Nuxe Paris Prodigieux Duş Yağı

Merhabalar!!
"Doğadan gelen güzellik" felsefesini benimseyen Nuxe Paris, cilt bakımında doğallık, etkinlik ve kullanım keyfini bir arada sunabilen 1989 yılında kurulmuş Fransız dermokozmetik markası.
Nuxe Paris ürünleri %91 doğal içeriğe sahip ve paraben içermiyor.

Genellikle bakım yağları çok tercih ediliyor ve biliniyor.En çok tercih edilen yağ serisinden olan duş yağını anlatacağım ve çok güzel bir kampanyadan bahsedeceğim sizlere...
Öncelikle ürünü son zamanlarda oldukça güvenle tercih ettiğim kozmium.com sitesinden temin ettiğimi belirtmek istiyorum.Kozmium.com sitesiyle ilgili daha önce bir çok ürün deneyimim oldu, o yazılarımı da okumak isteyen olursa en alta linklerini bırakacağım...
Kozmium.com Nisan ayı boyunca geçerli oldukça güzel bir kampanya başlatmış.Nuxe ürünleri sitelerinde %10 indirimli...Fakat tabi indirim bununla sınırlı değil.Siz okurlarıma özel %30 indirim kuponumuz da var.Böylelikle Nuxe ürünlerini %40 indirimle satın alabileceksiniz...
İndirim kuponu;
Geçelim Nuxe Paris Prodigieux Huile Prodigieuse duş yağına...
Ürün 200 ml'lik, oldukça fazla ve büyük.Ürünün ağzına kadar dolu olması da özellikle dikkat ettiğim nokta oldu.Bazen böyle büyük ambalajlar bize cazip geliyor, daha uzun süre kullanırım hevesiyle alıyoruz fakat paketin yarısı da hava oluyor...Bu duş yağında öyle bir durum ile karşılaşmadığım için baştan bu özelliği sevdim.Uzuuunn zaman kullanabileceğim.
Ürünün rengi ve yapısı oldukça farklı...Jel kıvamında, içerisinde mineral kökenli altın parıltılar içeriyor.Teninize uyguladığınızda bu parıltılar bir anda beyaz, kremsi hale dönüşüyor ve su ile buluşunca da köpürüyor.
Oldukça yumuşak bir yapısı var.Cildimi acıtıp, tahriş etmiyor.Kolayca durulanıyor.Ciltte yağlı bir his veya ağırlık yapmıyor.
Kokusu...Nasıl tarif etsem bilemiyorum ama harika...Portakal çiçeği, manolya ve vanilya'dan oluştuğunu söylersem daha çok açıklayıcı hale gelir sanırım :) Zaten vanilya kokusuna bayılıyorum, bu duş yağında da o vanilya esintisi ve diğer çiçeksi kokuların birleşimiyle çok güzel bir koku olmuş.
Kokusu duştan hemen sonra teninizden uçup gitmiyor.Hatta uzun süre o kokuyu teninizde bulabiliyorsunuz.
Duştan sonra cildimi sanki kremlenmiş gibi yumuşacık yapması da sevdiğim bir diğer özelliği oldu.Sıcak havalarda duştan sonra vücuda krem sürmek problem olmazken, soğuk havalarda tam bir işkenceye dönüşebiliyor.Fakat bu duş yağı ile duştan sonra kremlenmeye gerek kalmıyor !
İçeriğinde tatlı badem yağı olduğunu da söylemeden geçmeyeyim.
Cildinizi hassas bir şekilde ve dermokozmetik ürün kullanarak temizlemeyi seviyorsanız, bu ürüne bakmanızı tavsiye ederim.Bu güzel kampanya da kaçmaz :)
Fiyatı 55 TL
Şuradan inceleyebilir veya satın alabilirsiniz, *tıktık
Alışverişlerde testerda ekliyorlar
Umarım faydalı bir yazı olmuştur, siz daha önce Nuxe Paris ürünleri kullandınız mı?Tavsiye ettiğiniz ürün varsa yorum olarak bırakmayı unutmayın, hazır indirim varken diğer ürünlerine de göz atmak isterim :)
Sevgiler...
Kozmium.com ile ilgili diğer yazılarım;

Yorumlar

  1. Kokusunun güzelliğini buradan hissettim diyebilirim :) Güzel bir ürüne benziyor genel anlamda, yazı için teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokusunu anlatabildiysem ne mutlu bana, beğenmene sevindim :)

      Sil
  2. ne güzel parlıyor o öyle :-)))

    YanıtlaSil
  3. İlk defa geçen sene Nuxe ürünü ile tanıştım.Güneş sonrası kremini kullanmış ve çok beğenmiştim.Paylaşım için çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Nuxe ürünlerini genellikle beğeniyorm<3

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar