Lip gloss ve Renkli Likit Ruj Dosyası

Biz kadınlar, parlak, ışıltılı dudaklara veda edemiyoruz.(Tabii seveni olduğu kadar sevmeyeni de var)
Benim de sevip, sevmiyor olmam tamamen ruh halime göre değişiyor.Yine de lip glosslar, parlak ve simli oldukları için dudakları daha dolgun gösteriyorlar, bu nedenle kadınların gözdesi olmaya hak kazanıyorlar.
İlla derseniz ben lip gloss sevmem, yapış yapışlığından nefret ederim ama dudaklarımın büyük görünmesinden de vazgeçemem...O zaman şu yöntemi de kullanabilirsiniz; lip glossu rujunuzu sürdükten sonra dudaklarınızın ortasına biraz sürmeniz yeterli olacaktır. Böylelikce dudaklarınızın tamamına sürmeden de o dolgunluğu elde etmiş olursunuz.

Gelelim benim lip gloss ve lip gloss formunda olan renkli likit rujlarıma...
(Fotoğraftaki sıralamaya göre anlatılmıştır)
  • The Balm, Balm Shelter, Pin-Up Girl: Buram buram çilek-kiraz karışımı kokuyor, içerisinde SPF 17'de barındırıyor.Dudakları hafif kiraz tonunda renklendiren, rahatsız edici yapışkanlık hissi vermeyen, havuzda & denizde tercih ettiğim bir lip gloss.Gratisten bulabilirsiniz.
  • H&M Lip Gloss, Lotus Flower: Kurabiye gibi mis gibi kokusu var.Ama yapısını hiç sevmediğim, sürünce dudaklarımı cayır cayır yakan bir lip gloss, bu nedenle dudaklarımın tamamına uygulamam mümkün olmuyor.Rujumu sürdükten sonra dudaklarımın orta kısmına az bir miktar uygulayarak bu şekilde kullanıyorum, bir daha almayacaklarımdan.
  • Carla Make Up Professional: Kokusu, tadı herhangi bir özelliği olmayan lip gloss.Parlak, simli yapısıyla dudaklarımı dolgun göstermeyi başarıyor.Tabii yapışkanlık hissi hat safhada olsa da görüntüsünü seviyorum.
(Fotoğraftaki sıralamaya göre anlatılmıştır)
  • Rimmel London, Apocalips, 101 Celestial: Tasarımı pırlanta, kristal formunda olan bir lip lacquer. Gül kurusu tonlarında, dudakta asla yapışkanlık hissi yapmayan, simli simli durmayan, günlük hayatta en çok kullandığım renkli likit rujum.Yapısı renk verme açısından çok yoğun.Kalıcılığı da çok iyi olması tercih etmem de önemli bir faktör.Dudaklarımı kurutup, pütür pütür görünüm de yaratmıyor.Daha ne olsun!Aşığım buna<3Watsonslardan bulabilirsiniz.Unutmadan bir de şunu eklemeliyim kokusu biraz tuhaf, koku hassasiyetiniz varsa uzak durun derim ama benim için problem değil bu.(:
  • Flormar, Color lip lacquer, 06 Party Pink: Rose Gold kapağıyla sade-şıklardan kendisi.Açıkcası internetten online aldığım için yapısını bilmiyordum ve yapışkan, parlak, gloss tarzında bir ürün gelecek zannediyordum.Fakat...Geldiğinde bir de ne göreyim...O yapısı, o rengin güzelliği...Kremsi ve aşırı yoğun yapısı var, sanki ruju eritmişler gibi.Kalıcılık hat safhada.Meyveli hoş bir kokusu da var.Ve ruju eritmişler gibi yapıya sahip olduğu için dudakta parlak durmuyor, normal ruj sürmüşsünüz gibi duruyor.Dudaklarımı da kurutmuyor.Rengi ise tam bir barbie pembesi, koyu pembe, daha doğrusu fuşya!
  • Flormar, Precious Lip Gloss, LF45: Mosmor ambalajına ve rengine kapılıp, çok hoşuma gitse de kullanamayacağımı düşünerek almıştım.Ama Flormar yine beni şaşırttı...Dudağıma sürdüğümde öyle güzel bir ton aldı ki.Aslında fotoğrafta da görüldüğü üzere mor-lila lakin dediğim gibi dudakta çok tatlı bir lila-pembe tonunu alıyor.Yapışkanlığı ve parlaklığı yok.Kalıcılığı normal.Yapısı diğerleri kadar yoğun değil biraz daha sıvı, dolayısıyla da dudaklarımı kurutmuyor.Böyle değişik renkleri seviyorsanız bakın derim.
  • Cecile, Long Kisses, 11: Tam bir kan kırmızısı hatta bordo, likit ruj.Dudakta kuruduktan sonra matlaşıyor.Kokusu yok ama dudağa sürünce ağızda tuhaf bir tat bırakıyor.Bunun haricinde bu likit ruj da bildiğiniz mat rujlar gibi.Renk vermesi 2. ya da 3. katta daha başarılı oluyor.Kalıcılık çok yüksek ama bir süre sonra dudakta pul pul görüntü oluşuyor.Dudaklarımı biraz da kurutuyor.Ama minnak ve tatlı tasarımıyla çantaya atmalık likit rujlardan, diğer renklerini daha çok seveceğimi umuyorum.

Benim lip glosslarım ve renkli likit rujlarım bunlardı...1 lip gloss 1 de renkli likit ruj seçecek olsam onlar şunlar olurdu; The balm, Balm shelter lip gloss & Rimmel london apocalips lip lacquer 101 celestial :)
Sizin favori lip gloss ve renkli likit rujunuz hangisi?Yukarıdakilerden kullanıp memnun kaldığınız veya kalmadığınız ürün varsa yorum olarak yazarsanız sevinirim :)

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yazılar