Tazedirekt, tazelik ve doğallıktan gelen lezzet

Merhabalaarr!!
Bugün sizleri tamamen doğal, taptaze ürünlerle karşılıyorum...
--> Tazedirekt <--
Peki nedir bu tazedirekt dediğinizi duyar gibiyim?..
  • Taptaze meyve ve sebzeleri kendi çiftliklerinde yetiştiriyorlar, günlük olarak seçiyorlar, raflarda bekletmeden bizlere getiriyorlar.
  • Serbest dolaşan  tavuklardan yumurta, günlük süt ve yoğurt ile özlediğimiz köy lezzetini de getiriyorlar.
  • Türkiye'nin ve dünyanın farklı köşelerinden buldukları gurme lezzetleri de yine bizlere getiriyorlar.
Kısacası doğal, günlük, taptaze yiyecek ve içecekleri bizlerle buluşturuyorlar.
Üstelik ürünlerini kargoya vermiyorlar, kendileri +4 dereceli soğutmalı araçlarıyla evlerimize getiriyorlar.Ürünlerim bana geldiklerinde gerçekten buzdolabından çıkmış gibi (bu sıcağa ragmen) buz gibiydiler.
Ayrıca kapıda ödeme sistemleri de var.
Eee daha ne olsun değil mi canlarım?Doğallık ayaklarımıza kadar geliyor.
Şunu da belirtmeliyim ki görevlileri de son derece güleryüzlü ve ilgililer.Ben kesinlikle çok memnun kaldım bu sistemden.
Peki ürünler nasıldı?
İstanbul'da böyle güzel ve tadı da leziz, doğal domates bulmak imkansız...
Gelelim peynire...Ben normalde çok nadir peynir yerim, her peyniri yemem.Yani bana peynir beğendirmek epey güçtür.Ama bu olgunlaştırılmış Ezine Peynirine BA-YIL-DIM.Sadece ben ailem de çok beğendi tadını.Kesinlikle alın, deneyin derim.
Serbest dolaşan tavuklardan 4 adet de yumurtam var :) Aşılanmış, iğneyle büyütülmüş, yapay tavuklardan değil de doğal ortamında gelişimini tamamlamış tavuklardan olması benden 5 üzerinden 5 puanı aldı ;)
Vee tam bir sütsever olduğum gerçeğii :) Süt konusunda da kesinlikle hassas bir damağım olduğunu düşünüyorum.Her sütü içmem ve iyi, doğal sütü hemen anlarım.Çünkü küçükken hep gerçek sütler içtim ve tadı nasıl olur çok iyi biliyorum.Ve bir sütsever, süt gurmesi olarak ( :D ) bu sütü de gözüm kapalı tavsiye ediyorum.Ben bu yaşıma kadar kahvaltılarımı hep süt ile yaparım ve süt içmeyi çok severim.Böyle doğal bir sütü bulmak da beni çok sevindirdi.Üstelik sütleri de günlük ve gerçekten o gerçek inek sütü tadını alıyorsunuz, içerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

Tazedirekt, çiftlikten evinize ...
Benden geçer not aldı, bence siz de bu siteyle tanışmalısınız :) 

Mutlu Müşteri Hattı 
444 75 15 

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yazılar