Blogger Etkinliği ve Sponsorlar | Güzellik Bloggerlarıyla Yaza Veda

Herkese merhabalar!! Uzun bir aradan sonra yepyeni bir yazıyla sizlerleyim...

8 Eylül'de, İstanbul-Bahçelievler, Roseberry Cafe'de birbirinden şirin, tatlı ve güzel blogger arkadaşlarımızla birlikte bir blogger etkinliğindeydim. Bugün sizlere etkinlik detaylarından bahsedeceğim...

Roseberry Cafe, görünüş olarak çok şirin ve modern dizayn edilmiş bir mekan. Ulaşımı çok kolay. Fakat menü içeriği bence yetersizdi...

@sedefeylaorgu tamamen kendi tasarımı ve el örgüsü olan bu sepetler ile sponsorumuzdu. Eşyalarımı organize etmek genel alışkanlığım, pleksi kutulara, kavanozlara koyarak muhafaza etmeyi seviyorum, bu sebeple bu el örgüsü sepetime de bayıldım! Ben günlük kullandığım kremlerimi, makyaj temizleme suyumu vs koymayı tercih ettim, takı & toka, makyaj fırçası vs de koyarak kullanılabilir. Çok teşekkür ederim, el emeğinize sağlık @sedefeylaorgu ... Birbirinden güzel, farklı ürünleri için sayfasına bakmanızı tavsiye ederim.
Ahmad Tea London, Early Grey sallama çayları ile sponsorumuzdu. Ahmad Tea London, 4 kuşak boyunca çay yetiştirme ve harmanlama ile deneyim kazanmış bir İngiliz aile şirketidir. İngiltere'de günlük yaşamın kalbi olan çay içme alışkanlığı ile en iyi kalite çayı yetiştirmek için yola çıkan Ahmad Tea London piyasaya 1986 yılında sürülmüştür. Ahmad Tea London, Earl Grey çayı; bergamotun zarif lezzeti ve hafif esansını barındırıyor. Bergamot aromalı çayları zaten severim ama bu çayın tadını başka sevdim. Çayın ve bergamotun tadı yoğun olduğu için belki ağır gelebilir fakat ben oldukça beğendim. İster süt ister su ile tercih edebilirsiniz. Çay içmeyi keyifli hale getirmek isterseniz bakmanızı tavsiye ederim, bergamot haricinde başka çay çeşitleri de bulunmakta. Teşekkürler Ahmad Tea London.
Diana Monroe etkinlikte çeşitli makyaj malzemeleri ile sponsordu. Ürünler profesyonel makyaj malzemesi olarak geçiyor. Ürünlerin yapılarından genel & ilk izlenim olarak memnun kaldım, renk vermeleri, pigmentasyonları oldukça başarılı, daha detaylı yorumlarımı kullandıkça paylaşıyor olacağım. (İnstagram'da biraz daha detaylı paylaşım yaptım, oradan da okuyabilirsiniz) Teşekkürler Diana Monroe & 7 Renk kozmetik.
Dr.Oetker birbirinden güzel tarifli kutuları ile bizlerleydi. Dr. Oetker'in içerisinde toz karışımları bulunan bu kutularından hangisini yapsam güzel sonuçlar aldım. Hem çok pratik hem de leziz sonuçlar ortaya çıkıyor. Özellikle kekburgerden 5-6 kutu alıp yapmışımdır (belki de daha fazlası). Kekburger, Köstebek pasta & Köstebek cupcake, profiterol özellikle tavsiye ettiklerim. Teşekkürler Dr. Oetker.
Farmona Sun, Macadamia yağlı vücut losyonu Spf 50 yüksek koruma UVA/UVB içeren ürünüyle bizlerleydi. Güneşe çıplak ciltle çıkmamak gerektiğinin önemini artık hepimiz biliyoruz, bilmiyorsak da tekrar hatırlatmak isterim. Farmona'nın bu losyonu içeriğinde macadamia yağı bulundurduğu gibi shea yağı da içeriyor. Hassas ve kuru ciltler için öneriliyor. Cildi serbest radikallere karşı korur ve yaşlanmayı geciktirir, güneş lekelerinin oluşumunu önler, cildi nemlendirir ve yeniler; özellikleri & vaat ettikleri arasında. Paraben de içermiyor. Teşekkürler FarmonaTurkiye.
@aytul34aktas , Oriflame'in en sevilen rujlarıyla sponsorlarımızdandı. The One serisinden, Red Devotion isimli bu rujun sürümü inanılmaz kolay, yapısı yumuşacık ve pigmentasyonu/renk vermesi çok başarılı. Bu ruja veya diğer Oriflame ürünlerine @aytul34aktas hesabından ulaşabilirsiniz, Teşekkürler.
Egos, Milky/Durulanmayan saç köpüğü ve Wavy/Deniz tuzu etkili şekillendirici sprey ürünleri ile sponsorlarımızdandı. Ben Milky ürününü kullandığım için bu sefer tercihimi Wavy ürününü denemekten yaptım ve bu ürünü seçtim. Denizden çıkmış gibi doğal dalgalı saçlar vermeyi vaat eden bu ürünü oldukça merak ediyorum. Teşekkürler Egos.

