Wet N Wild Comfort Zone far paleti

Merhabalar!!

Bugün artık belki de çoğu kişide görmekten sıkıldığınız bir ürün ile sizlerleyim...Bu kadar ilgi görmesi ve sevilmesi açıkcası beni biraz irite etti, bu nedenle almayı hep erteledim, daha sonra zaten uygun fiyatının bir de indirimde olduğunu görünce artık almadan edemedim ve attım sepete...Açıkcası bunca zaman almayarak, bekleyerek boşuna zaman geçirmişim diyebilirim...

Neden mi?Hadi incelemeye geçelim...
Öncelikle dış tasarımından başlayacak olursam, klasik, herhangi bir özelliği yok, kapağı şeffaf plastikten.Ambalajının ince olması çantada taşınabilir gibi geldi bana, lakin ben far paletlerimi yanımda taşımıyorum, ihtiyaç duymuyorum, orası ayrı...
İçerisinden bir tarafı sünger, diğer tarafı fırça uçlu aplikatör çıkıyor.Bir tarafının fırça uçlu olmasını sevdim, kaş altına aydınlatıcı uygularken gayet güzel oluyor ama sünger kısmı kullanmıyorum, diğer far fırçalarımı kullanmayı tercih ediyorum.
Palette 8 renk bulunuyor.Mat renk barındırmıyor, hepsi simli, sedefli ya da metalik görünümde...Bu nedenle mat far sevenler kaçarak uzaklaşabilirler :)

Farlar gündüze de uyabilecek, geceye de uyabilecek renkte.
Pigmentasyonları çok başarılı.Tek sürümde renklerini veriyorlar.
Ve yapıları yumuşacık...
Kalıcılıkları da gayet başarılı, ben silene kadar yerinde duruyordu göz makyajım.
Göz kapağınız yağlı değil ise, topaklanma, birikme olmuyor.Ben bazsız kullandığım halde böyle bir sorun ile karşılaşmadım.
Farlar biraz tozutma yapıyor.Ama o kadar kusur kadı kızında da olur.Çoğu far paleti bu palete göre çok çok pahalı olduğu halde aynı tozutmayı yapıyorlar, bu nedenle benim için çok da sorun olmuyor.

Hadi renkleri incelemeye geçelim...
Farlar;
Browbone = Kaş altı
Eyelid = Göz kapağı
Crease = Gözün katlanma yeri
Definer = Gözün uç kısmı, bitimi
olarak sınıflandırılmış.
Tabi bu sınıflandırmaya uyarak, renkleri illa o bölgelere süreceğiz diye bir şey yok, istediğiniz yere uygulayabilirsiniz.

Yandaki sıraya göre swatchlar

Browbone 1; sarı/altın/şampanya tonunda ışıltıları olan far.
Browbone 2; rengini tam tanımlayamıyorum ama ışıltılı, kemik/taş/grimsilik de barındıran far.Aslında kum rengi de diyebilirim.
Eyelid 1; bronz tonda, turuncuya da kaçan, sıcak, yine ışıltılı bir far.
Eyelid 2; açık yeşil, ışıltılar da barındıran far.


Sol baştan;
Eyelid 2, Eyelid 1, Browbone 2, Browbone 1


Yandaki sıraya göre swatchlar
Crease 1; hafif bronzluk da içeren, ışıltılı, kahverengi far.
Crease 2; altın ışıltılar içeren, füme/antrasit biraz da siyaha dönük far.Hatta birazcık koyu yeşillik de var bile diyebilirim...
Definer 1; altın ışıltılar içeren, kahverengiye dönük, siyaha da çalan far.Paletteki görünümüyle, tene verdiği renk arasında oldukça büyük fark var.Beni çok şaşırttı.
Definer 2; İşte palette en en en sevdiğim, almama neden olan renk.Bu farın rengi şudur demek pek mümkün değil, ışığın yönüyle renk değiştiriyor.Bir yönden bakıldığında bronz-kahverengi-bordo iken, diğer yönden bakıldığında mavi görünebiliyor.Fakat genel olarak mavi-yeşil yansımalar içeren, kahverengi tabanlı far demek daha uygun sanırım.
Sol baştan;
Definer 2, Definer 1, Crease 2, Crease 1


Renklerini tam olarak anlatmada ve kamerada yansıtmakta oldukça zorlansam da, çeşitli göz makyajları yapılabilecek renkler barındıran bu paleti oldukça sevdim.
Sıradan renkler gibi değiller, ışığa göre renk değiştiriyorlar, bu nedenle size yansıtmakta baya zorlandım...
Fiyat-performans açısından da çok sevdim.
Çoğu renkler tek başına sür-çık göz makyajına bile oldukça uygun... Far kullanmayı seviyorsanız, bakmanızı tavsiye ederim.

Fiyatı 19,90 TL
Ben Gratis indiriminden 15-16 TL civarlarında bir fiyata almıştım.

Siz de Wet N Wild ürünlerini veya bu far paletini kullanıyor musunuz?Tavsiye ettiğiniz veya etmediğiniz ürünleri varsa yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim...
Okuduğunuz için teşekkürler, sevgiler :) 

Yorumlar

  1. Bu paleti severek kullanıyorum canım.Güle güle kullan..Renkleri ve özellikle pigmentasyonları cidden çok güzel.Gündüz için biraz fazla gibi gelsede ben gündüz makyajımda da rahatça kullanabiliyorum.. Mac in bir çok farına dupe gösterilen renkleri var, bu anlamda bu fiyata böyle bir palet harika.. Şuana kadar kullandığım wetnwild ürünlerinden tavsiye etmeyeceğim beğenmediğim bir ürününe denk gelmedim, blogumda yazdığım tüm ürünlerinden gayet memnunum canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu güzel yorumun ve vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim, senin de severek kullanıyor olmana çok mutlu oldum :) <3

      Sil
  2. Paketi daha önce görümcemde görün şöyle bir bakınmıstım. Pigmentasyonu yapıları çok hoş, fakat simli , metalic tonları pek kullanamıyorum. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. Cok sevilen bir palet.. Ben mat sevdiğim için hiç bakmıyorum bile:)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir palet indirimde ben de alıcam mutlaka sevgiler ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene sevindim, şimdiden güzel günlerde kullan :)

      Sil
  5. çok sık makyaj yapan biri değilim. Makyaj yaparken de kırk yılda bir far sürerim. ama bu palet o kadar popüler ki geçen indirimde gördüm dayanamayıp aldım bende :) Bu arada Blog keşif etkinliğinden geliyorum. Sizi takibe aldım bloğuma da bekliyorum bloğum için tık tık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. simli renklerde farlar hoşunuza gidiyorsa, severek kullanacağınızı düşünüyorum :) Hemen geliyorum bloguna <3

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar