Eda Taşpınar Ürünleri İnceleme | Bronzlaştırıcı Yağ, Duş Jeli, Şampuan, Vücut Spreyi

Merhabalar!!
Eda Taşpınar ürünlerini yaz mevsiminden beri kullanıyorum, artık düşüncelerimi de sizlerle paylaşma zamanı geldi diye düşünüyorum.
-Yoğun Bronzlaştırıcı Yağ;"Eda Taşpınar'ın kusursuz bronzluk için tasarladığı eşsiz formülünün içeriğinde yer alan melanin üretim mekanizmasını harekete geçirerek, doğal bronzlaşma sürecini hızlandırır."Özelliği ve vaatlerinde bulunan bir bronzlaştırıcı yağ.
Çok açık tenli olduğum için direkt bu bronzlaştırıcı yağ ile güneşe çıkıp, güneşlenmedim.Hiç kimseye de tavsiye etmem, çünkü haşlanabilirsiniz.Bir kaç gün güneşte koruyucu ile güneşlendikten , hafif bronzlaştıktan sonra yine akşamüstü güneşi ile saat 4-5 civarlarında bu yoğun bronzlaştırıcı yağ ile güneşlendim ve kısa sürede ağrı, acı çekmeden, haşlanmadan istediğim bronzluğa ulaştım.Bu yaz favori bronzlaştırıcım bu üründü, önümüzdeki yazda bu üründen vazgeçebileceğimi sanmıyorum.Kokusu enfes güzel, sanki parfüm sıkmışcasına güzel kokabilirsiniz güneşlenirken.Kullanımı çok pratik, sprey formda şişe ile vücudunuza sıkarak uygulayabilirsiniz.Yapış yapış bir his veya doku bırakmıyor.Vücudu yumuşacık yapıyor.
Fiyatı 35 TL civarında, Rossmann, Watsons, Gratis mağazalarından bulabilirsiniz.
-Mineral SPA Terapi, Besleyici Banyo & Duş Jeli;"Cildinizi temizlerken masaj yaparak pürüzsüz ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmanızı sağlar. Ferahlatıcı kokusu keyifli bir duş deneyimi elde etmenize yardımcı olur. Paraben katkı maddesi içermez."Özelliği ve vaatleri bulunan bir banyo & duş jeli.
Kokusu çok ferah, hatta misler gibi ferah diyebilirim.Ben duş jellerinde ferah kokuları çok seviyorum ve daha çok tercih ediyorum.Cildi temizlemesi gayet ideal, herhangi bir olumsuzluğunu görmedim.
Fiyatı 10 TL, Rossmann, Gratis, Watsons mağazalarından bulabilirsiniz.
-At Kuyruğu Bitkisi Şampuanı;"At kuyruğu bitkisi şampuanını ilk kullandığınız günden itibaren siz de daha ışıltılı, dolgun ve uzun görünümlü saçlarınızla herkesi büyüleyeceksiniz."-Eda Taşpınar.
"Saçların zarar görmüş keratin yapısının onarılmasına yardımcı olarak saçlara gövde ve hacim kazandırır.Saçları kökten uca koruyarak nemlenmesine yardımcı olur.Paris'te Advanced Ingredient 2014 ödülünü alan Anagain aktif maddesi Pisum Sativum(Peal) Sprout Extract ile zenginleştirilmiştir.Paraben katkı maddesi içermez"Özelliği ve vaatleri bulunan bir şampuan.
Önce minnoş boyunu kullanmıştım bana 2 hafta yetmişti ve 2 haftada o hiç sevmediğim kahküllerimin uzadığını gözleyince tam boyunu da almam gerektiği kararına vardım ve tam boyu da artık benimle!Saçları temizlemesi oldukça başarılı, saç derimde ne kuruluk ne de yağlanma, ağırlık vs yapmadı.Saçlarımı yumuşacık yapıyor ve her Eda Taşpınar ürününde olduğu gibi çok hoş kokuyor.En beğendiğim baskın özelliği saçlarımı kısa sürede uzatması oldu!Benim saçlarım zaten düzenli olarak uzuyor daha önce saç uzatması için şampuanlar kullandım fakat pek etkili olmamıştı, zaten saçlarım düzenli olarak uzadığı için bir fark görmemiştim.Bu şampuanla saçlarım olduğundan daha hızlı uzadı.Bu nedenle özellikle kahküllerimden tamamen kurtulana, onlar tamamen uzayana kadar kullanmaya devam ediyorum, eğer sizde saçlarınızı uzatmak isterseniz bu şampuana bakmanızı tavsiye ederim.
Fiyatı 20-22 TL civarında, Tekin Acar, Rossmann, Gratis, Watsons, Eve mağazalarından bulabilirsiniz.
-Desert Rose Amber, Body Mist, Vücut Spreyi;"Baştan çıkartıcı kokusuyla siz de herkesi büyüleyin"Diye oldukça iddialı bir sloganı bulunuyor!
Çiçeksi ama kadınsılık da içeren, çok hoş kokusu var.Eğer kadınsı kokuları seviyorsanız bakmanızı tavsiye ediyorum.Dış tasarımı Victoria's Secret'in vücut spreylerini aratmayan güzellikte.
Kalıcılığı normal derecede, vücut spreyi olduğu için parfümler gibi aşırı kalıcılık beklememek gerek.
Fiyatı 15 TL, Gratis mağazalarından bulabilirsiniz.

Eda Taşpınar'ın ürünlerinden genel olarak oldukça memnun kaldım, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım.Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur.Siz Eda Taşpınar ürünleri kullanıyor musunuz?Yorumlarınızı bekliyorum...
Sevgiler :)

Beni sosyal medya hesaplarımdan takip etmeyi unutmayın!! :)
Instagram: *tıktık
Tiktok: *tıktık
Youtube: *tıktık

Yorumlar

  1. Bronzlaştırıcı yağı bende bloğumda anlatmıştım. Çok severek kullandım, seneye de kullanmaya devam edicem. Dediğin gibi 4-5 ten sonra sürüp güneşlendim ve asla kızarmadan bronzlaşmıştım ^^ Ellerine sağlık harika bir yazı olmuş. Şampuanı not aldım saç uzatıyorsa mutlaka bakıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel yorumun için teşekkür ederim, faydalı olduğuna çok sevindim :)

      Sil
  2. eda taşpınarın ürünlerini henüz hiç denemedim ama merak ettiklerim var içlerinde. eline sağlık canım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, bencede şans vermeyi hak ediyorlar, vücut spreyinden başlayabilirsin mesela :)

      Sil
  3. Güle güle kullan tatlım ;) duş jelini bende sevdim incelemesini yakında yapıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım, güzel günlerde kullan, seninde yorumunu bekliyorum :)

      Sil
  4. Ben de bir önceki sene güneş yağını senin kullandığın gibi kullanıp epey memnun kalmıştım. Şu Rose Amber kokusu da ilgimi çekti. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, denemelisin çok hoş bir vücut spreyi :)

      Sil
  5. şampuanı ben de sevdim ama asıl o ilk resimdeki bikini ne güzel öyle :-)) güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  6. Mineral Spa duş jelini her seferinde koklayıp, emin olamadığım için bırakıyordum. Artık almalıyım (:

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar