldu, oldukça da memnun kaldım.Detaylı yazısını sizlerle ayrı bir yazımda paylaşacağım.Bu etkinlikte sponsorlarımızdan olmalarına çok sevindim.Ürünü termalifeonline.com 'dan veya termalife 'dan inceleyebilirsiniz.
Moshos Garden markasını uzun süredir görüyor ve çok merak ediyordum, eğer bilmeyenler varsa kısaca bahsedeyim; ürünler tamamen organik ve saf bitkisel maddelerden oluşuyor, içeriğinde hiç bir zararlı kimyasal yok ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor.Maske, temizleyici, tonik, nemlendirici... çeşitli cilt bakım ürünleri bulunuyor.Etkinlikte bizlere saç & cilt bakım yağı ile sponsor oldular.Fas'tan gelen organik sertifikalı argan yağı içeren bakım yağını merakla cildimde kullanacağım.Ayrıca maske, yüz temizleme jeli ve nemlendirici testerları da gönderdiler, onları da mutlaka deneyeceğim.
Lapitak markası bizim evde ayak problemlerinde vazgeçilmezimiz.Ayak ve topuk bakımında en iyi sonuç veren marka olduğunu düşünüyorum.Etkinlikte de ürünlerini görünce oldukça sevindim.Ayak deodorantı, ayak kokusu önleyici krem ve tırnak bakım kremlerini daha önce hiç kullanmamıştım.Özellikle tırnak bakım kremini çok merak ediyorum, kullanmaya başladım bile.Paraben de içermeyen bu ürünleri severek kullanacağım.
Haceri Simya ile ilk kez bu etkinlik sayesinde tanışıyorum.Ürünleri doğal içerikli olduğu için hemen ilgimi çekti.Doğal vücut pudrası, kuru deodorant olarak ve çeşitli şekilde kullanılmaya uygun, Non-alerjen parfümlü.Bakım kremi ise gliserin, allantoien ve e vitamini içeriyor, nemlendirici & koruyucu etkiye sahip.Ürünler paraben içermiyor, tamamen organik/doğal içerikli olduğu için güvenle kullanacağım.
Çamaşır yıkama sıvısı ve bulaşık yıkama sıvısının testerlarını da deneyeceğim mutlaka.
Forever Living markası network satışı olan yani katalog üzerinden satışı olan bir firma.Ürünlerin çoğunun içerisinde aloe bulunuyor.Daha önce hiç duymamış ve ürünlerini kullanmamıştım.Bu etkinlik sayesinde tanıştığım bir yeni firma daha oldu.Ürünleri doğal olduğu için yenilebiliyor!İlk duyduğumda epey şaşırmıştım.Avokadolu yüz & vücut sabununu oldukça merak ediyorum, sivilcelere karşı da etkiliymiş, kullanıp göreceğim bakalım etkileri nasıl olacak?
Organik SatınAl 'dan taptaze ve organik atıştırmalıklarımız da vardı!Bir de 2 tane fıstık ezmesi göndermişler, çekiliş ile 2 kişiye verildi.Açıkcası çok merak ediyordum ve şanslı kişilerden birisi de bendim! :)
FitNut fıstık ezmesinin bana çıkması sanırım etkinlikte en sevindiğim nokta oldu!Neden bilmiyorum ama yiyeceklere ayrı bir zaafım var!!Şeker, hidrojenize bitkisel yağ(margarin), bitkisel de olsa ekstra olan hiç bir yağ, tatlandırıcı ve hiç bir katkı maddesi yok!Sadece yer fıstığı var!Yüksek protein ve lif kaynağı, muhteşem lezzet!Spordan önce ve sonra benim vazgeçilmezim oldu.
Uluslararası ödüllü Timeless Truth maskelerle de bu etkinlik sayesinde tanıştım.Kömür detoks parlatıcı maskesini oldukça merak ediyorum.Bambu kömürü özü yüksek emici ve derin temizleyici özelliği var.Akne ve siyah noktaların giderilmesine, ciltteki kirin ve yağın çıkarılmasına yardımcı olur.Kullandıktan sonra sonucu sizlerle paylaşacağım.

Bu yazı çok uzun olacağı için sizleri yazının devamı olan şuraya alayım, *tıktık :)

Yorumlar

  1. Sponsorlar harikaymış, gğle güle kullanın!

    YanıtlaSil
  2. ürünlerini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. mekan falan çok hoşmuş canım :) umarım eğlenmişsindir :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelsiniz bu etkinlikler harika

    YanıtlaSil
  5. mekan harikaymış çok da güzel bir etkinlik olmuş .-)))

    YanıtlaSil
  6. harika bir etkinlik olmuş gerçekten :) hediyelerini güle güle kullan yorumla canım fotoğraflarınız da harika çıkmış :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar