Carrot Care şampuan ve saç kremi

Merhabalar!!
Işıl ışıl parlayan, göz alıcı dolgunlukta ve pürüzsüz saçlar biz kadınların ortak hayali.Bu zamana kadar bir çok saç bakım ürünü denedim, hatta bir kaç ay önce tam da aradığım şampuanı derken kullandıkça saç derimi kurutmaya başladı ve tekrar arayışlara yönelmiştim.Bu arayışta da karşıma Carrot Care saç bakım ürünleri çıktı, uzun süre deneyimledikten sonra artık sizinle yorumlarımı paylaşabilirim...
Ürünler ambalajından dolayı ithal marka gibi gözükse de, yerli marka olması gerçekten oldukça gurur verici.Böyle üretken yerli firmalar gördükçe çok seviniyorum.
Şampuan ve saç bakım kremi çok şık, karton kutuda geliyor.Kutular oldukça kalın ve dayanıklı.Bu kutular sayesinde ürünlerin zarar görmesi imkansız diyebilirim.Ve tabii demin de bahsettiğim şıklıkları da ayrı konu, atmaya kıyamadım bir şeyde değerlendirmek istiyorum ama bakalım...
Kutuları açtıktan sonra asıl ürünler karşılıyor.Ürünlerin ambalajları da oldukça sağlam.Kapaklarının tasarımını çok beğendim, üstten basarak açılan pratik kapaklar asla akma-dökülme yapmıyor.
Ürünün özelliklerinden, vaat ettiklerinden bahsettikten sonra kendi yorumlarımdan bahsedeceğim, hadi geçelim detaylı incelemeye...
"Carrot Care, Türkiye'de ilk kez havuç özü ve yağı içeren şampuanı ve saç kremidir.Havuç yağı içerisindeki A, C, E vitaminleri ile nemlendirip, onarıp, ışıl ışıl ve bakım yaparken, içerdiği biotin sayesinde saçın daha kısa sürede uzamasını sağlar.
İlk kullanımdan itibaren nemlenmiş , onarılmış , pürüzsüz , ışıl ışıl saçlara kavuşmayı sağlar.
Tuzsuz ve benzersiz içeriği ile kolay ve ucuz üretilen tüm şampuanlardan ayrılır.
Saçta matlık , kırılma , güç kaybı ve yavaş uzama gibi sorunların hepsini unutacağınız , yoğun bakımı ile nemli , sağlıklı , hızlı uzayan , ipeksi ve ışıltılı saçlara sahip olacağınız yepyeni bir güzellik kaynağı..."
Geçelim benim yorumlarıma...

Şampuanın içeriği;Alkol ve tuz içermez.Havuç yağı, E ,C, A vitaminleri, Biotin (B7) içerir.
300 ml'lik oldukça büyük ve bereketli bir ürün.Spordan dolayı sık sık duş alıyorum ve bana bile 2 ay gitti, haftada 2-3 kere kullanırsanız 3-4 ay gidecektir.Şampanya/inci parlaklığında bir rengi var.Köpürmesi normal derecede.Saçlarımı çok güzel temizliyor.Duştan sonra saçta herhangi bir ağırlık yapmıyor.Kokusu misler gibi, çok ferah ve güzel.Bir kaç gün saçlarımda kalıyor olması en sevdiğim özelliklerinden birisi oldu!Normalde şampuanların kokusu hemen uçar gider fakat bu şampuanın kokusu bir kaç gün saçlarda kalıyor.İlk kullandığım andan itibaren saçlarımdaki fark gözle görülüyordu.Ailem ve arkadaşlarım "saçlarına ne yaptın?Harika görünüyor ve parlıyor" demeye başladılar.Normalde saçlarım zaten düzenli olarak uzar, fakat bu şampuan sayesinde çok daha hızlı uzamaya başladı, ilk kez saçlarımın uzamasını daha da hızlandıran bir şampuan keşfetmiş olmam da ayrı güzel.Saç dökülme problemim azaldı, saç uçlarımdaki yıpranma, kırık ve kurulukları onardı, saçlarımı inanılmaz derecede parlak gösterdi ve çok güzel bir hacim verdi, dolgun görünmesini sağladı.Saç derimde herhangi bir kuruluk veya yağlanma yapmadı.
Saç Kreminin içeriği;Alkol ve tuz içermez.Havuç yağı, Buğday yağı, Badem yağı içerir.
200 ml'lik, şampuan kadar büyük olmasa da, iyi bir grama sahip.Turuncu çok tatlı bir rengi var.Kokusu tam olarak havuç gibi, belki bu kokudan rahatsız olacak olabilir fakat beni rahatsız etmedi, hoşuma gitti.Zaten yıkadıktan sonra saçlarda şampuanın kokusu geliyor buram buram.Saç uçlarıma uyguluyorum ve 5 dakika sonra duruluyorum.Saçtan kolayca temizlenebiliyor.Duştan sonra saçta ağırlık, yağlı gibi görünüm veya his asla bırakmıyor.Saçları yumuşacık yapıyor hatta öyle yumuşak yapıyor ki, muazzam.
Özet olarak şampuan ve saç kreminden çok çok fazla memnun kaldım.Saçlarınızla başınız dertteyse, bir türlü anlaşamıyor, barışamıyorsanız bu ikiliyi denemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.

Fiyatları
Şampuan; 49 TL
Saç Kremi; 39 TL
İkisi bir arada set; 79 TL ve kargo ücretsiz

Ürünleri incelemek veya satın almak isterseniz
veya
inceleyebilirsiniz...

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur, Carrot Care ürünlerini kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum, herkese sağlıklı saçlı günler :)
Sevgiler...

Ek olarak;Saçlarımızı sadece dıştan değil, içten de beslemek gerektiğini unutmamamız gerektiğini hatırlatmak istiyorum.Sağlıklı beslenirsek her şey çok daha güzel yolunda gidebilir :)

Yorumlar

  1. Markayı ilk kez duydum ambalaj tasarımına bayıldım açıkçası ilk ilgimi ambalaj çekti :)) çok güzel tasarlamışlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle benimde ilk ambalajları dikkatimi çekti :)

      Sil
  2. bunları denemek istiyorum ama o kadar şampuanım var ki alamadım .*-((

    YanıtlaSil
  3. ürünle ilgili geniş bir inceleme yapmışsınız emeğinize sağlık ben bu markayı hep merak etmişimdir.

    YanıtlaSil
  4. canım bu ürün neredeyse bir yıldır alıancaklar listemde. yazını okuduktan sonra kesin karar verdim haftaya alıyorum. özellikle tuzsuz ve biotin destekli bir şampuana çok ihityacım vardı, eline emeğine sağlık, çok teşekkürler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim, faydalı olmasına çok sevindim kuzum güzel günlerde kullan inşallah :)

      Sil
  5. o kadar çok şampuan var ki evde sıra gelmiyor:) Merak ediyorum aslında, saçlarım uzun artık :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar