Posh makyaj fırça seti

Merhabalar!!
Bugün sizlere boyutları mini minnoş ama işlevleri epey büyük olan makyaj fırçalarından bahsedeceğim...
Posh seyahat boy makyaj fırça seti ! Daha önce Posh markasını hiç duymamış ve ürünlerini kullanmamıştım, bu ilk tanışmamız oldu.Amerikalı bir firma olduğu için ülkemizde henüz keşfedilmemiş, pek bilinmiyor...
Öncelikle bu sette, makyaj fırça ve aksesuarlarını koyabileceğiniz kutu ve yine makyaj fırçalarını koyabileceğiniz minik çantası bulunuyor.Makyaj masanızın üzerinde çok şık yer alabilir, seyahatlerde de çantası sayesinde çok fazla yer kaplamadan yanınıza alabilirsiniz.
Genellikle bu tarz minnoş fırçalardan beklentim çok yüksek değildir, bazen büyük makyaj fırçalarından bile beklenilen verimi alamazken, bu fırçalardan pek ümitli değildim...Ta ki kullanana kadar...
Kırmızı saplı, siyah metalli son derece şık tasarlanmışlar.
Pudra fırçası;
Üzerinde powder yani pudra için olduğu yazsa da pudra, kontür, allık, aydınlatıcı... bir çok alanda kullanım için uygun.
Yapısı mum gibi, "n" şeklinde de denilebilir aslında ve biraz da yassı.Bana şekli hafiften Real Techniques'in allık fırçasını da andırmadı değil, tabii o fırça çok daha pofidik ve büyük...
Bu fırça dik şekilde tutulursa, harika bir şekilde kontur yapılıyor.Yassı olarak tutulduğunda da aydınlatıcı uygulaması çok başarılı oluyor.Pudra ve allık uygulamada da oldukça başarılı sonuçlar veriyor.Kılları yumuşacık.İlk başta bir kaç kıl döktü fakat daha sonra hiç dökme yapmadı.
Far fırçası;
Uc kısmı açılı, angled kesim allık fırçalarını da andırıyor.Kılları yumuşacık ve hiç dökülme yapmadı.Farların renklerini kolayca alıyor ve uyguluyor.Göz kapağına tek renk far uygulamasında ve katlanma bölgesindeki renkleri karıştırarak, derinlik vermede de oldukça başarılı.Çok fazla tozutma yaptırmıyor, tabii farın yapısına göre de değişir.
Kapatıcı fırçası;
Uzun yine uc kısmı mum/n şeklinde oldukça yassı bir fırça.Genellikle göz altı kapatıcılarımı parmaklarımla uygulamayı tercih ediyordum fakat bir şans verip bu fırçayla uygulamayı denedim.Sonuçtan gayet memnun kaldım fakat parmaklarla uygulamak kadar pratik olmuyor, biraz vakit istiyor.Lakin farkettim ki göz altlarındaki kapatıcı çizgilenmesini en aza indiriyor.Parmaklarımla uyguladığımda bazı göz altı kapatıcıları çizgilere doluyordu fakat bu fırçayla uyguladıktan sonra göz altıma dolmalar minimuma indi(göz altımı pudrayla sabitlemediğim halde).Yine bu fırça da yumuşak yapıda ve hiç kıl dökmesi yapmadı.
Eyeliner fırçası;
Kesik uclu/açılı, ince yapıda fırça.Eyeliner uygulamanın en kolay yolu bu fırçalar sayesinde oluyor şüphesiz.Bu nedenle gerek kolaylığı gerek verdiği sonuçtan dolayı oldukça memnun kaldım bu fırçadan da.Kıllarında dökülme gibi sorun hiç olmadı.

Özet olarak bu fırça setinden oldukça memnun kaldım.Boyutları minik olsa da kaliteden ödün verilmemiş.Özellikle pudra fırçası olarak geçen fırçayı çeşitli alanlarda severek kullandığım için en çok beğendiğim o oldu.
Sizin de bu seyahat boy, makyaj fırça setine bakmanızı tavsiye ederim.
Normal fiyatı 74,90 TL iken, %70 indirim ile 22,50 TL'e satın alabilirsiniz...
Bu seti şuradan inceleyebilir ya da satın alabilirsiniz, *tıktık

Okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım faydalı bir yazı olmuştur...
Sizin beğendiğiniz makyaj fırçası veya makyaj fırça seti var mı?Benimle düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
Sevgiler :)

Yorumlar

  1. Seyahat için olabilir ama normal fiyatı pahalıymış :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, normal fiyatı pahalı fakat indirimli fiyatıyla tadından yenmez :)

      Sil
  2. Daha önce hiç duymamıştım.Çok şirin görünüyorlar...

    YanıtlaSil
  3. Ambalajları cok güzelmis normal fiyatı baya pahalı ama indirimde kaçırılmaması gerek :)

    YanıtlaSil
  4. Markayı daha önce duymamıştım.Fırçalar çok güzel gözüküyor indirimli haliyle de fiyatları da oldukça iyi.Güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  5. İndirimli fiyatı ile şans verilebilir bir set, özellikle kutusunu sevdim ben :) Concealer fırçasını da far fırçası olarak kullanmayı düşündüm aslında :) Sevgiler!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar