Blogger Etkinliği ve Sponsorlar 2 | 2017 Blogger Buluşması

Bir önceki yazımda da bahsettiğim, 2017 Blogger Buluşması'ndaki sponsorları anlatmaya devam ediyorum...
Restorex, Sağlıklı uzama etkili onarıcı bakım serumu ve Sağlıklı uzama etkili onarıcı bakım yağı ile saçlarımızın güzelliğine önem veren firmalarımızın arasındaydı.Onarıcı bakım yağının önceden de severek kullanıyordum, onarıcı bakım serumu yeni deneyimleyeceğim ürünü olacak.Uzun ve bakımlı saçlara sahip olabilecek miyim bakalım!?Teşekkürler @restorex_turkiye. 
Deina Cosmetics, yine en en severek kullandığım renkli kozmetik ürünlerine sahip bir marka.Etkinlik sponsoru olduklarını görünce gözlerimden kalpler çıkmadı değil!Kontur/Kapatıcı paleti, makyaj bazı ve ojeleri favorim.Daha önce kullanmadığım far paletini, maskarasını, eyeliner ve rujunu da deneme vakti geldi.Bakalım bu ürünlerinden diğer kullandığım ürünleri gibi memnun kalacak mıyım?Teşekkürler @deinacosmetics.
HC Hair Care, Bitkisel complex ve çift fazlı makyaj temizleyicisi ile etkinlik sponsorlarımızdandı.Bitkisel bakım kompleksini kullanan çoğu kişinin çok sevmesine rağmen ben pek sevememiştim, zannediyorumki yanlış kullanımdan kaynaklandı, düzgün ve düzenli olarak tekrar kullanacağım bakalım bu sefer sevebilecek miyim?!Çift fazlı makyaj temizleyicileri ile aram iyidir, HC Care'in ürünü ile aram nasıl olacak?Onu da kullandıktan sonra göreceğim...Teşekkürler @hccare.

@belizkozmetik, en çok sevilen ürünleri ile sponsorlarımız arasındaydı.Lip balmının güllü/pembe ambalajlı olanını severek kullanıyordum, şimdi naneli/mentollü/yeşil ambalajlı olanını deneyeceğim bakalım diğeri kadar sevecek miyim?Yoksa daha mı çok seveceğim?!Minnoş süngeri lateks içermiyor!Ve en merak ettiğim ürünleri White Glo diş macunu!Mahşerin 3 atlısı gibi, bu daha önce denemediğim, denemek için sabırsızlandığım ürünler için teşekkürler Beliz Kozmetik :)!

Konu diş macunundan açılmışken LR markası ile sponsor olan @havva_bulut_istanbul hanımın ürünleriyle devam edeyim.LR, benim severek kullandığım, katalog üzerinden satış yapan bir marka.Birçok ürününü memnun kalarak kullanıyorum.Lakin bu diş macunu ve diplinerını daha önce kullanmamıştım.Merakla deneyeceğim.
Bioblas'ın ürünlerini yıllar önce kullanıyordum, saçlarımı aşırı sert yaptığı için kullanmayı bırakmıştım...Etkinliğimizde yeni çıkan, Saç dökülmelerine karşı şampuan ve saç dökülmelerine karşı sıvı saç kremi ürünleri ile sponsor oldular.Şampuan yağlı saçlar için, sıvı saç kremi ise cansız ve mat saçlar için uygun.Yoğun bitkisel serum içeren bu Anti-Sebum setini merak ettim doğrusunu söylemek gerekirse, bir şans vereceğim, teşekkürler @bioblas_turkiye.
Thalia, yine sıkça görüp, en merak ettiğim ve daha önce hiç kullanmadığım markalar arasında!

Bakım ve banyo setleri ile etkinlik sponsoru oldular.Farklı içeriklere göre farklı setleri bulunuyor, bendeki Hot Colours (Çarkıfelek Meyvesi) Passion Fruit özlü 3'lü bakım seti.Aşkın ve şansın meyvesi olarak adlandırılan Passion Fruitli setin içerisinde; katı sabun, vücut kremi, vücut spreyi ve lif hediyesi bulunuyor.Ürünlerin içerisinde SLES, SLS ve paraben de bulunmuyor!Doğal içerikli bu ürünleri severek kullanacağım, teşekkürler @thalianatural.

Otacı, yeni çıkan Meyveli şampuanını denememiz için bizlere göndermiş.Her saç tipine uygun çeşiti bulunuyor.Benimki kuru saçlar için, Vanilya & Hindistan cevizi özlü şampuan.Normalde de vanilya kokusuna aşığım resmen!Bu şampuanda da olmasına çok sevindim!Missler gibi kokuyor.Teşekkürle@otacibitkisel.
Blogger dostu olan 2 firma!
@mediwell en sevdiğim ve inanılmaz başarılı bulduğum ürünleri olan dudak bakım kremleri ile sponsor oldu.

@clubveronique 'de miss gibi, en sevdiğim koku olan vanilyalı kumaş ve oda kokusu ile sponsor oldu.

Vissmate, bizim evin vazgeçilmez temizlik markası oldu diyebilirim!Hakkında 2 detaylı blog yazımda mevcut!:)
Yeni çıkan ürünleri A-ferin ile sponsorlarımız arasındaydı.Yüzeylere zarar vermeden yağı, kiri derinlemesine temizleyip, tertemiz bir mutfak bırakma iddiası var!Deneyip görelim bakalım :) Teşekkürler @vissmateturkiye.
Temizlikten devam edelim o vakit... @perwoll, günlük kullanım için hassas bakım ve onarım detarjanı deneme boyu ile sponsorlarımız arasındaydı.Arkada da gördüğünüz üzere koccaman Perwoll, yenilenen siyahlar sıvı çamaşır deterjanı benim vazgeçilmezim zaten!Bakalım bu ürün ile nasıl anlaşacağız...
Yves Rocher ürünlerini çok severek kullanan biri olarak etkinlik sponsorlarından olduklarını görünce çok sevindim!20 GKF, 6 etki 1 arada kusursuzlaştırıcı BB Krem ile sponsor oldular.Daha önceden kullanmadığım bu ürünü merakla kullanacağım.20 GKF ve yeşil pirinç özü içeren formülü ile 6 etkiyle kusursuzlaşan bir cilt vaat ediyor.Teşekkürler @yvesrocherturkiye.

Splat ürünlerini daha önce hiç kullanmamıştım.Etkinlikte diş macunu ve ağız bakım suyu ile sponsorlarımızdandı.Splat Professional Medical Herbs adı altında olan ağız bakım suyu; benzersiz formülü ile dişleri çürüklere karşı korumaya ve diş etlerini yatıştırmaya yardımcı olmayı vaat ediyor.Active diş macunu ise sabahtan akşama kadar aktif bir şekilde diş minesini güçlendirmeye, periodontal hastalıklara karşı korumaya ve gün boyunca nefesi ferah tutmaya yardımcı olmayı vaat ediyor.Merakla kullanacağım 2 ağız bakım ürünü oldular. Teşekkürle@splat_turkiye.
Düzen, düzen, düzen!

@vpleksihome' pleksi makyaj organizerleri ile etkinlik sponsorlarımızdandı.Ürünlerini çekiliş ile sahiplerine ulaştırdık ve o şanslılardan birisi de bendim!Önceden beri kullandığım kapaklı fırçalık organizerimin yanına bir de minnoş organizerim eklendi!Teşekkürler Vpleksihome!Kaliteli, şık makyaj organizerleri için sayfalarına göz atabilirsinizz.

Sosyopix ile anılarına dokun!
Daha önce başka bir etkinlik ile bana bu güzel duyguyu yaşatan Sosyopix bu etkinlikte de sponsorlarımız arasındaydı!İnsanın en sevdiği fotoğraflarının elinin altında olması bence çok hoş!Hepimiz fotoğraf çektirmeyi seviyoruz fakat o fotoğraflar ya cep telefonunda ya da laptopta vs kalıyor...Lakin Sosyopix'den böyle minnoş şekilde bastırarak hem çok fazla yer kaplamaz hem de istediğiniz her anda, o anılarınız elinizin altında olur!
Teşekkürler @sosyopix.

Be beautiful•Güzel ol~Çünkü sen en güzelsin, güzel olmaya layıksın!
Sevdiklerinize ölümsüz bir hediye vermek ister misiniz?O zaman bu şoklanmış gülden oluşan teraryumlara bi bakmalısınız.Özel şoklanmış güller hiçbir bakım vs istemiyor, gittiği ortama güzellik ve huzur katıyor.2 yıldan 10 yıla kadar ömrü var ama biz ona yine de ölümsüz diyelim..
Etkinliğe renk ve ayrı bir güzellik katan @greenmalltr 'a çok teşekkür ederim.Güllere ayrı bir zaafım var, görünce gözlerimden kalpler çıktı resmen.
Siz de sevdiklerinizi sevindirmek isterseniz @greenmalltr 'ye uğrayın derim...

Veee...
Pastasız etkinlik olmaz!Tam olarak bizi anlatan, harika pastamız...
Bu harika etkinlik için Sevgili Tuğçe ve Sinem 'e çok teşekkür ediyorum, inanılmaz uğraş & emek vermişler.Sonucunda da harika bir etkinlik ortaya çıktı, emeklerine değdiğini düşünüyorum...
Ayrıca tekrardan, birbirinden güzel ve yepyeni ürünler için tüm sponsorlara teşekkür ederim...

Not:Ürünlerin hepsini yeterince (en az yarılayana kadar) kullandıktan sonra, tamamen şahsi ve gerçek yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.Öncelikle kullanıp, yorumumu yapmamı istediğiniz ürün varsa, yorum olarak yazmanız yeterli. :)

Yorumlar

  1. güle güle kullan ve yorumla ürünlerini canım :)

    YanıtlaSil
  2. Sponsorlar harikaymış, özellikle Thalia'yı görünce gözlerimden kalpler çıktı! Hepsini güle güle kullan, Deina ürünlerini merak etmiş olabilirim en çok, detay bekliyorum ^_^ sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle bayıldım bende sponsorlara!:) O zaman Deina'yı üst sıralara alıyorum, yakında paylaşırım yazısını :)

      Sil
  3. teraryuma hayran kaldım güle güle kullan :-)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar