LR Health & Beauty kozmetik ürünlerini inceleyelim

Merhabalar!!
Bugün sizlere LR Health & Beauty markasından bahsetmeye geldim...
Alman menşeili bir firma, katalog üzerinden satış yapılıyor.Genellikle aloe veralı ürünleriyle bilinse de kozmetik alanında da ürünlere sahip.
LR colors ve LR deluxe olmak üzere 2 seriye ayrılmış.Ürünlerin içeriklerinde paraben ve mineral yağlar içermeyen yumuşak tekstür/yapı bulunuyor.Mineral kalitesi içeriyor.Peki Mineral kalitesi ne demektir?
-Mineralli pudra ürünlerinde normal talk pudrası yerine doğada mevcut olan mineral pigmentler kullanılır. Sentetik yağ, silikon ve parfüm içermez.

Geçelim ürünlere...
-LR, Colors Oil Free/Yağsız Fondöten;
Yağsız olmasının yanı sıra nemlendiricilik ve uzun süre kalıcılık özellikleri de bulunuyor.
Bendeki 3 numarası, bu nedenle biraz koyu geldi.Fakat ben az miktarda ve yüzümün orta kısımlarında uygulayarak kullanıyorum.Tonu koyu olmasına rağmen cilt tonuyla bütünleşiyor.Yapısı kremsi, cilde sürer sürmez yumuşacık oluyor, pürüzsüz bir görünüm ve doku veriyor.Kapatıcılığı ortanın altında, kızarıklıklarınız varsa bunu dengeliyor fakat izleriniz/lekeleriniz varsa tam olarak kapatmıyor.Yapısı incecik olduğu için tende ağırlık yapmıyor, oldukça hafif yapılı bir ürün.Tasarımı da oldukça pratik.Mekanizması, kullandıkça ya da ürün azaldıkça yukarı doğru çıkıyor.
Kısacası bu fondöten incecik yapılı, pudralama gerektirmeyen, cildi yağlandırmayan ama nemlendiren, günlük bir ürün.Günlük diyor olmamın sebebi de kapatıcılığının az olması, eğer sizin lekeleriniz vs. yoksa sizin için her zaman süper olacaktır.
-LR, Colors Ruj, No 05;
Zararlı kimyasal, hayvansal yağ ve kurşun içermiyor.Sürümü oldukça kolay, parlak bitişli bir ruj.Ambalajı gayet sağlam, özellikle o kapanma sesi duyuluyor, en azından benim içim rahatlıyor ve çantama atıyorum.Kapağının üst kısmının şeffaf olması da ayrı güzel böylelikle rengini görebiliyorum.
Rengi ise kahverengi fakat vişne çürüğü tonu da içeriyor.Pigmentasyonu yani renk vermesi de gayet başarılı, rengini tek sürüşte veriyor.Kalıcılığı normal rujlar gibi, bir şeyler yiyip-içmedikçe kalıyor.
-LR, Colors Dudak Kalemi, No 05;
Sürümü bir dudak kalemine göre oldukça yumuşak, ruj olarak bile kullanmak mümkün.Ki ben öyle kullanıyorum.Dudakları kurutmuyor.Pigmentasyonu ve kalıcılığı başarılı.
Rengi ise kahverengi ile gül kurusunun karışımında.
-LR, Colors Oje;
İnsan sağlığına zararlı 5 madde olan; Toluene, DBT(Dibutyl Phthalate), Camphor, Formaldehyde Resin, Formaldeyhde içermiyor.Kaç numara olduğunu göremesem de, bordo-kahverengi karışımında çok güzel bir renk.Fırçasının geniş olması, tek seferde kolayca sürmeyi sağlıyor ve tek sürüşte rengini veriyor.Kalıcılığı benim için çok çok başarılı olmadı, yüzdüğüm için çabucak çıkıyor ojelerim.Bu oje de çabucak çıktı fakat, benim gibi yüzme yapmıyorsanız sizde daha uzun süre kalıcı olabilir.
-LR, Colors asetonsuz oje çıkarıcı kutu;
Aseton ve kimyasal içermiyor, kayısı yağı içeriyor.Sanırım en ama en sevdiğim ürünü oldu.Çok pratik!Tırnağınızı içerisine sokup, sağa-sola çeviriyorsunuz ve tamamm!Oje çıktı.Ne renk olursa olsun, ojemi kolaylıkla çıkarttı.Kokusu biraz keskin olsa da ojelerimi çıkarttıktan sonra tırnağımda hoş bir koku bıraktı.En önemlisi de ojelerimi çıkartırken tırnaklarımı yıpratmadı.
Benim LR Health & Beauty ürünlerinden kullandığım ürünler bunlardı :)

Sağlıklı içeriklerinden dolayı oldukça sevdim ve memnun kaldım.Bence siz de en azından asetonsuz oje çıkarıcısını kullanarak denemeye başlayabilirsiniz.

Peki LR Health & Beauty ürünlerini nereden temin edebilirim derseniz, benim bu güzel ürünlere ulaşmamı sağlayan @seher_demir_palali ile iletişime geçebilirsiniz, selamımı da söyleyebilirsiniizz :) <3
Umarım faydalı bir yazı olmuştur, sağlıklı, mutlu günler <3 Siz LR Health & Beauty ürünlerini kullanıyor musunuz?

Yorumlar

  1. Açıkcası böyle bir markayı bilmiyordum içeriğinin temiz olması çok güzel. Keşke her yerde bulunabilir olsaymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, içeriğinin temiz olmasını ben de çok sevdim :)

      Sil
  2. Yakında dayanamayıp üye olucam sanırım. Zaten sürekli üyelik dolu mesajlar atılıyor. Henüz ürünlerini deneyimlemedim ama özellikle dudak kalemleri ve oje çıkarıcısı aklımda.

    YanıtlaSil
  3. LR deluxe 'den bir kaç şey denemiştim güzel özellikle de pudrası :-)) güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  4. Rujun rengine ve yapısına bayıldım! Oje çıkarıcı da kesinlikle aklımda! Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. o rujdan bende de var ve bayılıyorum :) diğer ürünlerini de ilk fırstta deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel tesadüf, ikimizde güle güle kullanalım :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar