Estee Lauder - illuminating perfecting primer - makyaj bazı

Merhabalar!!
Estee Lauder, yüksek fiyatlı fakat ürünleri oldukça başarılı olan bir marka, bence... Makyajdan önce cildinizi temizleyip, nemlendiricinizi uyguladıktan sonra makyaj bazı uygulamalısınız mutlaka, bu adımı atlamıyorsunuzdur umarım. Makyaj bazları sayesinde cilt sorunlarını makyajı daha fazla uygulayarak kapatmak zorunda kalmazsınız. Başarılı makyaj bazları sayesinde pürüzsüz, kusursuz bir cilt elde edebilir ve makyajınızı da sabitleyip, akmasını önleyebilirsiniz.
Araştırmalarıma göre; içeriğinde milca, silica ve hyalüronik asit bulunan makyaj bazları gün boyunca cildinizi koruyor ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor'muş.
"Ürün İçeriği: Cildi aydınlık bir makyaj için mükemmelce hazırlarken, gün içinde hızlıca bir ışıltı katmak için küçük düzeltmelerde de kullanılabilir. Özel nemlendiriciler ve cildi yumuşatan E Vitamini, Pirinç Kepeği Özü ve Shea Yağı cildi besleyerek mükemmelleştirmeye yardımcı olur."

Ürün, 30 mllik tüpte bulunuyor. Sade, klasik bir görünümde. Tüpte olmak yerine, pompalı olsa daha kullanışlı olabilirdi zira içindeki ürün azaldığında onu çıkartabilmek tam bir işkence olabiliyor...
Baz, krem kıvamında ve renksiz. Cilde kolaylıkla uygulanıyor. Cildi pürüzsüzleştiriyor. Aydınlatıcı özelliği bulunan bu ürün hafif bir parlaklık içeriyor. Aşırı simli, parıl parıl bir parlaklık değil, oldukça doğal, capcanlı bir parlaklık. Hani içten gelen bir parlaklık gibi de diyebilirim...
Cildimde (karma/normal arasında) yağlanma yapmadığı gibi makyajı kusturma gibi sorunlar da yaratmadı. Aksine makyajın, fondötenin cildime daha iyi oturmasını sağladı ve makyajın kalıcılığını arttırdı.
Cildime verdiği yumuşacık his ve dokuya bayılıyorum.
Kısacası oldukça beğendiğim ve başarılı bulduğum bir makyaj bazı. Özellikle normal, kuru, karma ciltlere tavsiye ederim, ciltleri nemlenip, capcanlı ışıldayacak, tabii yağlı ciltler de kullanabilir diye düşünüyorum..
Fiyatı, 170-180 TL civarında.

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur...Siz bu makyaj bazını kullanıyor musunuz? Favori makyaj bazınız hangisi? Yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim... Sevgiler :)

Yorumlar

  1. bu markayı henüz kullanma fırsatım olmadı ama elinizin üzerinde rengini yapısını görmek isterdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonraki yazılarımda göstermeye dikkat edeceğim, önerin için teşekkürler :)

      Sil
  2. güle güle kullan canım ben bu markaya pek ısınamadım nedense

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. evet biraz yüksek fiyatta maalesef... eskiden daha uygundu :(

      Sil
  4. Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar