Rimmel London Maskaralarım

Merhabalar!!
Bulutlu, puslu ve yağmurlu bir pazar günü ben de size yazı yazmak istedimm...Konumuz Rimmel London markasına ait maskaralarım.Daha önce maskara dosyası adlı bir yazım da olmuştu ama ben en çok sevdiğim maskara markası olan Rimmel London'a ayrı bir yer de vermek istedim...O zaman hadi geçelim :)
-Scandaleyes Rockin'Curves; Kırmızı, tombik ambalajlı ve son derece değişik kıvrımlı fırçalı bir maskara.
Üzerindeki siyah yılan ya da timsah derisi gibi deseni de ayrı bir şıklık katıyor.Ama tabii bunlardan ziyade önemli olan işlevi.Kirpiklerime tam anlamıyla takma kirpik etkisi yaratan maskara bu!
Ama öncesinde tek tek ayıracak bir maskara geçtikten sonra bu maskarayı uygularsam daha iyi oluyor.Çünkü direk uyguladığınız anda baya dolgunluk verdiği için kirpikleri birleştirebiliyor.Bu nedenle önce Scandaleyes Show off maskara ile kirpiklerimi tek tek ayırıyorum daha sonra bu maskarayı geçiyorum ve kirpiklerim hiç olmadığı kadar hacimli, kalkık görünüyorlar.Henüz kullanmadıysanız denemelisiniz.Fırçası değişik olduğu için ilk başta zorlanabilirsiniz ama daha sonra eliniz alışacak ve çok kolay gelecektir.Akması yok, yapısı çok ıslak değil ama çok kuru da değil, normal ıslaklıkta.Fiyatı 15 TRY civarlarında.

-Scandaleyes Show Off; Pembe tombik ambalajlı, fırçası biraz kalın, uc kısmı top şeklinde.
Yine fırçası değişik olduğu için dikkatimi çekti tabiki.
Nedendir bilmiyorum ama değişik fırçalı maskaraları daha çok seviyorum.Sizde de öyle mi?Neyse efendim konuya dönelim :) İlk açtığınızda yapısı kuru gibi gelebilir ama bu maskaranın yapısı böyle.Çok akışkanlık ya da ıslaklık beklemeyin.Ben kaç tüp aldıysam hepsi böyleydi o yüzden bu kanıya vardım.Kirpikleri tek tek ayırıyor, her kirpiğe ulaşmak çok kolay ve çok doğal bir görünüm veriyor.Dolgunluk isteyenler sevmeyebilir.Ben çok doğal olmak istediğim günlerde tercih ediyorum ya da başka maskara altına önce kirpiklerimi tek tek ayırsın diye kullanıyorum.Akması vs. yok ama makyaj çıkarıcılarla da kolayca çıkıyor.Fiyatı 14 TRY civarlarında.

-Wonder'full; Kahverengi parlak ambalajlı, fırçası normal gibi gözükse de çok hafif kıvrımlı olan bir maskara.
İçerisinde argan yağı da varmış ama bir faydasını görmedim.
Kirpikleri tek tek ayırıyor ama Show Off kadar doğal görünüm vermiyor yani yapısı biraz daha ıslak olduğu için, dolgunlaştırma özelliği de var.Yine severek kullandığım bir maskara.Akması yok, yapısı dediğim gibi kuru değil, normal ıslaklıkta.Fiyatı 20 TRY.
En sevdiğin hangisi peki?diyecek olursanız, şüphesiz Scandaleyes Rockincurves :)
Rimmel London markasının tüm ürünlerini Watsons mağazalarından bulabilirsiniz...

Yorumlar

  1. Daha once hic denememistm bu rimmelin maskarasini fiyatlarida oldukca ucuzmus.. Denemeye deger bence yorumlarda guzel.. Tesekrler paylasim icin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim kuzum hemen de gelmişsin okumaya :)

      Sil
  2. Cok faydalı bir yazı olmuş benimde merak ettiğim maskaralardı. Ellerinize sağlık takip ettim bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. argan yağlı olan ve rocking curves'ü ben de kullandım.. rocking curves daha iyiydi bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rockincurves'i bende daha çok sevdim ama diğeri de iyi :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar