Yoko Tofu BB Krem

Merhabalar!!
Bugün sizlere Yoko Kozmetik/ANG Kozmetik'e ait Tofu BB kremden bahsedeceğim...Tayland çıkışlı bu ürünü merak ediyorsanız hemen geçelim incelemeye.
Yoko Kozmetik, ANG Kozmetik distribütörlüğü ile ülkemizde satılıyor.Öncelikle ürünün özelliklerinden ve vaat ettiklerinden bahsetmek istiyorum...
5 Etki 1 Arada; akne karşıtı, ton düzenleyici, güneş koruyucu, yaşlılık önleyici, leke karşıtı.İçerisindeki photocollagen ve tofu özleri sayesinde cildin yenilenmesini sağlar ve yaşlılık sürecini geciktirir.Cilt bakımı ve makyajın bir arada sunulduğu bu harika krem cildinizdeki kusurları mükemmel bir şekilde kapatırken gözenekleri sıkılaştırır, akne oluşumunu engeller, cildinizdeki yağı azaltır ve renk tonunuzu dengeler.İçerisinde SPF 30 yani güneş koruma faktörü 30 bulunur.
Benim izlenimlerim;
Ürün 20 gr, keşke biraz daha fazla olsaymış demedim değil...Çok tatlı ambalajı var.
Ten rengime bir tık koyu geldiğini de belirtmek istiyorum, fakat daha doğru yorumlayabilmek amaçlı tek başına (evdeyken) kullanıp testlerden geçirdim :)Normalde açık renk fondöten ile karıştırıp kullanıyorum.Yorumlarımı tek başına kullandığımdaki etkilerine göre anlatacağım.
Kapatıcılığı bir BB kreme göre oldukça yüksek.Sivilce ve sivilce izlerini çok güzel kapatıyor.Yapısı incecik, cilt üzerinde ağırlık yapmıyor.Cildim karma/yağlı olduğu halde parlama veya yağlanma yapmadı.Ben silene kadar tenimde olduğu gibi duruyor, gün içerisinde herhangi bir oksitlenme, açılma veya akma olmadı.Gözenek sıkılaştırıp, akne oluşumunu engelleyici özelliklerini gözlemleyemedim maalesef, çünkü sürekli ten makyajı yapmıyorum, belki düzenli kullanımda etkili olabilir.
Genel olarak; ince yapılı, yüksek kapatıcılı ve 30 güneş koruma faktörü olan bir BB krem arıyorsanız, mutlaka bakmanızı tavsiye ediyorum.
-Belirtmek istiyorum ki benim ten rengim çok açık, eğer sizinde ten renginiz çok açıksa biraz koyu gelebilir fakat çok açık değilse uyum sağlayabilir-

Fiyatı 30 TL
Satın almak veya incelemek isterseniz
veya
bakabilirsiniz

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur...BB krem severler kimler?Bu ürünü daha önce kullanmış mıydınız, düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum :)
Sevgiler...

Yorumlar

  1. hem fiyatı uygunmuş hem de parlama yapmaması çok güzel. benim kore ürünlerine ilgimi bilmeyen kaldı mı bilmiyorum ama bu bb yi de alacağım artık çok merak ediyorum =) güle güle kullan canım miktarı dediğin gibi bana da az geldi ama olsun =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kore ürünlerine ilgiliysen buna da bakmalısın kuzum, beğeneceğini düşünüyorum :)

      Sil
  2. Ambalajları çok tatlı bu ürünlerin. Ben denemeden ten ürünü almaktan çok hoşlanmıyorum ama aklımda olsun :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, biraz riskli oluyor fakat teniniz çok açık ton değilse uyum sağlıyor :)

      Sil
  3. güzel bir ürüne benziyor pudrasını da merak ediyorum ben asıl..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pudrası benimde aklımda, bakalım hangimiz daha önce deneyeceğiz :D

      Sil
  4. hem ambalajı güzel hemde fiyatı uygun, bu arada fotoğraf çekimlerine de ayrı bayıldım:')
    blog keşif etkinliğinden geliyorum, blogunuzu gfcde takibe aldım, bende beklerim. sevgilerle!:)
    http://meleksalman.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle, çok teşekkürler, hemen bakıyorum sitenize :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar