Montagne Jeunesse çikolata ve portakallı maske

Merhabalar!!
Maske yapmayı sevmeyen var mıdır bilmiyorum?Fakat ben çok seviyorum.Bir de olumlu etkilerini gördükçe çok daha seviyorum...
Bugün sizlere, geçen gün de diğer çeşitinden bahsettiğim, Montagne Jeunesse markasına ait, çikolatalı ve portakallı maskeden bahsedeceğim.

Montagne Jeunesse ürünleri;
-Hayvanlar üzerinde test yapmıyor
-Paraben içermiyor
-Vegan
Ürün 15 gram, tek kullanımlık gibi görünse de ben bol bol uyguladığım halde 2 kere kullandım.Tabii güzel muhafaza etmek lazım, bozulmaması için.
Maskenin rengi bildiğimiz çikolata renginde, kahverengi.Yapısı ne çok yoğun ne de çok sıvı, normal derecede.Kolaylıkla uygulanabiliyor cilde.İçerisinde tanecik ya da partiküller yok.Ayrıca maske kendiliğinden ısınıyor!Cildinize uyguladığınız anda yüzünüze buhar tutuyormuşcasına o sıcaklığı hissediyorsunuz.Böylelikle ısınarak gözeneklerin açılmasını sağlıyormuş.
Kokusu ise enfes ötesi...Misler gibi çikolata ve portakallı kek hamuru gibi kokuyor, pişirmeden önceki hali gibi! :) Yiyesim gelmedi değil! :D
Geçelim maskenin özelliklerine;
"Kendiliğinden ısınan çikolata & portakallı yüz maskesinin hoş kokusunu içinize çekin.Akdeniz kili cildinizdeki fazla yağı ve kiri temizlemenize yardımcı olur."

Uygulama şekli;Temiz cilde, göz ve dudaklardan uzak tutacak şekilde uygulanıyor.10-15 dakika bekleyip, kuruduktan sonra ılık su ile durulanıyor.Ben biraz kalın uyguladığım için 15-20 dakika bekletip, duruladım.Haftalık olarak uygulamak tavsiye ediliyor.
Geçelim benim izlenimlerime;
Yapısı oldukça yumuşak olduğu için cildime uygularken de durularken de zorlanmadım.
Cildimi oldukça etkili bir şekilde temizledi.Fakat biraz kurutma yaptı, duruladığımda da bu kuruluğu hissedip hemen nemlendirici krem uyguladım.Ve sorun oluşmadan, ortadan kalktı.

Fiyatı 4,50 TL
Watsons'larda bulabilirsiniz.

Bu maskeyi de beğendim fakat diğer maskenin etkisi çok daha yüksek ve daha güzeldi, bu nedenle eğer bu markadan maske alacaksanız önce onu almanızı tavsiye ederim.Ölü deniz çamur maskesinin yazısını da şuradan okuyabilirsiniz, *tıktık

Umarım faydalı bir yazı olmuştur, okuduğunuz için teşekkürler.
Sevgiler :)

Yorumlar

  1. Portakal-çikolata deyince aklım buna kaydı; ama hem kurutması hem de diğerinden daha az etkili olması nedeniyle kendisini eledim. Diğer yazdığın maske aklımda :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Kokusu çok güzel özellikle ♥ Teşekkürler paylaşımın için ♥

    YanıtlaSil
  3. ben içeriğini merak ettim zararlı bir şey var acaba?paraben içermiyor ama diğer başka ne var acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. içeriği paylaştığım fotoğrafta biraz görünüyor aslında, ayrıca paraben olmadığına göre başka zararlı madde ekleyeceklerini zannetmiyorum :)

      Sil
  4. bu maskeleri sırayla denemek lazım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle, şimdi diğer çeşitlerini deneyeceğim bende :)

      Sil
  5. Teşekkürler paylaşım için, benim cildim çok kuru olduğu için uygun olmayacaktır. Gerçekten yiyesi gelir insanın özellikle benim gibi çikolata hastası olanlar için :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet maalesef uygun olmayacaktır, kesinlikle kokusu dayanılmaz derecede güzel :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar