Selin pembe greyfurt ve nar kokulu kolonya

Merhabalar!!
Bugün sizlere blogumda daha önce hiç yer vermediğim bir üründen bahsedeceğim!Tabii başlıktan da anlamışsınızdır fakat bugünkü konuğumuz bir kolonya!Fakat bilindik kolonyalardan oldukça farklı, hadi neymiş o fark öğrenmeye geçelim...
Öncelikle Selin markasından bahsetmek istiyorum.
Kökleri 1900’lü yıllara uzanan Selin’in tarihçesi 1912’de Süleyman Ferit Eczacıbaşı tarafından İzmir’de Türkiye'nin ilk kolonyasının üretilmesi ile başlar.İzmir’in diplomalı ilk eczacılarından Süleyman Ferit Bey’in, Kemeraltı’ndaki tarihi Şifa Eczanesi’nde imal ettiği Altın Damlası Kolonyası İzmir’in sembolü haline gelmiş, İzmir’i ziyarete gelen hemen herkes dostlarına hediye olarak bir şişe Altın Damlası Kolonyası alır hale gelmiştir.Her yıl İzmir’in kurtuluşu olan 9 Eylül’de bütün ürünlerde büyük indirimler yaparak halka bir armağan olarak sunma geleneğini yaratmıştır.2015 yılına gelindiğinde marka, ürünlerine eklediği kokulu kolonyalar ile birlikte portföyünü genişletir.5 farklı çeşidi bulunuyor bu kokulu kolonyaların; ada limonu, bergomat & yasemin, lavanta, pembe greyfurt & nar, satsuma & nane.
Pembe greyfurt ve nar kokulu kolonya bence efsanevi olmuş!
180 ml'lik, cam şişede çok şık görünümü var.Paraben de içermeyen, yumuşacık yapısı olan kolonyanın kokusundan bahsetmekte zorlansam da anlatmaya çalışacağım.Limon özünden gelerek, tatlı tatlı pembe greyfurt ve nar meyvelerinin kokularının harmanlanmış hali diyebilirim.Verdiği ferahlık da oldukça güzel.Bu kolonyayı kullandığımda resmen içimi bir mutluluk ve ferahlık kaplıyor.Yaz aylarının en sıcak döneminde bile severek kullanıyorum, kokusu (beni) asla baymıyor.En şaşırtıcı kısımlara geçiyorum ki; bu kolonyanın kokusu çok kalıcı ve elleri yumuşacık yapıyor.İlk başta "acaba sadece bende mi böyle oluyor" diye düşünerek pek anlayamamıştım fakat aileme, çevreme de kullandırtınca ve herkesten de aynı tepkiyi aldığımda anladım!Bu gerçekten enfes bir kolonya...
Diğer kokularının da minnoş boylarını kullanıyorum.Hemen hemen her çeşitini kullandım.Hepsi birbirinden ferah ve birbirinden güzel kokuyor.

Siz de henüz Selin kokulu kolonyalarını keşfetmediyseniz mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.Benim vazgeçilmezim oldu.Küçük boylarını çantamdan, büyük boyunu da odamdan eksik etmiyorum.

Küçük boyları 2-4TL civarında, büyük boy olan ise 15TL civarında olması lazım.
Migros, Watsons, Gratis gibi marketlerden bulabilirsiniz.

Dilerseniz www.selin.com.tr sayfasına bakabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkürler, umarım faydalı bir yazı olmuştur.Siz daha önce Selin'in kolonyalarını kullandınız mı?
Miss gibi ferah ve güzel günler :)
Sevgiler...

Yorumlar

  1. Greyfurtluyu merak ettim, ayrıca paraben içermemesi çok iyiymiş :)

    YanıtlaSil
  2. Sen anlattıkça kokuları burnuma geldi sanki özlemişim kolonya kokusunu:))

    YanıtlaSil
  3. bu tarz kolonyalar artık parfüm gibiler ben de bunu çok seviyorum bir de spreyli şişede satılsa çok memnun olacağım.. sürekli sprey şişeye aktarıyorum çünkü..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy mükemmel bir fikirmiş, bende öyle yapacağım mutlaka.Evet parfüm gibiler, parfümden daha güzeller ve ferahlatıyorlar da :)

      Sil
  4. Ben geçen sene Greyfurt&Nar'ın hastasıydım; bu sene favorim Bergamot&Yasemin. Hatta bu resmen parfüm bence, inanılmaz bir şey! Bizim evde de bittikçe alınanlardan. Küçük boyları da çantaların demirbaşı. Güle güle kullan sen de şekerim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kadar sevenlerinin olduğunu görünce çok sevindim! :) Sende güle güle kullan tatlımm :)

      Sil
  5. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca çam sakızı çoban armağanı ufak bir hediyesi olan çekilişim var beklerim sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar