Blogger Etkinliği ve Sponsorlar | 3 İstanbullu Kız Buluşması


Merhabalar!!
Geçtiğimiz günlerde (16 Ekim), Sevgili CansuDuygu ve Meltem'in düzenlediği etkinliğe katıldım, sizlere de etkinlik detayları ve sponsorlarımızdan bahsetmeye geldim bugün!
Etkinlik İstanbul-Kadıköy, Cha'ya kafede gerçekleşti, bizim için oldukça şirin ve özel bir alan oluşturulmuştu.Güzellikler, bizler için masamızın üzerini son derece güzel ve özenli bir şekilde hazırlamış, dizayn etmişler.Etkinlik saat 14:00'da başladı.Bir çok sponsorların yetkilileri etkinlikte bize ürünler hakkında daha detaylı bilgiler verdiler.


Herkesin masasının önü kendine özel şekilde hazırlanmıştı.

Herkesin blog adına özel hazırlanmış kurabiyelerimiz @camer_hobi 'ye ait!Birbirinden güzel kurabiyeleri ile günümüze renk ve tat kattı!Ellerinize sağlık!


CapiCade markası, ilk kez duyduğum ve yeni tanıştığım bir marka oldu.Yetkililer bizlere ürünler hakkında
detaylı bilgi verdiler ve saç analizi de yaptılar.Benim saç derim aslında çabucak yağlanıyor fakat saç analizinde normal çıktı.Verilen ürünler de tam saç tipime uyumluymuş bu nedenle merakla kullanacağım.
Sık kullanılan saç bakım şampuanı, 9 bitkili aktif kompleks ve buğday amino asitleri ile canlandırıcı ve dermo-temizleyici özellikleri sayesinde saçları yumuşatma ve nemlendirme özelliği bulunuyor.Provitamin B5, İnci özü, ginkobiloba sayesinde saça parlaklık sağlama, nemlendirme sürecini uzatma etkileri de bulunuyor.Saç yapısı ve kalınlığını arttırmayı da vaad ediyor.Saçları güçlendirerek kırılmaya karşı da koruyor.Kısacası yok yok gibi görünüyor bu şampuanda!Deneyip göreceğiz bakalım!

Ve Türkiye'de bir ilk!!Saç için BB krem!!Duyduğumda çok şaşırdım!Nemlendirme, bakım, yumuşaklık, parlaklık, ıslak ve kuru tarama kolaylığı, elektriklenmeyen saçlar, kırık saç uçlarını onarma gibi özellikleri bulunuyor!Çok merak ederek kullanacağım bu 2 ürünü de.


Restorex, sağlıklı uzama etkili onarıcı bakım yağı ve hızlı uzama etkili ışıltı bakımı sıvı saç kremi ürünleri ile etkinlik sponsorlarımızdandı.2 ürünü de daha önce kullanmamıştım, merakla kullanacağım.Konu saç bakımı olunca epey ilgimi çekiyor bu ürünler!


Bioblas, Saç dökülmelerine karşı yoğun bitkisel serumlu, yavaş uzayan saçlar için olan şampuanı da daha önce kullanmamıştım.Yani aslında yaklaşık 2-3 yıl önce Bioblas'ın bu tarzda bir şampuanını kullanmıştım fakat bu yenilenmiş formül, o zamanki kullandığımda serum özelliği vs yoktu.Bu nedenle bu şampuanı da kullanmadım, bakalım etkileri nasıl olacak?!


Farmasi ürünlerini ne kadar sevdiğimi zannediyorum ki bilmeyen yoktur!
Mat ruj, 01-Soft Taupe ve Natural, Beyaz kil maskesini @farmasiofficial etkinlik sponsoru olarak gönderdi.
Geri kalan birçok testerı da @nesliilefarmasi gönderdi.
Diğer Farmasi ürünlerini severek kullandığım gibi bu ürünleri de kullanacağım.



Sol tarafta; @inancamsanat 'in bizler için tasarladığı, hazırladığı cam işlemesi kolyem bulunuyor.El emeği olduğu için de yeri ayrı önemli.Çok beğendim, çok hoşuma gitti, bence siz de diğer ürünlerine bir göz atmalısınız.
Sağ tarafta; @minndikko 'nun tasarladığı broşum bulunuyor.Broş kullanma alışkanlığım olmasa da rozet niyetine kullanabilirim!El emeği ürünlere sevgim ve saygım sonsuz!Yine beni çok mutlu eden bir hediye oldu!


Etkinliğimizde Kadıköy, T-Shop mağazasının sponsor olması en sevindiğim anlardan oldu diyebilirim!T-Shop kişisel bakım marketi bizlere Henkel Grup'a ait çok sevilen ve tercih edilen ürünleri tanıttılar.Açıkçacı çok merak ettiğim ürünler oldu, merakla kullanacağım.Hatta Diadermine ürünlerini kullanmaya başladım bile!Yorumlarım yakında gelecek!


Kadıköy, T-Shop'dan bir hatıra karesi! :) 


Emartemis markasına ait, Lotus çiçeği karışımlı çay, detoks yapmak ve vücudumuzu içeriden temizlemek için düşünülmüş ve yapılmış.Etkinlikte en merak ettiğim ürünlerden birisi oldu ki hemen kullanmaya başladım.Düzenli olarak 2 haftadır her akşam 1 bardak içiyorum ve tüm toksinlerden arındım mı bilemem ama genel olarak bir arınma gerçekleştiği kesin!Özellikle karın bölgemde şişkinlikten rahatsız oluyordum ve bu problemim ortadan kalktı.Hatta görenler zayıfladığımı söyleyince sevinmedim desem yalan olur.Tabii yediklerimi de azalttım ve dikkat ettim!Böylelikle 2 haftada bedenim rahatladı.İlerleyen günlerde detaylı yazısını da paylaşmayı düşünüyorum fakat böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa, bir incelemenizi tavsiye ediyorum!


Bordonun asilliği!Ve yine harika kolyem!@inancamsanat 'a ait...


Biraz farklı sponsorlara yönelecek olursaakk...Sosyopix 'de bizlerleydi.İnsanın en sevdiği fotoğraflarının böyle elinin altında olması bence çok hoş!Hepimiz fotoğraf çekilmeyi seviyoruz fakat hep telefonda veya laptopta vs kalıyor o fotoğraflar...Ama Sosyopix'den böyle minnoş şekilde bastırarak hem çok fazla yer kaplamadan hem de istediğiniz her anda, o anılarınız elinizin altında olur!Ben diğer fotoğraflarımı da bu şekilde bastırmayı düşünüyorum...Sonuçta sosyal medya bir yere kadar, elimizin altında durması daha manidar... :)


Çapa Design bizlere birbirinden güzel telefon kapları ile sponsor oldu.Fakat telefon modelime uymadığı için maalesefki kullanamıyorum...Telefonunuz Iphone-6s ise sayfalarına bakabilirsiniz, değişik telefon kapları bulunuyor.


Blogger dostu bir firma!Ekoz kozmetik!Vanilyalı oda spreylerini çok severek kullanıyorum, hem evde hem de araçlarda oldukça ideal oluyor.


Vissmate evimizde temizlik denilince akla gelen tek isim oldu!Zaten daha önce de gerek instagramda gerekse burada blogumda sizlerle defalarca paylaşmıştım!Siz hala denemediyseniz, bir deneyin bir daha vazgeçemezsiniz zaten... :)


Yoko kozmetik, sütlü banyo tuzu!İlk kez duyduğum ve gördüğüm bir ürün oldu!Daha önce Yoko kozmetik'in BB kremini kullanmıştım fakat bu ürününü kullanmamıştım."YOKO Sütlü Banyo Tuzu bir cilt aydınlatıcı olup Vitamin E, saf süt ve faydalı doğal tuzlarla zenginleştirilmiş.Allantoin ve saf süt sayesinde cildin beslenmesini sağlar.Vücudunuzda birikmiş kir ve ölü hücreleri giderir, parlak ve taze bir cilt kazandırır.Batıklarda, vücutta oluşan leke ve kararmalarda etkisini gösterir.Küçük kasları harekete geçirir rahatlama ve sıkılaşma sağlar.Selülit bölgesine masaj yaparak uygulandığında zarar görmüş kılcal damarların tazelenmesine yardımcı olmakta."Özellikleri ve vaat ettikleri bunlar, merakla deneyeceğim ürünlerden birisi...


Lüx, çeşitli pamukları ile sponsorlarımız arasındaydı.


Revox, saç ve saç bakımı denilince baş sıralarda yer alıyor!Özellikle şampuanını çok severek 2-3 kutu kullanıp bitirdim.İhtiyacım olduğu zamanlarda da tekrar yöneliyorum.Bu etkinlikte at kuyruğu saç maskesi ile bizlere sponsor oldu.Bu ürünü de kullanıyordum fakat hakkında tam bir bilgim oluşmamıştı, kullanmaya devam ediyorum ve sizleri de en kısa zamanda bilgilendireceğim.


Hobium, bir hobi ürünleri yer alan sayfa!Çeşitli ürünleri ile sponsorlarımız arasındaydı.Aslında bir zamanlar hobi işlerine bayağı sarmıştım fakat artık hiç vakit bulamıyorum, okul işleri vs derken insanın vakti kalmıyor.Fakat siz yine de zaman ayırıp bir göz atın!Hobi, el işleri, el becerileriyle uğraşmak her zaman iyidir ve güzeldir :)


Mr. & Mrs. Popcorn, Pink, Çilek aromalı patlamış mısır da olurmuymuş demeyin!Oluyormuş!Bu markanın diğer aromalı patlamış mısırlarını oldukça beğendim ve severek de tüketiyorum fakat bununla pek anlaşamadık.Tabii damak tadı, farklı olabilir...


Kış da gelmişken Doğadan, bizlere oldukça düşünceli davranarak poşet çayları ile sponsor oldu.Poşet çay denilince doğadan'ı tercih ediyorum ben zaten.Bu yeşil çay-açai-ananas karışımı olanını daha önce tüketmemiştim, bakalım bunu da sevecek miyim...


Splat markasını marketlerde görüyordum fakat daha önce hiç kullanmamıştım, benim dişlerim biraz zor beyazladığı için hep kullandığım macunumdan başkasını kullanmaya pek cesaret edemiyordum, ilerleyen günlerde zaten diş fırçalama rutinim tarzında bir yazımı da sizlerle paylaşacağım.Velhasılıkelam konumuza dönecek olursak, Splat etkinlikte deniz mineralli diş macunu ile sponsorlarımızdandı.Bitkisel içeriğinden dolayı açıkçası çok merak ediyorum rutinime ara vererek bu diş macununa bir şans vereceğim ve kullanacağım, tabii kullandıktan hemen sonra da sizlerle düşüncelerimi paylaşacağım.


Desenli keçeler, birbirinden şirin keçeler ile sponsorlarımızdandı.


Etkinlikten beri çok severek kullandığım, sol taraftaki rozetim;@mavviskelebek 'e ait.
İsmimin baş harfi bulunan anahtarlığım;@imaginehobby_ 'e ait.
Doğal taş kolyem de;@ayze_dogaltas 'a ait.



Bu fotoğrafı gördüğünüz anda burnunuza misssler gibi tatlış kokular gelmeli!Çünkü efsane güzel kokuyorlar!Bu güzel, kokulu taş, lavanta kesesi ve dolap magneti @tugbanin_gezegeni 'nin bizler için hazırladığı ürünler.


Bu çok şık ve güzel lavanta kesem @fosforluatolye 'nin eseri!


Diğer bir blogger dostu olan firma Natracare!Hemen hemen her etkinlikte sponsor olup, ürünlerini denememizi sağlıyorlar.Organik ve doğal ürünlerinden oldukça memnunum.


Mis gibi kokan, en sevdiğim renkte olan mavi, minnoş dolap magnetlerim @cici_nikah_bebek_sekeri 'ne ait.Etkinlik günü elimdeydi fakat eve geldiğimde bulamayınca oldukça üzüldüm ama... :/


Etkinlikte eeennn şaşırdığım bir ürüne geçecek olursak!Seely, ütüsüz ütü!Kırışıklık giderici sprey!Marketlerde görmüştüm fakat tam emin olamıyordum, bu etkinlikte sponsor olduklarını görünce oldukça meraklandım ve sevindim.Eve gelir gelmez de deneyimledim!Ve gözlerime inanamadım!Gerçekten de ütü gerektirmeden kırışık tüm giysileri vs anında ütülenmişcesine düzeltiyor.Nasıl anlatılır bilemiyorum ama ben şaşkınlık içerisindeyim!Tek bildiğim, her evde mutlaka bulunması gerektiği!İlerleyen günlerde detaylı yazısını da paylaşacağım sizlerle.Fakat beklemenize gerek yok bence gördüğünüz yerde bir şans verin.


Aspire, yaban mersinli, şekersiz, kalorisiz, yağsız içecek.Tadı çok aşırı güzel gelmedi bana ama normal, içilebilecek bir içecek, denk geldikçe alırım ve içerim.


The lolishop şekerler!Koruyucu madde içermeyen, tamamıyla el yapımı şekerlere ben bayıldım.Sizce de görünümleri çok tatlış değil mi?Tatları da görünüşleri kadar tatlış.


Türkiye'nin en eğlenceli soru-cevap uygulaması olan Pollop'un yetkilileri de etkinliğimizdeydiler.Bizlere uygulama hakkında bilgiler verdiler, uygulamayı tanıttılar.İsterseniz metin, isterseniz fotoğraf veya videolu anket soruları oluşturabilirsiniz.Pollop aklımıza gelen her türlü soruyu sorup, oylayabileceğimiz bir sosyal medya platformu.Pollop’u indirin, sorunuzu oluşturun, herkes oylasın!


Etkinliğimiz pastasız olmazdı tabiki!Son derece özenle hazırlanmış!Üzerindeki makyaj malzemesi figürlerine bayıldım!Ve tabii dışı kadar içi de lezizdi.@kubs.workshop 'un ellerine sağlık!


Etkinlikte fotoğrafçımız da vardı tabii!@zeliphotography 'in de emeğine sağlık, fotoğraflarımızı çekip, en değerli anlarımızı ölümsüzleştirdi.Fotoğraf çekimleri de bir harika doğrusu, bakmanızı tavsiye ederim.


Harika bir etkinlikti ve her şey çok güzeldi, güzelliklerin ellerine, emeklerine sağlık ve tüm sponsorlarımıza sonsuz teşekkürler...
Tüm ürünleri kullandıkça detaylı yorumlarımı yine burada sizlerle paylaşacağım.Yukarıdaki ürünlerden kullandığınız ürün varsa, memnun kalıp-kalmadığınızı yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.
Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiler :)




Yorumlar

  1. kuzum iyi ki geldin seninle yüz yüze de tanışabildik. her ne kadar uğraşılmış olsa da sonuna kadar değdi. hepinizi evinize memnun olarak göndermek bize en büyük mutluluktu <3 en kısa zamanda yine görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir etkinlikti tanıştığıma da çok sevindim hepsini güle güle kullan canım .-))

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı bir etkinlik olmuş, özellikle o masa fotoğrafına bayılıyorum!!!

    YanıtlaSil
  4. Merhaba! :) Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Sizide kendi bloguma beklerim :) www.nurundelidolublogu.tk

    YanıtlaSil
  5. Etkinlik bahane,sohbet,muhabbet şahane....Çok ta güzel kareler var etkinlikle ilgili...Tüm hediyelerinizi güle güle kullanın....
    Sizi + ekledim..
    Ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar