Montagne Jeunesse ölü deniz çamur maskesi

Merhabalar!!
Maske yapmayı, farklı maskeler denemeyi çok ama çok seviyorum.Watsons'larda satılan bu Montagne Jeunesse'nin değişik, çeşit çeşit maskelerini hep görüyordum ama bir türlü evdeki maske stoğundan dolayı vakit gelmiyordu.Sonunda maskelerim bitince denemek için 2 çeşit bu markanın maskesinden aldım.

Montagne Jeunesse ürünleri;
-Hayvanlar üzerinde test yapmıyor
-Paraben içermiyor
-Vegan
Bugün ölü deniz çamur maskesini anlatacağım sizlere...
Ürün 20 gram, aslında tek kullanımlık pakette olsa da içerisindeki ürün fazla olduğu için, kalın tabaka halinde uygularsanız 2 kere, ince tabaka halinde uygularsanız 3 kere kullanılmaya uygun.Tabii iyi muhafaza etmek lazım, aksi halde kuruyup, bozulabilir.Ben boş minik, kaplara koymayı tercih ediyorum.
Ürünün ambalajında turkuaz mavisi gibi gözükürken, aslında rengi o kadar mavi değil, çok açık buz mavisi ya da bebeksi mavi renkte diyebilirim.
Yapısı oldukça yoğun ve kremsi.İçerisinde peeling tanecikleri vs bulunmuyor, bu nedenle cildinizi çizmiyor.
Kokusu oldukça hafif ve fresh.
Geçelim maskenin özelliklerine;
"İçeriğindeki dead sea mud/ölü deniz çamuru ile cildinizi temizlemeye ve gözenekleri açmaya yardımcı olur."

Uygulama şekli ise; temiz cilde, göz ve dudaklardan uzak tutacak şekilde uygulanıyor. 10-15 dakika bekleyip, kuruduktan sonra ılık su ile durulanıyor.Ben biraz kalın uyguladığım için 15-20 dakika bekletip, duruladım.Haftalık olarak uygulamak tavsiye ediliyor.
Geçelim benim izlenimlerime;
Öncelikle yapısı oldukça yumuşak ve kremsi olduğu için, maskeyi cildime sürerken de yıkarken de hiç zorlanmadım.Yüzümü duruladıktan ve kuruladıktan sonra herhangi bir gerginlik hissetmedim.Fakat tabii yine de nemlendiricimi uygulamayı ihmal etmedim.
Cildimde herhangi bir reaksiyon, yanma, sivilcelenme, tahrişe neden olmadı.
Pürüzsüz bir his ve doku bıraktı.Mevsim geçişlerinden dolayı cildim yağlı-karma olsa da bu aralar oldukça kuru ve pul pul.Bu nedenle uygularken biraz çekindim açıkcası, acaba daha da kurutur mu diye fakat hiç öyle bir sorun olmadı.Aksine o pul pul soyulmaları giderdi.Taze bir cilt verdi.
Artık peelingleri bir rafa kaldırıp, bu maskeyle yoluma devam edeceğim sanırım! Çünkü peelingleri tüm cildime uygulayamıyordum, tanecikleri sivilcelerimi dağıtır diye, fakat bu maske hem taneciksiz hem de peeling görevi de görerek, ciltteki ölü derileri atmamı sağladı.
Gözeneklerimin hepsini temizlemedi tabiki ama yine de cildimi ve gözeneklerimi oldukça arındırdı.

Ben bu maskeyi ve etkilerini oldukça beğendim, mutlaka alıp, kullanmaya devam edeceğim.Sırada çikolata & portakallı olanı var...
Bakalım ondan nasıl bir etki göreceğim...

Fiyatı 4,50 TL
Watsons'larda bulabilirsiniz.

Siz maske yapmayı seviyor musunuz?Bu markayı daha önce kullandınız mı ya da tavsiye ettiğiniz maske varsa yorum olarak bırakmayı unutmayın...
Sevgiler :)


Yorumlar

  1. Çikolatalı&Portakallı olana hemen bakacağım sanırım.

    YanıtlaSil
  2. Peeling görevi de görğyor olması çok ilginç, benim de aklımda olsun! Tanecikli peeling sevmeyenelere iyi bir alternatif olabilir :)

    YanıtlaSil
  3. Maskelere bayılıyorum bunu da alıcam canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmene çok sevindim, umarım benim kadar memnun kalırsın :)

      Sil
  4. beyaz çikolatalı var bir tane sanırım ben de onu denemek istiyorum..

    YanıtlaSil
  5. Ben yıllardır bu markanın şu pembe renkli ısıtıcı olan maskesini kullanıyorum. Dokundukça ısı yayılıyor yüzüne. Çok hoşuma gidiyor ve nemlendirme etkisini de seviyorum. Bunu da en kısa zamanda deneyeceğim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa bende onu deneyeyim o zaman, rica ederim, güzel yorumun ve tavsiyen için ben de teşekkür ederim :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar