Real Techniques Blush Brush Allık Fırçası

Real Techniques fırçaları daha önce hiç denememiş olan, kullananlara uzaktan bakan, hem merak eden, hem de "Ne gerek var yahu" diyip erteleyen bir bloggerdan, hepinize Merhabalar!!
Eminim çoğunuz bir çok yabancı blogger/youtuber hatta bizim ülkemizdeki blogger/youtuberlarda da görmüşsünüzdür.Ama bir de ben anlatayım dedim, fena mı ettim?:)

Watsons yılbaşından önce RT(Real Techniques) fırçalarda %40 indirim yaptı.Bende artık daha fazla ertelemedim ve aldım!

Açar açmaz tutuluşundan bile anladım ki bu fırçada bir fark vardı.Allığı uygulamada bir fırça ne kadar başarılı olabilirse o kadar başarılı.Benim bu zamana kadar kullandığım en iyi allık fırçası gerçekten.
Mum gibi, değişik ve normal allık fırçalarına göre daha büyük olduğu için gözü korkutuyor.Ama dağıtımı o kadar güzel yapıyor ki, bu fırçayla allığın fazla kaçması mümkün olmaz bence.Kılları da yumuşacık.Tabii hemen meraktan yıkadım bile.Ve hiç kıl dökme de gözlemlemedim!E daha ne olsun!
Ben indirimde 28 TRY'e almıştım, normalde de 45 TRY civarlarında olması lazım, özellikle %50-40 gibi indirimlerde tadından yenmez.
Çok mu övdüm bilemiyorum ama düzgün bir allık fırçam olsun diyorsanız, tercihiniz Real Techniques Blush Brush olmalı diyorum.


Diğer fırçalarında da gözüm var artık :)

Yorumlar

  1. Ben rt fircalarinin tamamina yakinini cok begeniyorum setlerde 1- 2 kullanissiz firca cikiyo ama gerisi harika. Ilk rt fircansa eger 2.si expert brush olmali eger set almayi dusunursende core collectiondaki buffing brush harika.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tam da aklımdakileri yazmışsıın :) ilk fırsatta onları da edinmek var aklımda gerçekten çok güzeller ya :)

      Sil
  2. bulunduğm şehirde watsons yok gratiste de bitmişti malasef alamadım ama bende çok istiyorum edinmeyi:)) hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, sana da şimdiden hayırlı olsun, umarım bulur ve alırsın :)

      Sil
  3. seviyorum ama biraz daha küçük olaymış daha iyi olurmuş...

    YanıtlaSil
  4. çok seviyorum ama kendime almak nasip olmadı hiç kalmadı indirimlerde :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yazılar