Cosmohome, oldukça cömert davranarak The Pink markasına ait birbirinden güzel ürünler ile sponsor oldu. The Pink markasının kullandığım ürünleri var, özellikle far paletinden çok memnunum. Şimdi yeni ürünlerini deneyeceğim için oldukça heyecanlıyım. Ürünler; 
Sol baş ve üst sıradan likit mat rujlar; Hot Chocolate, Wild Rose, Velvet, Brave, Shy Girl, (alt sıra) Witchy, Fancy
Perfect Touch, High coverage, yüksek kapatıcılı likit göz altı kapatıcısı / 02 Natural
SuperLiner, EyeLiner kalemi
EyeBrow pencil, Kaş kalemi / 02 Hazelnut
Teşekkürler Cosmohome.

Rawsome, Vegan, glutensiz, şekersiz, çiğ, koruyucu ve katkısız, %100 doğal, masum & akıllı barları ile sponsor oldu. Tatları çeşitlerine göre ve damak zevkine göre değişmekle birlikte kimisini çok sevdim kimisini sevmedim diyebilirim. Ben en çok Nuts&Berries:Karışık kuruyemişli meyve barını ve Protein:Proteinli meyve barını beğendim. Raw Cacao:Kakaolu meyve barı benden orta/idare eder notunu aldı, yani sağlıklı olduğunu düşünerek yenebilir ama leziz diyemem...Chia&choco:Çiya&kakaolu meyve ve yemiş barı ile Cherry&Peanut:Kiraz ve yer fıstıklı meyve barı olanlarını hiç ama hiç sevemedim... Teşekkürler Rawsome.

Doğadan, Yeşil çayları ile sponsor oldu. Doğadan markasının sallama çaylarını hatta bu yeşil çaylı sallama çaylarını da oldukça severek tüketiyorum. Benim çayım, yeşil çay-yasemin karışımı olanı.. Teşekkürler Doğadan.

TeymurOva markası, ayak ve vücut bakım kremi ile sponsordu. Ürünün özellikleri; Ayak kokusunu ve terlemeyi düzenler, paraben içermez, 3 gece üst üste kullanımda kötü kokulara karşı 3 aya kadar etkili çözüm sunar, koltuk altı kokusu ve terlemesi, koltuk altı ve bikini bölgesi cilt kararmalarında 7-10 günlük kullanımda etkili çözüm sunar. Teşekkürler TeymurOva.

Biotige markası, At kuyruğu bitkisi özlü şampuan ile sponsordu. İnce telli ve yağlı saçlara özel, arındırıcı bakım sunan, fesleğen özü ile zenginleştirilmiş bu şampuan, saçları besler ve canlandırır, saç derisindeki yağ dengesini korumaya yardımcı olur. Paraben ve parafin içermiyor. Hızlı uzayan saçlar istiyorsak kullanmamız gerekiyormuşş... Şampuanın vaat ettikleri bu şekilde, merakla kullanıp göreceğimm. Teşekkürler Biotige.

HC Hair Care, Bitkisel saç bakım kompleksi ve Hızlı saç kurtarma ve canlandırma terapisi ürünleri ile sponsor oldu. Saçlarımda yoğun bakımlı bir döneme gireceğim sanırım bu güzel ve yoğun onarım, besleyicilik içeren ürünlerle... Teşekkürler HC Hair Care.

Capicade markası çeşitli şampuanları ile sponsorlarımız arasındaydı. Capicade markasının çeşitli saç bakım ürünlerini kullanmıştım zaten bildiğim ve tercih ettiğim bir saç bakım markası... Ürünlerini eczanelerden temin edebilirsiniz, özellikle eczane ürünlerini tercih edenler sevebilir bu markayı. Teşekkürler Capicade.

NatraCare organik ped ve hijyen ürünleri ile sponsorlarımızdandı. 1989 yılında İngiltere'de kurulan NatraCare dünyanın ilk ve lider organik kadın hijyen ürünleri markasıdır. Sertifikalı organik pamuktan yapılan pedler ve tamponlar kadınlarda alerjik reaksiyonlara neden olan klor, plastik, sentetik, parfüm ya da petrol türevli süper emiciler gibi kimyasalları içermez. Bu sebeplerden dolayı güvenle kullandığım ve sevdiğim bir marka zaten kendisi. Sizlere de tavsiye ederim... Teşekkürler NatraCare.

Bioblas, yeni formül ile güçlendirilmiş şampuanlarıyla sponsordu. Procyanidin ile güçlendirilen yeni formülü ile saç dökülmelerine karşı daha etkin sonuç, günlük saç problemlerine çözüm... Bioblas'ın Procyanidin ile güçlendirilen yeni formülü ve pyhtovitamin & mineral katkılı bitkisel serum saçın zamanla kaybettiği sağlıklı görünümü yeniden kazandırır. Saç kökü, saç derisi ve saç tellerine etki ederek saçların daha güçlü ve sağlıklı olmasını destekler. Saç kökünü besleyerek, saç dökülmelerini engeller, saç derisinin doğal direncini arttırarak, sağlık kazandırır. Saç tellerine etki ederek güçlendirir, dış etkenlere karşı korur. Temel bakım şampuanı, parlaklık kazandıran temel bakım sunar. Özellikleri ve vaat ettikleri oldukça uzun olmakla beraber bu şekildeydi... Teşekkürler Bioblas.

Thera Line, fonksiyonel bitki çayları ile sponsordu. %100 doğal ve güvenirliği test edilmiş olan bitkilerden modern tesislerde, hijyenik koşullarda el değmeden üretilmiştir. Katışıksız, renklendirici, yapay aroma, tatlandırıcı ve koruyucu madde içermez. Vücudun; toksinlerden arındırılmasına, tazelik kazanmasına ve zindeliğe kavuşmasına, kronik rahatsızlıklardaki tedavilerde kullanılan ilaç ve uygulamalarının toksik yan etkilerinin azaltılmasına, sigara, hava kirliliği, mesleki ve çevresel faktörlerden kaynaklı toksik etkilerden korunmasına, mevsimsel ve günlük yorgunluğunun giderilmesine, bağışıklık sisteminin güçlenmesine, vücut kokusunun azalmasına ve sağlıklı bir cilde kavuşmasına, asit alkali dengesinin sağlanmasına, sindirim sisteminin düzenlenmesine ve düzenli bağırsak hareketlerine, metabolizmasının ve yağ yakımının hızlanmasına, diyet rejimi esnasında fazla suyun atılmasına ve ödemlerin giderilmesine yardımcı olur. Keyifle içip, deneyeceğim bakalım tüümm bu özellik ve etkileri görecek miyim... Teşekkürler TheraLine.

Bioz, Zavoli, kokusuz sarımsaklı şampuan ile sponsor oldu. Zigavus markasının bu ürününün ilk çıkarttığı kokusuz sarımsaklı şampuanını kullanıp oldukça memnun kalmıştım, hatta burada da detaylı yazısını paylaşmıştım... Şimdi yenilenmiş bu kokusuz sarımsaklı şampuanı oldukça merak ediyorum. Dünyanın kozmetik kullanımlı ilk bitkisel kök hücre aktif ajanı olan PhytoCellTec Malus Domestica ile deri kök hücrelerinin korunmasını ve saç foliküllerinin yaşam döngüsünün uzamasını destekler. Saç dökülmelerini de önleyen bu şampuanı merakla kullanacağım. Teşekkürler Zigavus, Bioz, Zavoli.

Çok eğlenceli ve yepyeni, birbirinden güzel ürünler tanıma fırsatımın olduğu bu etkinlik için emeği geçen tüm blogger arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Ve tüm sponsor firmalara tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.
Ürünleri kullandıkça objektif ve detaylı yorumlarımı sizlerle paylaşıyor olacağım.

Hem blogumdan(buradan) hem de İnstagramdan (@hulyaninsirlariblog) takipte kalın...

Okuduğunuz için sizlere de teşekkür ederim... Burada bahsettiğim ürünlerden kullandığınız varsa yorumlarınızı benimle paylaşır mısınız..?
Sevgiler :)

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yazılar