Benefit Benetint

Merhabalar!!
Allık sevenler ve likit allık sevenleri böyle alalım...
Bugünün konuğu, Benefit'in Benetint rose tinted lip & cheek stain yani dudak ve yanak renklendirici ürünü!
12,5 ml'lik, dış tasarımı ojeyi andıran tarzda.Hatta kapağını açtığınızda bile hala oje formunda.Fırçası tıpkı oje fırçaları gibi, gerçi oje fırçalarına nazaran daha uzun.Cam şişede olması da benim için ürünü daha şık hale getiriyor tabi bu özelliğinin bir eksisi var ki, yere düştüğü an kırılma ihtimali oldukça yüksek.Ürünün yapısı sıvı.Kokusu ise benim için çok güzel olan gül kokusu...
Rengi ise doğal bir kırmızı.Sanki heyecandan veya koşmuşsunuz da yanaklarınız kızarmış gibi oldukça masum, tatlı ama çekici bir görünüm veriyor.
İsminden de anlaşılabileceği gibi hem yanağa hem de dudağa uygulanabiliyor.Fakat ben allık olarak yani yanağa uygulamayı tercih ediyorum.Dudağa uygulandığında pigmentasyonu yani renk vermesi biraz az oluyor.Daha çok kiraz yemişsiniz de kirazın rengi dudaklarınıza geçmiş tarzda bir renk ve görünüm veriyor.Yanaklara uygulandığında hızlı hareketlerle dağıtmak gerekiyor.Aksi taktirde hemen sabitlenip, leke leke durabiliyor.
-Yanak üzerinde duruşunu paylaşamadım, bir türlü yansıtmayı beceremedim, kol veya elin üzerine uygulandığında da yanakta durduğu gibi durmuyor, ama rengini anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım:)-
Kalıcılığı ise anlatılamaz derecede başarılı!Ben hiç bir üründe böyle kalıcılık görmedim!Kesinlikle abartmıyorum...Ben makyajımı çıkartana kadar resmen yanaklarıma yapışıp kaldı.Yani şöyle diyebilirim ki makyajınızı 2 gün silmeseniz, 2 gün kalır...Tabi ben yaptım diye siz öyle bir şey yapmayın...Makyajımızı her akşam çıkartıp, cildimize bakımlarımızı yapalım, benim gibi tembel olmayalım :)

Fiyatı 130 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Benefit ürünlerini Sephora mağazalarında bulabilirsiniz.

Peki siz likit allık kullanmayı seviyor musunuz, tavsiyeleriniz varsa yorum olarak bekliyorum, ya da Benetint'i kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum :)
Sevgiler...

Yorumlar

  1. bende deluxe boyu var o bile bitmek bilmiyor ki bu hiç bitmez artık rengi ve kalıcılığı iyi hakikaten ama..

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok başarılı bir ürün Benetint ama bana kullanması zor gelmişti :) Güle güle kullan, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Hiç likit allık kullanmadım ama bu kadar da para vermem yani malum öğrenciyim^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii fiyatı biraz pahalı fakat ömürlük bir ürün diyebilirim :)

      Sil
  4. Nedense bu ürün bana bir türlü çekici gelmedi. Aslında ben krem ve likit ürünleri sevmiyorum galiba. Allık dediğin toz olur gibi geliyor. Fazla gelenekçiyim sanırım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar