nuNAAT Brazilian keratin şampuan ve Avokado maske

Merhabalar!!
Yazın keşfettiğim, şampuanı tamamen bitirdiğim maskesini ise ancak bitirmeye yaklaştığım 2 saç bakım ürününden bahsetmeye geldim sizlere! Aslında bu yazıyı yazmak için geç bile kaldım...
Belita Kozmetik, nuNAAT ve House of Cheatham ABD Merkezli üretici firmalar ile 2014 yılında faaliyete başlayıp, Türkiye’de ki satış ve pazarlama operasyonunu yönetmekte. nuNAAT ürünleri yüksek buğday ve soya proteini içeren yeşil keratindir. İçerisinde profesyonel ürünler barındırır sodyum klorür ve formaldehit içermez. Tüm nuNAAT ürenleri formülündeki yeşil keratin sayesinde saçı dipten uca onarır ve yoğun bakım yapar. House of Cheatham Organics ürünleri ise saf zeytinyağı bazlı ürünlerden ibarettir. İçerisindeki zeytinyağı sayesinde saça kökten uca bakım yapar, saça elastikiyet (esneklik) vererek nem oranını dengeler. 
Yaza doğru saçlarımı ilk kez boyadım. Belirli zaman aralıklarıyla 2 kez, Loreal Paris Casting Creme Gloss, Amonyaksız saç boyasını uyguladım. Sadece 28 yıkamada akacağı için güvenle kullandım, içeriğinde besleyici yağlar vs de olduğu sebebiyle... İlk başlarda yıpratmasa da boya saçtan akmaya başladıkça saçlarımı da inanılmaz yıprattı... Üzerine bir de yaz gelip çatınca, deniz, güneş derken saçlarım aşırı derecede yıprandı. Hemen nuNAAT ürünleriyle saçlarımı yoğun bakım dönemine aldım... Hadi önce ürünleri inceleyip sonra deneyimlerimle, sonuçlarına geçelim...

nuNAAT Derin Nemlendirici Keratin Şampuan
Özellikleri, vaat ettikleri;
Ürün içeriği, İçeriğindeki yeşil keratin sayesinde saça esneklik kazandırır, daha canlı ve parlak görünmesini sağlar. Yeşil keratin soya fasulyesi,mısır ve buğday proteinlerinden elde edilen aktif bir bileşendir. Bitkisel Keratin ile güçlendirilmiş formülü sayesinde saçı onarır. Saçtaki Sülfür köprülerini dolgunlaştırarak birbirine bağlanmasını sağlar. Sodyum ve Formaldehit içermez. Tüm saç tiplerine uygundur. Faydaları, Saçı temizler arındırır. Düzleştirici uygulanmış, boyanmış, deniz suyu, klor ve güneşe maruz kalmış saç tellerini korumada etkilidir. Dipten uca zara görmüş saçları onarır, yeniler. Saçı temizler ve arındırır. Düzleştirici uygulanmış, boyanmış, klor, deniz suyu ve güneşe maruz kalmış saçlarınızı korur. Tüm saç tipine uygundur. Saçı güçlendirir. Doğal parlaklık ve yumuşaklık verir. Hacim verir ve kabarmayı minimum seviyeye indirir. Saça esneklik kazandırır ve besler.
Benim gözlemlerim, saçlarım üzerindeki etkisi ise; Saçlarımdaki o ağır ağır yapıyı aldı, hafiflemiş, yumuşamış saçlar verdi ilk kullanımdan itibaren. O kalıntılar, fazlalıklar, aşırı yıpranmışlıklardan saçlarımı kestirmeden kurtuldum. Saçlarımın hacimlenmesini, parlamasını da sağladı. Beni en çok etkileyen olay, kırıklarıma kadar komple saçlarımı onarmayı başarması oldu! Yumuşacık saçlar elde ettim sayesinde! Yıpranmış, ağırlaşmış saçlarınız varsa ve kestirmeden onarmak istiyorsanız bu şampuanı denemenizde fayda var bence... Ömrümde ilk kez saçlarım bu kadar kötü haldeydi ve bu şampuan sayesinde kurtuldu diyebilirim.
Fiyatı: 100 TL
Ürüne şuradan ulaşabilirsiniz, *tıktık

nuNAAT Avokado Şok Yoğun Bakım Maskesi;
Özellikleri, vaat ettikleri;
Ürün içeriği, Bitkisel formülü ile harmanlanmış meyve kompleksi... İçeriğinde bol miktarda A, E ve B gurubu vitaminleri içerir. Avokado yağı tekli doymamış yağ asitleri ve fitosteroller gibi antioksidanlar yüksek düzeyde bulunur. Avokado yağının içeriğindeki doymamış yağ asidi sızma zeytin yağının içindekinden bile daha fazladır. Potasyum gibi mineraller barındırır. Faydaları, İnce telli saç tellerinin dolgun ve hacimli gözükmesini sağlar. Saç derisine nüfuz ederek kan dolaşımını hızlandırır ve saçın sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Olumsuz dış etkenlere karşı saçınızda koruyucu tabaka oluşturur. Nemlendirici ve onarıcıdır. Hacim kontrol sağlayarak saçın elektriklenmesini ve kabarmasını önler. Saça parlaklık ve yumuşaklık sağlar. Kimyasal işleme maruz kalmış saçların nem oranını yükseltir. Saçı yeniden yapılandırır. Saçın kolay taranmasını ve şekillendirilmesini kolaylaştırır. Her saç tipi için bir Naat Krem çeşidi vardır. Avokado meyvesi sayesinde saç derisini kurumaktan korur. Özellikle kuru yıpranmış ve yaşlanmış saç derisini iyileştirir, güçlendirici ve hacim verici etkisi vardır.
Benim gözlemlerim, saçlarım üzerindeki etkisi ise; En az şampuan kadar dipten uca etkili, yoğun besleyici bir ürün! Zaten ikisini birlikte kullanmayı tercih ettim. Tabii şampuan bittikten sonra saç maskesi hala bitmedi, bitmeye ancak yaklaştı... Bir hayli fazla büyük olduğu için :) Şampuansız da etkilerini gözlemlemem açısından iyi oldu aslında. Şampuanla tam olarak yumuşacık, pürüzsüz ve kırıklardan eser yokken şimdi o kadar yoğun ve derinlemesine onarılmış bir etki yaratmıyor. Fakat diğer saç maskelerine göre yine de oldukça yoğun onarıcı. Dipten uca sürülebiliyor olması da farklı bir özelliği. Bildiğiniz üzere çoğu saç maske ve kremleri saç diplerine uygulanmaz. Bu saç maskesi uygulanabiliyor, saçlarda yağlanma, ağırlaşma vs olumsuz etkiler yaratmıyor. Maske olmasının dışında saç bakım kremi olarak da kullanıyorum. Saçlarım eskisi kadar yıpranmış olmadığı için etkilerinden gayet memnunum, saçlarımı onarması, koruması, beslemesi, canlandırıp, elektriklendirmemesi vs. her açıdan başarılı bulduğum bir saç maske & kremi.
Fiyatı: 158 TL
Ürüne şuradan ulaşabilirsiniz, *tıktık

Aşırı yıpranmış, acil bir bakım ile kısa sürede toparlanmaya ihtiyacı olan saçlarınız için bu 2 ürüne bir göz atmanızı, deneyimlemenizi tavsiye ederim...
Ortada bulunan ise, Organics Damage Control, Isıya Karşı Koruma Hasar Kontrol ürünü olarak geçiyor. Naturel ve boyalı saçlarda onarımı sağlar. Islak iken hassas olan saçın kolay açılmasını ve taranmasını sağlar. Isıya karşı saçı korur. Saça ipeksi bir görünüm sağlar, saf zeytinyağı sayesinde saçı besler ve parlaklık verir. Faydaları, Isının vereceği zararlardan korur. Bakım yapar. Saçın nem oranını yükseltir Saçı korur ve sakinleştirir. Saç liflerini güçlendirir. Parlak ve ipeksi görünüm sağlar. Saçı yumuşatır şekil vermeyi kolaylaştırır. Boyalı ve işlem görmüş saçları onarır. Saçın kolay açılmasını ve taranmasını sağlar. Buklelerin daha doğal ve kalıcı olmasını sağlar. Ürün içeriği, Saf zeytinyağı sayesinde saçınızı güçlendirir. İçeriğinde ki buğday yağı saç liflerinin güçlendirilmesini sağlar. İçeriğinde ki hindistan cevizi yağı sayesinde saçlarınızda dış etkenlere karşı koruyucu bariyer oluşturur. Hipo-alerjik ve pH dengeleyicidir. Sülfat, GMO petro kimyasal bileşenler, ftalat , paraben, yapay renklendirici ve zararlı koruyucular içermez. Ben bu ürünü pek kullanamadım maalesef... Sanırım saç tipimle uyum sağlamadı bilemiyorum, ince telli olan saçlarımı fazla kabarttı, yapış yapış bıraktı, daha doğrusu ürün saçlarım tarafından bir türlü emilmedi, inanılmaz ağırlaştırdı... Fakat arkadaşıma verdim, onun saçları kıvırcık olduğu için o memnuniyetle kullanıyor. Her saç tipinin de farklı olduğunu, ürünlerin farklı etkiler gösterebileceğini bir kez daha da hatırlatmış olayım böylelikle :)


Belita Kozmetik ya da nuNAAT'ın sayfalarında bir çok saç bakım ürünleri, saç bakım setleri vs mevcut, kendi ihtiyacınıza göre kendi profesyonel bakımınızı evinizde yapabilirsinizz.
Okuduğunuz için teşekkürler, Umarım faydalı bir yazı olmuştur, herkese bol bakımlı, sağlıklı saçlar dilerim efendimm !! :)
Saç bakımıyla ilgili ya da ürünlerle ilgili ya da her ne isterseniz bana yorum olarak bırakabilirsiniz! :)
Sevgiler...

Yorumlar

  1. ilk defa duyduğum bir marka oldukça pahallıymış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet biraz pahalılar ama saçlarına yatırım yapmak isteyenler için ideal :) üstelik sayfalarında çeşitli indirimler de oluyor! :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar