Sephora alışverişim

Sephora'dan ilk alışverişimi sizlerle paylaşmak istedim.Aldığım ürünlerin detaylarına geçelim hemen o zaman :)

》Efsane makyaj temizleyicilerinden oluşan set;

  • Suya dayanıklı göz makyaj temizleyicisi; ilk kullanışım fakat çok sevdim çünkü paraben ve parfüm içermiyor. Suya dayanıklı olmak üzere tüm makyajı temizliyor. Ve en önemlisi gözleri yakmıyor. Üstelik içerisinde bulunan bakım yağları sayesinde kirpikleri de güçlendiriyor. Benim için daha ilk kullanımdan efsane oldu. Oradaki çalışanın tavsiyesiyle tam boyunu da aldım ve iyi ki almışım. Çok memnun kaldım. Herhalde bundan sonra makyaj temizleyicisi arayışına girmem ve bunu kullanırım sürekli.
  • Rahatlatıcı makyaj temizleme sütü; bu ürünü de çok sevdim çünkü makyajımı cildimde yağlı bir tabaka bırakmadan temizlemeyi başardı. İçeriğinde de macadamia yağı var ve cildimizi yumuşacık yapıyor meğer hilesi buymuş :P Hassas ciltli olarak ben kullandıysam tamamdır.
  • Anında rahatlatıcı tonik; bu ürünü de çok sevdim çünkü yine bu ürünün içinde de paraben ve alkol yok. Cildimi ferahlatıyor. Tabii bu ürünü makyaj temizliğinden sonra kullanıyorum.

》Suya dayanıklı makyaj için göz makyaj temizleyici; yukarıda söylediğim gibi setin içerisindeki 50ml di ve çok tavsiye edildiği için tam boyunu da aldım ve pişman değilim.

Gelelim şimdi fiyatlara. Paketin üzerinde de yazdığı gibi bu üçlü set 42TL yerine 19,90TL vee içerisinden 10TL indirim kuponu çıkıyor. Ben de hemen bu kuponla göz makyaj temizleyicisinin tam boyunu aldım. O ürünün de normal fiyatı 26,90TL, fakat indirim kuponu ile bana 16,90TL ye gelmiş oldu.

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yazılar