Farmasi ürünlerini inceleme

Merhabalar!!
Farmasi ürünlerini çok merak ediyordum, sürekli paylaşanlar görüyordum ve artık bende denemeliyim dedim, denemeye başladım.
Öncelikle; Farmasi nedir?
Farmasi; Avon, Oriflame gibi danışmanlar aracılığıyla satılan ürünlerden oluşuyor.İsterseniz siz kendiniz de temsilci olabilir kendi siparişinizi kendiniz verebilirsiniz.

Peki ürünleri nasıl?
Açıkcası ben bir kaç ürününü denedim ve memnun kaldım.Beklediğimden daha iyi çıktı.Çünkü normalde cildim hassas olduğu için alerji ve sivilcelenme yapabiliyor, fakat farmasinin ürünleri henüz bana bişicikler yapmadı :) Bu nedenle sevdim, üstelik ürünleri de kaliteli ve içeriklerine baktığım zaman vitaminlerden, besleyici yağlardan oluşan içerikleri var, tabi içeriklerinin tertemiz olduklarını söyleyemem.Neyse efendim çok uzattım gelin ürünlere geçelim...

  • Skin Perfecting Balm
BB kremle başlamak istiyorum, kokusuna ve içeriğine bayıldım. Yani böyle bebek bisküvisi gibi çok tatlı çok tanıdık bir kokusu var, yememek için zor duruyorum :D SPF 15,vitamin B3, argan yağı, kolajen vs... şeklinde nemendiricili ve besleyicili içeriğe sahip.Kapatıcılığı ise bence Maybelline'nin BB kremini bile ezdi geçti, gayet güzel kapatıcılıkta ama yüzde hafif duruyor. Fiyatı 25 TL.
Benim tonum Light to medium


  • Tender Blush On
Allığın rengi turuncudan şeftaliye doğru.Tozutmayan yapısı var ve pigmentasyonu gayet yerinde.Mat ve kalıcı. Ben her şeyinden çok rengine bayıldım.Ve yine bu ürün de mis gibi kokuyor.Ayrıca bence bu allık, far olarak da kullanılabilir ;)
Fiyatı ise 20TL
Bendeki numarası 09/1302340


  • Let's Make Up Pudra
Kapatıcılığı baya yüksek olan bir pudra.Keşfettiğimden beri tek favorim kendisi.
Fiyatı 15TL
Benim tonum Rose İvory






  • Rouge Ruj
Bu ruja bayıldığımı gizleyemiyeceğim.Harika bir yapısı var yumuşacık ve o kadar kalıcı ki anlatamam, elimden silmeye çalıştım zor sildim o derece :) Turuncuyla kırmızı arasında müthiş ama bir o kadar da iddialı bir renk.
Fiyatı 16 TL
Bendeki numarası 04/1303197

Yorumlar

  1. BB krem ve allıklarına bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok sevdim canım ya özellikle allık çok iyi 😀

      Sil
  2. Bende farmasi ile sağlık sektöründe olan arkadaşım aracılığıyla tanışmıştım. BB balm ve pudrasını almıştım çok memnun kaldım. Bir de allık deneyeyim, merak ettim ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar