Biota 59 Elements ürünleri inceleme

Merhabalar!!
Bugün sizlere bir kaç hafta önce tanıştığım markadan ve ürünlerinden bahsedeceğim...
Bioblas, Bioxcin, Bioder, Bionem, Restorex gibi markalar ile tanıdığımız Biota laboratuvarlarına ait Biota 59 Elements ve ürünleri...
Biota 59 Elements, topraktan bitkiye, bitkiden ürünlere geçen bir döngünün felsefesi.Şuan 4 mağazaları mevcut İçerenköy Carrefour, Maltepe Park Carrefour, Tepe Nautilius AVM ve Kadıköy Söğütlüçeşme'de.Fakat kısa süre içerisinde yeni mağazalar açacaklarını ve bu markayı sık sık duyacağınızı düşünüyorum.İnternet sitelerinden de alışveriş yapabilirsiniz fakat ben baktığımda makyaj ürünleri henüz eklenmemişti, kısa sürede onların da ekleneceğini düşünüyorum.Markada çeşitli ürün kategorileri yer alıyor; cilt bakımı, saç bakımı, anne & bebek bakımı, makyaj, kokular(parfümler, oda kokuları, kolonyalar), erkek ürünleri, çaylar ve aksesuarlar.Ayrıca makyaj ürünleri İtalya'da üretiliyormuş.
Geçelim ürünleri incelemeye...

Pure Matt Ruj, 04-Seductive Purple;
İçeriğindeki Bambu özü ve Shea yağı dudakları nemlendirip, pürüzsüzleştirme, Pamuk yağı besleyip, yenilenmesine yardımcı olma ayrıca E vitamini, kırışıklık karşıtı etkisiyle dudakları zamana karşı koruma özellikleri bulunuyor.

"Seductive Purple" çok tatlı bir fuşya, biraz da morluk içeriyor.
Yüksek kapatıcılığı sayesinde görünen rengi tek sürüşte kolayca veriyor yani opaklığı oldukça başarılı.Sürümü çok kolay, yumuşacık yapısından dolayı dudağın üzerinde kayıp gidiyor resmen.

Kalıcılığı ise çok çok başarılı.
Yapısı çok fazla mat değil, dudakları kurutmuyor aksine daha nemli, yumoş yumoş hale getiriyor.İçerisinde sim veya parıltı kesinlikle bulunmuyor, mat fakat dudakları cansız gösteren matlık değil.Ambalajı da oldukça şık ve sağlam.Güvenle çantama atıp, evden çıkabiliyorum.Bu serinin diğer renklerine de kesinlikle bakacağım, sizin de bakmanızı tavsiye ederim.

Pure Matt Ruj, 04-Seductive Purple
Likit Matt Gloss/Likit Mat Ruj, 01-Rose;Yapısı yumuşacık, hatta köpük fondötenler olur ya aynı onlar gibi.
Rengi ise benim en sevdiğim tonda nude-gül kurusu.
Günlük kullanım veya yoğun göz makyajı yaptığınızda dudakları sade tutmak istediğiniz günlerde en ideal renk.
Dudaklarda kurutma asla yapmıyor.Kalıcılığı çok uzun süreli değil, bir şeyler yiyip-içildiğinde çıkıyor.Fakat rengi için bittikçe alırım, kesinlikle.İçerisinde Shea yağı ve Pamuk yağı bulunuyor.
Likit Matt Gloss/Likit Mat Ruj, 01-Rose

Mineral Far, 17-Metallic Beige;Şampanya tonunda, ışıltılı fakat asla sim içermeyen, adında da geçtiği gibi metalik renkte bir far.
Rengini çok güzel şekilde veriyor.
Yapısı kremsi, kolaylıkla uygulanabiliyor.İster fırça ile ister de parmak ile rahatlıkla uygulanabiliyor.Kalıcılığı da başarılı, ben silene kadar olduğu gibi yerinde duruyor.Bu ton, aydınlatıcı olarak kullanmaya da oldukça uygun.Bazen elmacık kemiklerimin üzerine, kaş altlarıma ve burnumun ucuna aydınlatıcı olarak uyguluyorum, sonuçtan da oldukça memnun kalıyorum.İçerisinde E vitamini, A vitamini ve Aloe Vera bulunuyor.Ambalajı da çok tatlı, minnoş olsa da içerisinde aynası bile bulunuyor ve diğer ürünlerinde olduğu gibi oldukça sağlam.
Mineral Far,17-Metallic Beige
Dudak Kalemi, 02 Coral;Kahverengi-Turuncu hatta biraz da Coral renginin karışımından oluşmuş bir renk.Sürümü çok kolay, yumuşacık diyemiyorum.Göz kaleminin yumuşaklığı yok maalesef fakat sürülmüyor, semsert anlamına da gelmiyor!Normal dudak kalemleri kıvamında bir yapısı var.Kalıcılığı ve matlığı başarılı.



Göz Kalemi, 02 İndigo Blue;Suya karşı dayanıklı.Bir ucu göz kalemi diğer ucu da dağıtmak, smokey görünüm vermek için.Lacivert renkte fakat içerisinde çok tatlı yansımalar da bulunuyor.Sürümü oldukça kolay, yumuşacık yapısı var.Kalıcılığı da gayet başarılı.Bana renkli göz kalemlerini sevdirdi!Uygulaması da çok pratik olduğu için, sür-çık kolaylıkta.

Soldaki;Dudak Kalemi, 02 Coral
Sağdaki;Göz Kalemi, 02 İndigo Blue

İntense Color Ojeler, Soldaki;14-Burgundy/Sağdaki;17-True Red;Ojeleri henüz kullanmadım fakat renklerine bayıldım!Özellikle kırmızı olan bu yaz tırnaklarımdan çıkmayacak gibi.


Mastic Duş Jeli ve Marine/Marin El Losyonu;Misler gibi damla sakızı kokan duş jelinden bahsetmek istiyorum öncelikle...Damla sakızı kokusuna ayrı bir zaafım var, beni o kadar mest eden bir koku ki anlatamam, bu nedenle zaten baştan favorim oldu diyebilirim!:)Özelliklerine geçecek olursak, %100 doğal damla sakızı ekstresi içeren ve bitkilerden gelen elementler ile zenginleştirilmiş.Doğal özler sayesinde ciltte ipeksi bir his bırakma özelliği var.Tanımında da geçtiği gibi gerçekten kokusuyla Ege'nin ünlü damla sakız bahçelerine götürüyor ve muhteşem bir his veriyor.Marin el losyonunun ise oldukça taze ve ferah bir kokusu var.Özelliğinde, denizden gelen tatlı meltemler ile yoğun bir ferahlık hissi sunmak, Spirulina ekstresi içeren kolay emilen yapısı ile cildi yoğun bir şekilde nemlendirirken pürüzsüz bir his vermek var.Ferah deniz esintileri içeren kokusu ve yapısı sayesinde gün boyu tazeleyip, canlandırıyor.Yapış yapış ağır bir his ve yapı bırakmadığı için de oldukça sevdim!

Kısacası Biota 59 Elements makyaj ve cilt bakım ürünlerini oldukça sevdim!Kesinlikle diğer ürünlerine de bakacağım...Siz de ürünleri incelemek isterseniz; biota59elements veya biota59elements.com 'a bakabilirsiniz...
Peki siz bu marka ile daha önce tanışmış mıydınız?Biota 59 Elements'in şu ürününü mutlaka denemelisin diyorsanız yorum olarak bekliyorum...Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur :)
Sevgiler

Yorumlar

  1. Likit mat ruja ve farın rengine bayıldım. Güzel günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, bende çok beğendim onları :)

      Sil
  2. Güle güle kullan Hülya, hepsi çok güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun kuzum :)

      Sil
  3. Güle güle kullan. Bende severek kullanıyorum biota ürünlerini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok güzeller, sende güle güle kullan :)

      Sil
  4. Bu markanın ürünlerini çok merak ediyorum rujun rengine özellikle bayıldım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim, faydalı olmasına ve beğenmene sevindim :)

      Sil
  5. Ben de Likit mat ruj ve fara bayıldım!!! Fiyatları hakkında bilgin var mı acaba Hülya'cım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. likit mat ruj 35 TL civarında olması lazım, pek bilgim yok maalesef :/

      Sil
  6. hepsi çok güzel daha hiç birini incelemedim fırsat bulup...güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, kesinlikle incelemelisin, beğeneceğini düşünüyorum :)

      Sil
  7. Ruj benimde cok dikkatimi cekti :)

    YanıtlaSil
  8. ürünlerde fotoğraflarda çok güzel yeni bir marka tanımış oldum, güzel günlerde kullanın:')
    blog keşif etkinliğinden sizi keşfettim ve gfcde takipteyim bende beklerim. sevgilerle:)
    http://meleksalman.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, hemen iade-i ziyarete geliyorum bende :)

      Sil
  9. takip etkinliği ile keşfettim bu güzel blogu.ve hemen takibe aldım. bende beklerim. sevgiler...
    soslubadem.blogpot.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar