Yeni Sezon Bikini Alışverişim 2016

Merhabalar!!
Bir önceki yazımda da bahsettiğim gibi artık yaz mevsimi geldi çattı!Açık havuzda yüzsem de henüz deniz açılışı yapamadım!Şöyle saatlerce plajda güneşlenme keyfi yapamadım!Tabii hazırlıklar başladı, artık sezonu açma vakti geldi.
Geçen gün internetten yaptığım bikini alışverişimi ve internet sitesinden bahsedeceğim sizlere.
Biarkadasa.com'da bikini, mayo haricinde sitede iç giyim hatta erkek giyim de yer alıyor.Oldukça geniş bir kesime hitap eden çeşitli ürünler var.Ücretsiz kargo, kapıda ödeme seçeneği ve gizli fatura, gizli servis özellikleri var.
Bikini ve mayolarda geniş ürün seçeneklerinin olmasını çok sevdim.Her tarza ve her bedene hitap eden ürünler bulunuyor.Sadece bikini, mayo değil tankini, mayokini gibi çeşitler de var.
Ben Renkli süper tasarım tankini bikiniyi tercih ettim.Öncelikle üstünün sporcu sütyeni tarzında olmasını çok beğendim.Evde zaten epey bikini olduğu için farklı bir bikini olmasını istedim ve bunu görünce de aşık oldum diyebilirim.Yüzme yaptığım için kışın kapalı havuzda bile bu bikiniyle rahatlıkla yüzebilirim.
Siparişimin hemen gelmesi, fotoğrafta görünen ile gelen bikininin aynı olması ve kumaşının kaliteli olması gerçekten bu siteye karşı güvenimi kazandı.Bir kaç model daha aklımda, tekrar tekrar tercih edeceğim bir site.
Bikininin duruşu bu şekilde, fotoğraf Biarkadasa.com'dan alıntıdır.
Rahatıma düşkünüm ama şıklıktan da ödün vermem diyorsanız bu bikiniye bakmanızı tavsiye ederim.Tabii diğer modellere de bakabilirsiniz...

Fiyatı 89,90 TL'den şuan indirimde 69,90 TL
Bikiniyi incelemek isterseniz, *tıktık
Siteyi incelemek isterseniz, *tıktık

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur.Yeni bikinimi nasıl buldunuz?Siz plaj hazırlıklarına başladınız mı?Bu sene nasıl bikini tercih edeceksiniz?Yorum bırakırsanız çok sevinirim...
Sevgiler :)

Yorumlar

  1. güle güle kullan bu modeli ben de çok beğenmiştim..

    YanıtlaSil
  2. Özellikle deseni çok güzelmiş bu desende başka model varsa alırım :)

    YanıtlaSil
  3. güzelmiş modeller Gülle kullan ..

    YanıtlaSil
  4. İyi günlerde kullanın Mutlu bayramlar<3

    YanıtlaSil
  5. Modele bayıldım ya tam benlik güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  6. çok güzelmiş kuzum güle güle giy. Bizde artık seneye alırız yaz bitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim kuzum, daha güzelleri senin olsun :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar