SD Hair Pack Saç Bakım Maskesi

Merhabalar!!
Saç bakımı biz kadınlar için çok önemlidir ve vazgeçilmezdir fakat bazen uğraşmak istenmeyebiliyor...İşte bugün sizlerle deneyimlerimi paylaşacağım ürün dip-köşe bakım yaparken oldukça da pratik!Hadi hemen geçelim incelemeye...
Ürünün adı SD Hair Pack saç bakım maskesi ya da 7 gün etkili mucizevi saç bakım maskesi olarak geçiyor.Gerçekten oldukça iddialı bir ad değil mi!?
Vaat ettiklerinden/Özelliklerinden bahsedecek olursam;
İçeriğinde argan yağı, zeytin yağı, shea butter ve 33 değerli ekstraktlarla zenginleştirilmiş formülü ile saçları ağırlaştırmadan kökten uca besler, saça ipeksi bir yumuşaklık verir, saça sıradışı bir parlaklık kazandırır.
Ürünün uygulaması ilk başta da söylediğim gibi oldukça kolay.Paketin içerisinden tek kullanımlık bone çıkıyor, bonenin misler gibi kokusu ise en başta beni cezbeden özellik oldu.Şampuanla temizleyip, arındırılmış saçın fazla ıslaklığını alarak, biraz nemli şekildeyken boneyi takıyorsunuz.Bone takıldıktan sonra masaj yapmak önemli, böylelikle bonenin içerisindeki ürün ile saç daha iyi etkileşime geçmiş oluyor.Ben 15 dakika beklettim daha uzun da bekletebilirsiniz fakat bana yeterli geldi.Daha sonra da boneyi çıkartıp, saçları duruluyorsunuz.
Benim deneyimlerim, gözlemlerime geçecek olursak;
Sadece şampuan kullanarak saçlarımı yıkadıktan sonra uyguladım bu maskeyi ki etkisini daha iyi gözlemlemek istedim.Saç bakım maskesini uyguladıktan sonra da saçıma herhangi bir kolay taramak için sprey ya da krem uygulaması yapmadım, direkt saçlarımı tarama aşamasına geçtim ve sonuç inanılmazdı!Tarak saçlarımdan kayıp gidiyordu resmen...İlk seferde bu kadar yumuşacık yapacağını hiç beklemiyordum.Saçlarımda herhangi bir ağırlık, yağlanma yapmadı ki çok yoğun bakım maskeleri saçlarımı hemen yağlandırıp, söndürebiliyor.Saçlarıma kazandırdığı onarım ve parlaklık gözle görülebiliyordu, direkt çevremdekiler de fark edip "sen yine saçlarına bir şey yapmışsın, bu sefer ne yaptın, harika görünüyor" gibi cümleler söylediler.Ayrıca yine bu maske sayesinde saçlarım missler gibi kokuyordu.
Kısacası gerçekten beklentimin üzerinde bir ürün oldu!Saçlarınızda çok aşırı problem varsa nasıl etkili olur tam olarak bilemiyorum fakat benim saçlarımda ilk kullanımda harika etkiler bıraktı!Uzun bir zaman o etkileri devam etti.
Fiyatı 35 TL
Satın almak veya incelemek isterseniz
veya
bakabilirsiniz.
Umarım faydalı bir yazı olmuştur, okuduğunuz için teşekkürler.
Saç bakımına kimler düşkün?Tek ben değilimdir sanırım...Siz daha önce bu maskeyi kullanmış mıydınız veya saçlarınız için kullandığınız maske hangisi yorum olarak bırakmayı unutmayın :)
Sevgiler...

Yorumlar

  1. İlk defa duydum bu markayı, teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  2. İlk yıkadığımda etkisi fena dğildi ama hergün saç yıkadığımdan etkisi çok az sürdü bende

    YanıtlaSil
  3. benim gibi saçlarına sürekli birşeyler yapmak isteyenler için gayet güzel bir yazıydı. ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Çok merak ettim ben de, rastlarsam denerim kesin :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene sevindimm :) Denersen umarım benim kadar memnun kalırsın :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar