Swissco Düğüm Açıcı Saç Fırçası (Tangle Teezer Muadili)

Herkese merhabalar :)
Son zamanlarda uzun, ince telli ve ayırmak için saç kremleri, saç spreyleri kullandığım saçlarıma çok güzel bir saç fırçası buldum.Aslında Tangle Teezer almak istiyordum hatta almayı kafaya koymuştum.Fakat sonra çok benzer bir saç fırçasını Gratis'de görünce, dedim ki, önce bu saç fırçasına bir fırsat verelim, bakalım.Eee malum fiyatı da 12.90 TL olunca hemen aldım.

İster elde tutulan formda olanı var, isterseniz de saplı olan formu var.Ben saplı olan ve öpücük desenli olanını tercih ettim.Fırçanın kılları mı desem ne desem, siz anladınız :) Uzunlu-kısalı yapıda.Belki de bu yüzden saçları kolaylıkla açmayı sağlıyordur.

Ve ben 2 haftadır kullanıyorum, çok memnunum.
Etkisini anlamak için duşta/banyoda özellikle saçlarımı sadece şampuanlıyorum, saç kremi sürmeden çıkıyorum.Ve banyo/duştan sonra sprey vs. ürün kullanmadan, direk yıkadığım saçlarımı bu saç fırçasıyla kolaylıkla açabildim.Saçlarımı kırmadan, koparmadan(yolmadan) kolaylıkla açtı.Sadece ıslakken değil kuruyken de denemek istedim ve denedim.Normalde kuru saçı taramak tam bir çılgınlıktır.Çünkü saçlar kabarır, elektriklenir.Ama bu fırça saçları elektriklendirmiyor.
İnanılmaz değil mi?
Ben çok şaşırdım açıkcası.Resmen fırçaya aşık oldum.Alın kullanın derim.

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yazılar