Golden Rose Longstay likit mat ruj 10

Merhabalar!!
Hepimizin bildiği gibi tüm dünyada son zamanlarda ama oldukça uzun süredir, likit mat rujlar çok popüler...
Çeşitli markalar da likit mat rujlar üretiyor, modaya ayak uydurmak açısından.Bende geçen günki yazımda da belirttiğim gibi bu akıma kapıldım ve denk geldikçe, hoşuma giden renkler buldukça satın alıyorum ve kullandıkça da sizlerle paylaşıyorum...
Bugünki anlatacağım likit mat ruj Golden Rose markasına ait.
Seride 12 farklı renk bulunuyor ve diğer likit mat ruj üreten firmalara nazaran çok daha uygun fiyatlı.
Tasarımları sade ama bence gayet şık...Kısa, tombul bir tüpte, aplikatörü ise uzun ve düz yapıda.Fırçanın 2 tarafı da ürün aldığından, bir tarafını alt dudağa, diğer tarafını da üst dudağa uygulayabilirsiniz, böylelikle tekrar tüpten ürün almaya gerek kalmıyor.Oldukça pratik geldi bana bu fırça...
Rujun kokusu yok denilemez, biraz değişik bir kokusu var.Fakat rahatsız edici ya da kötü anlamda değil.
Yapısı yağ gibi kayıp giden cinsten.Oldukça yumuşak bir uygulama sağlıyor.Bu durum kimileri için iyi, kimileri için kötü olabilir.Çok kolay sürülebildiği için, kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.Fakat benim için zor sürümden ise böyle yumuşakça, yağ gibi kayıp giden yapı oldukça güzel.
Hemen sürer sürmez kurumuyor, her likit mat rujda olduğu gibi kısa bir süre sonra matlaşıp, sabitleniyor.
Dudakta ağırlık yapmıyor, hatta matlaştıktan sonra ben dudağımda ruj olduğunu unutuyorum bile!
Yine her likit mat rujda olduğu gibi, dudak çizgilerine doluyor.
Peki dudakları kurutuyor mu? dediğinizi duyar gibiyim...Benim dudaklarımı kurutmadı.Ama yine de öncesinde dudak peelingi ve güzel bir dudak nemlendirmesi yapabilirsiniz.
Renk vermesi yani pigmentasyonu da son derece başarılı.Tek sürümde tüpte görünen rengi veriyor, kat kat uygulamaya gerek kalmıyor.
Gündüz ışığında çekilmiştir

10 numaranın rengini tanımlamak ise bir hayli zor...Soğuk, gri alt tonlu lila denilebilir sanırım...Dudağın kendi tonuyla birleşince rengi çok daha güzel bir hal alıyor.Yine de bu renk biraz riskli, açıkcası bir rimel bir ruj makyajı yapacaksanız, bu renk cildi oldukça soluk gösteriyor.Fakat güzel bir göz makyajı, ten makyajı, kontür uygulamaları yapıldığında bir hayli güzel duruyor.
Beyaz ışıkta çekilmiştir
Yağlı bir şeyler yerseniz, orta kısımlardan açılma/çıkma oluyor, tabii hemen tazeleyebilirsiniz. Bir şeyler yemeyip, içmedikçe kalıcılığını oldukça başarılı buldum.

Fiyatı ben aldığımda 16,90 TL'ydi fakat şuanda 18,75 TL olmuş
Golden Rose'un online alışveriş sitesinden ya da mağazalarından satın alabilirsiniz.

Kısacası ben Golden Rose'un likit mat rujunu oldukça sevdim, sizin de bakmanızı tavsiye ederim, mutlaka beğeneceğiniz renk olacaktır...
Yapısını çok beğendiğim için ve fiyatı da uygun olduğu için başka renklerini de almayı düşünüyorum, kullanan ve bana tavsiye edebileceğiniz renkler varsa, yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim...
Sevgiler :)

Yorumlar

  1. Bende Pastel markasının olanını aldım ve renklerimiz neredeyse aynı :)) bende çok severek kullanıyorum 2-3 gündür :) şimdi aklım kırmızı tonların da bakalım eğer kendimi tutamazsam alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. likit mat rujlar bağımlılık yapıyor resmen :)

      Sil
  2. Renk tonu çok hoşmuş , güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. bu yeni rujları çok sevdim ama zam gelmesi hiç de iyi olmamış :-((

    YanıtlaSil
  4. Ben de bu rengi çok ilginç buluyorum ve seviyorum... fakat dediğin gibi, ancak uygun bir göz makyajıyla rahat kullanılıyor :) Güle güle kullan sen de, sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. dudakta da hemen hemen ten üzerinde durduğu gibi çok güzel duruyor :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar