Revlon Colorstay fondöten

Merhabalar!!
Revlon markasını artık duymayan, bilmeyen kalmamıştır diye düşünüyorum...Bugün sizlere çoğu blogger/vlogger'dan görmeye alışkın olduğunuz bir ürünü anlatmaya geldim...
Colorstay fondöten!
Cildim karma/yağlı olduğu için Combination/Oily skin olanını tercih ettim.Sizin cildiniz karma/yağlı değil ise Normal/Dry olanını da tercih edebilirsiniz.

Hemen ürünü incelemeye geçiyorum...
Fondöten, cam şişede.Cam şişede olmasını çok sevdim, sağlık açısından çok daha iyi.Fakat sevmediğim hatta çoğu kişinin sevmediği bir özelliği var ki fondötenin pompası yok.Biraz ilkel yöntemlerle uygulamak zorunda kalıyoruz.Ben genellikle elimin üzerine döküp oradan uyguluyorum fakat hiç pratik değil, biraz uğraş ve zaman istiyor.Bu konuda önerileriniz varsa, ben şöyle yaptım, çok pratik oldu, diyorsanız yorum olarak bekliyorum :)
Yapısı oldukça yoğun, kremsi.Cilde uygulandığında, dağıtma işlemini biraz çabuk yapmakta fayda var.Çünkü çabucak kuruyup, sabitleniyor.Kendisinin sabitlenme özelliği olduğu için üzerine pudra ile geçme gereksinimi de duymuyorum.Yapısı yoğun olmasına rağmen ciltte incecik duruyor.Maske gibi görünüm vermemesi, ciltte ağırlık yapmaması en sevdiğim özelliklerinden!Genellikle yağlı ciltler için olan fondötenlerde bu sorun sıkça yaşanıyor ama bu fondötende mümkün değil.

Ayrıca tonumu tutturabildiğim nadir fondötenlerden olduğu için de bir hayli çok sevdim.Benim tonum 110 İvory.Genellikle fondötenlerin en açık tonları da olsa, cildime ya çok pembe ya da turuncu kalıyorlar, bu sıkıntıyı çoğu fondötende yaşadığım için tenime uyan renk bulmakta oldukça zorlanıyorum.
Kalıcılığı oldukça başarılı, 7-8 saat benim cildimde sorun yaratmadan duruyor.Hem de pudra uygulamadığım halde!7-8 saat sonra eğer parlama yaparsa hemen pudra geçiyorum veya yağ emici mendil ile yağ fazlalığını alıyorum, fakat hala fondöten yapısını koruyor oluyor.

Ortanın üzerinde kapatıcılığı var.Sivilce izleriniz, kızarıklıklarınız varsa oldukça memnun kalacaksınız.

SPF yani güneş koruma faktörü 15 içeriyor.Bu da bir diğer güzel ve önemli özelliği.
Kısacası pek çok özelliği bir arada bulunduran, hem kapatıcılığı başarılı olan hem de ciltte ağırlık yapmayan bu fondötene bir şans vermenizi tavsiye ediyorum.

Fiyatı 50 TL
Watsons'lardan bulabilirsiniz.

Loreal Paris, True Match - Revlon, Colorstay fondötenlerinin karşılaştırma yazılarını da istiyorsanız yorum olarak bırakmanız yeterli.
Sevgiler, umarım faydalı bir yazı olmuştur :)

Yorumlar

  1. Son günlerde Revlon Colorstay'ı o kadar çok okuduk ki! :) yeni açtığım ve denemem için bekleyen 2 tane daha fondöten olunca bir köşeye not ettim. Muhtemelen %50 indirim zamanı denemek için kendime uygun renk tonu bulursam alacağım =)

    YanıtlaSil
  2. Bu fondötenin hep olumlu yorumlarını okuyorum -pompasının olmayışı dışında. Avrupa'da pompalı ambalajlarını piyasaya sürdü Revlon, umarım yakında buraya da gelir. Önümüzdeki sonbahar ben de bir denemek istiyorum, bakalım kendimi tutup yaz boyunca yeni fondöten almazsam tabii :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapısı aynıysa onu da alırım!Pompalı olsa çok daha pratik olacak gerçekten :/

      Sil
  3. eski versiyonlarında pompa vardı bende onlardan var güzel bir fondöten seviyorum..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar